Бивш командос на погребението на Геле: Убиха го по класическия начин

Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт, пита той
8 юни 2023 16:20, Нели Христова
76
Бивш командос на погребението на Геле: Убиха го по класическия начин
Снимка: БГНЕС

"Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да умрат. Държавата използва такива хора, изстисква ги и ги изхвърля", казва бивш командос на 75 години, дошъл на погребението на Ангел Христов - Геле, цитиран от "24 часа".

Той е категоричен, че Геле не е починал от инфаркт. Според него не било важно как се е прибрал в страната, а "важното е как го убиха".

"Убиха го по класическия начин. Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт", каза бившият командос, който отказа да си каже името, но показа карта, че членува в Съюза на българските командоси.

За смъртта на Ангел Христов, известен като единия от Братя Галеви, стана ясно на 3 юни. Христов и съдружникът му Пламен Галев се издирваха с червена бюлетина от Интерпол в продължение на 11 години. Смяташе се, че двамата са извън страната.

Геле е починал в имението си в село Ресилово в събота. Погребението му трябваше да бъде на 4 юни /неделя/, но тялото му бе иззето заради разследване на МВР и прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Доскоро беше лицето Ангел Христов издирвано от интерпол, сега стана светец, вече е просто "геле" - приятел на народа. Смях.
43
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само българите тачим мутрите и престъпниците.
42
0
 
33
 
! Отговори
Аз да питам преди 11 месеца
11 години го търсят от интерпол.Търсят го от МВР,ДАНС,ГДБОБ,НСБОБ и нещо дет завършва на боб и леща,И той умира в имението си и след като умира в имението си ний разбираме.Таа тия как са търсили и кво са търсили?За кво пари вземат?
41
0
 
65
 
! Отговори
Кольо преди 11 месеца
Умрел некъв подут от ядене и пиене читак и се разписаха писачите. Тоя не заслужава да го заплюеш камо ли вниманието, което му отделят. Бил добър - абе вие от него ли взимате лнийките или от друг дилър?
40
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Човекът прекарал тонове наркотик, незнайно колко убийства му висят, но иначе голям добряк. Като идел в селската кръчма винаги плащал сметките на хората и всяка неделя ходел на църква. Даже дал пари да оправят покрива. Истински светец, то и името му такова. Няма да намериш човек лоша дума да каже за него. Като прясна питка да го намачкаш от умиление.
39
26
 
11
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 11 месеца
При "лошите" ГЕРБ нямаше инфлация, безпаричие и хаос, ь също нямаше "борци" . Какво стана, та се върнаха??? Тези, които твърдяха, че ще изгонят мафията (Радев, ДБ, ПП), я докараха, нали така??? Иначе защо коментираме убийствата на подземни босове, взривове с/у прокурора и т.н.? ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА???
38
1
 
31
 
! Отговори
Mafiozno преди 11 месеца
Класика - той беше много мил бандюга. А щеше да е РАЙ да се самоизбиете заедно , но не.
37
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Той много добро момче ама колко къщи е запалил... И попа му се кефи, защото му дал 30 000...
36
7
 
17
 
! Отговори
Хм, преди 11 месеца
Абе аз, не че нещо се съмнявам, ама да питам - ковид-ваксина имал ли е?
35
0
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
от ядене и пиене се умира много елегантно запушени артерии с какво се запушваттази тема ни писна стига вече
34
0
 
30
 
! Отговори
Златко преди 11 месеца
Златко Баретата? Хе хе. Верно Мутренските времена се завърнаха. Завъртяхме пълен кръг и сме пак в началото на 90-те :)
33
1
 
35
 
! Отговори
Teo преди 11 месеца
Спомени от старите ленти: Бели птици, и куршуми ... Дрън-дрън! Хора, не отивайте по тоя път! Мерцедесите от тия клипове можеш днес да ги намериш в Горубляне за 500 лева ама на времето струваха по два апартамента в провинцията и един в София! Живейте си живота, бъдете свободни, а не на края да се криете като мишоци и да треперите да не дойдат да ви натъпчат с калий(не, няма грешка, калий, не калай, ама и това може)!
32
2
 
20
 
! Отговори
1234 преди 11 месеца
Всеки може да си вземе такава карта от измисления съюз на командосите
31
2
 
24
 
! Отговори
89 преди 11 месеца
Напротив! Който разбира от типа на тялото - ще ви каже, че точно тази конструкция е предразположена към инфарщт на по- млада възраст
30
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мож да е бил здрав ама ако си е направил една оргийка така една седмица с много пиячка стимуланти и неколко жрици и сърцето не е издържало. В квартала имаше един подобен индивид с кумири всички известни и неизвестни бандити от периодът 1995-2005-та. Пукна по същият начил след пиянско-наркоманска оргия. Пак беше такъв -140 кила,леко бъчвообразен никой нищо не смееше да му каже че биеше много. Закопаха го преди 15 год.Не липсва на никого.
29
0
 
15
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 11 месеца
Ми който много знае,го качват на коча на рогата,и.....това беше.
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къро и Геле - за кисело зеле! Плющял и пял и накрая - се пооосрал!
27
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако всички командоси са като този командос, ясно е защо държавата е на това дередже. Да се застъпваш за отявлен престъпник, наркотрафикант и да разправяш как бил душа човек и да се гордееш, че си командос е аманацията на личното падение. То сигурно ако питаме из Колумбия, и Пабло Ескобар е бил светец и народен любимец. Народа наистина яко изпроостя, барабар с пишман командосите-отворковци.
26
0
 
32
 
! Отговори
Ханс преди 11 месеца
Как ще е здрав, като и на снимките от него капе мас бре !?!
25
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На втори юни едвам написахте една мижава статийкка, че 'почитаме' Христо Ботьов, но нито ред кой е Ботев, какво е делото му, за какво се е борил и за какво се е пожертвал.А за този доказан бандюгга изписахте тонове романи..После се чудим защо на децата им са кумири Васил и жоро Илиеви и защо не знаят кои са Левски, Бенковски и Ботев.... Евала журнаГлисти