Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години

Нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион
136
Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години
Снимка: БГНЕС

Белите британски деца може да са малцинство в училищата до 40 години, съобщава британският в. "Гардиън", цитирайки изследване на Оксфорд, предаде БТА.

Според д-р Пол Морланд, демограф и преподавател в Оксфорд, предишните изследвания показват, че 50 до 60 процента от общото британско население ще се самоопределят като бели британци до 2060 г. Това би означавало, че населението в големите градове би паднало под прага, където белите британци биха били малцинство.

Ученият от Оксфорд твърди, че хората, които се идентифицират като бели британци  в големите градове, ще бъдат "намаляващо малцинство", като белите британски деца определено ще бъдат малцинство в училищата след 40 години.

Прогнозите на експерти по имиграцията също показват, че нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион, което ще засили натиска върху правителството заради предизборното му обещание да я намали.

Очаква се  миграцията да бъде поне два пъти по-висока от тази преди Брекзит, което означава от 200 000 до 300 000 годишно и поне 150 000 над предишния рекорд  за  2022 г.

Киър Стармър, лидерът на лейбъристите, заяви в петък, че това показва колко правителството е загубило контрол. "Нуждаем се от управленчески подход, а ние го нямаме, каза той. Или както почти всичко останало при това правителство -  няма план, няма контрол. Изглежда, че системата е разбита."

"Даунинг стрийт 10" заяви, че Риши Сунак никога не е посочвал  цифра за очакваното ниво на нетна миграция. Ангажиментът на министър-председателя е да намали миграцията като цяло и това е, което се опитваме да направим чрез справяне с нелегалната миграция и точковата система, каза неговият говорител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: Великобританиядеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това трябва ли да е новина в България? Хайде да си оправим нашият двор, британците техния.
113
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Супер новина. Ето до къде води лицемерието.
112
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къде е Найджъл Фарадж да се из ходи по темата?!?
111
2
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Абе, то премиерът им е тарамбука,те се загрижили за учениците.И как очакват да се намали имиграцията при този премиер? Нали той е в UK благодарение на имиграцията.
110
3
 
14
 
! Отговори
Всеки ден преди 11 месеца
Сядам пред телевизоеа и пускам риалити шоуто за това как империята се разпада. Либерастите свистят, като пробити шамандури.
109
3
 
9
 
! Отговори
86539 преди 11 месеца
Ами решението е много просто.Да им направят отделни училища на различно оцветените и готово.При нас проблема така е решен.Те са гола вода
108
1
 
7
 
! Отговори
Да не чува дявола преди 11 месеца
Ще има ядрен удар според астролозите и майсторите на знамения...Вагнер ако вземат власта на путин пък напрово ще има множество удари и верижна реакция.
107
3
 
11
 
! Отговори
Баба Ванга каза преди 11 месеца
Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.
106
2
 
10
 
! Отговори
Антрополог преди 11 месеца
След Брекзит им трябва работна рака миграцията е наложителна и полезна за икономиката на Британия.Само ,че ако един румънец бере 100 кг ядоди един от бившите колонии ще бере 5-6кг макс и то до обяд и ще си тръгне
105
7
 
9
 
! Отговори
Вметка преди 11 месеца
В близост до Москва се строи селище за американци и канадци, за 10к човека. Такива, които ще избягат от разпадащия се свят и ще дойдат да живеят в нормален свят. Новината е съвсем истинска, който го интересува, потърсете повече в гугъл.
104
1
 
6
 
! Отговори
Чърчил бил казал.... преди 11 месеца
Този крсив булдокоподобен джентълмен е водил войни на балкание и къде са го хванали все са го били като маче у дувар-- него ли да слушам какво мисли за българите ,баш па него ! Много важно ,,,
103
9
 
14
 
! Отговори
aZ-ът преди 11 месеца
Западът МРЕ. И това е една страхотна новина в този дъждовен следобед. Аз ще съм на първия ред. Като римски император, с чаша вино ще гледам как светът им гори.
102
4
 
14
 
! Отговори
aZ-ът преди 11 месеца
А пък Евгениту Дайнова през 5 м. пуска статийки, как "умирането на Прогнилия Запад никога нямало да се случи". Като, чета статийката разбирам, че то вече се е СЛУЧИЛО. Ха. Ха. Ха. Ха-ха. Ха-ха-ха. Ха. Ха. Ха-ха.
101
20
 
11
 
! Отговори
До 107 преди 11 месеца
Чърчил е бил повече от прав. На 80% българопитеците са племе, ненужно на света.
100
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Също смятам, че трябва моментално да спрат всякакви помощи. Може би няколко мес. при загуба на работа, но с ограничения, защото тарикатите ще поработват и ще спират. Иначе ще настъпи катастрофа с фондовете и непрекъснати бунтове. Искаме справедливост. Достоевски може да е гений, но не красотата ще спаси света, а честността.
99
3
 
9
 
! Отговори
до 40 години??? преди 11 месеца
Аааа,не,може и по рано! То Владо медведя,както им е набрал,като нищо може да ги разреди по рано с един Сармат ! Плюс това за какво да живеят тия джен дъри,като деца не могат да правят? Ша вземем да им пратим материал от Столипиново да усетят тия бели кълки, какво е репродукция хахахахаааа.......
98
0
 
6
 
! Отговори
Риши БYNак преди 11 месеца
харесва това :)
97
1
 
6
 
! Отговори
Котка преди 11 месеца
До ЛАМБО от КАРЛОВО А ако са немлади родители с малки деца - тогава кво вадиш?
96
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Идеологията на Путин е хомофобия, расизъм, и антисемитизъм. Беше успешно разпространена сред българското население. Това е нивото - 20ти век.
95
0
 
3
 
! Отговори
bbc преди 11 месеца
BNWO ни презема