Стилиян Петров: Националите са като циркова трупа

Търсим фирма за ремонт
18 окт 2023 12:25, Стела Стоянова
60
Стилиян Петров: Националите са като циркова трупа
Снимка БГНЕС, архив

"Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!" Това написа бившият национал Стилиян Петров след поредната загуба на "лъвовете".

Нашите загубиха от Албания с 0:2 в контрола, а Стенли разкритикува ръководството на БФС за моментното състояние на представителния тим, пише БГНЕС.

Ето какво написа той в социалните мрежи:

"9 години по-късно…

Гледахме ли последните два мача на българи юнаци? То мазохисти, мазохисти, ама вече и психологически сме изтрещели. Гледах, и с мъка се опитвах да си обясня, какво означаваше за всички нас националната фланелка. Да, едно момче, от един малък град с голям, дълбок язовир… ама, по-дълбок от проблемите в родния футбол, няма в момента.

Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!

Футболът сме го спрели! Футболната система и отличниците в нея, се опитват с некомпетентните си изявления, да залъжат всички нас. Не били важни резултатите, имаме потенциал, чакаме във времето. Единственото нещо, което ще разберем след 2 години е, че сме по-стари и залъгвани от банда таратутняци! Търсим фирма за ремонт!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
След 1994 година футбола в България постепенно замря, и на клубно ниво и като национален отбор, няма вече такива футболисти като Стоичков, Костадинов, Лечков, Пенев и останалите.
49
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 50 преди 6 месеца
Това, което казах в предишните ми коментари, не се отнася за всички треньори(има много качествени сред тях). Винаги се отнасям с уважение към хората, които имат желанието и търпението, да работят с деца!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
реално перукан продължава да прави маса пари от залози за бг
47
0
 
7
 
! Отговори
Ангеларий преди 6 месеца
Перуката е вреден като Тиквата и толкова нагъл. Колко добре ще е за България тия двамата да се хванат за ръчичка и да се удавят.
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да не обиждаме професионалните циркови артисти, като ги сравняваме с нашите национални аматьори по футбол!
45
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Циркаджията си ти бе, нагляр такъв, много добре помним и вашата генерация какво направи.Нищо, вечно 4ти, ама в групите, така и не се класирахте и на едно първенство
44
1
 
2
 
! Отговори
Кире преди 6 месеца
А, що бре. Добре са си момчетата. Кво им е? Като едни малки волни пеперуди се реят по терена тези малки палавници...
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
49, да, така е, но на ниво клуб а не треньор. Родителите глдат да разкарат чаавето и го записват (разбирай забачка) Прав си, че за клуба са едни пари. Аз съм гонил от тренировки, но след това идват родители да ми казват, че нямям право, зашото те си плащали... и едва ли не било грижа на треньор да ги възпита?!?! Клуба казва - прав си, но грам не му дреме какво се случва по отборите.. и нехаят дали има "здравословна среда"... та историята е многопластова.
42
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 45 преди 6 месеца
Прав си за това, че някои деца не полагат старание и пречат на останалите. Защо тогава, не се освобождават от клуба, а продължават да ги търпят? За мен единствената причина е таксата.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как да поддържаме този бебешки отбор? Я се стегнете... ти защо не си в отбора??
40
1
 
2
 
! Отговори
Тренера преди 6 месеца
Вървим в правилната посока!
39
0
 
4
 
! Отговори
reset преди 6 месеца
Путин е виновен.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
41, не си съвсем прав. И ти го казвам като треньор (но не футбол). Големи групи се управляват трудно, защото винаги има такива които са там само за свободно време и грам не им дреме да научат нещо. Съответно пречат на на останалите по всякакъв начин - правят глупости нон стоп, упражненитят не влагат старание. И като кажеш на родителите - те вдигат рамене - оправяй се. Добре. Като се почне поправката (дисциплина) се почва голям вой... та не е само пари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До До Анонимен 37 Трябват поне 20-30 футболисти за всеки мач по 5 смени.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тея ритняци направо са зелени брани ти каам чуек.
35
0
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 37 преди 6 месеца
Така е, защото родителите плащат и треньорите се издържат от таксата, платена от родителите! Треньорите нямат интерес да направят от децата футболисти, а се интересуват само от броя им! Колкото повече - толкова повече!
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не са виновни момчетата, те са потърпевши, не го ли разбрахте! Рибата се вмирисва, откъм главата! Първо трябва да падне главата с перуката, всички негови sолтаshаци и всичко ще си дойде на мястото!!!
33
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Забранете чужденци в бг и ще тръгне футбола. Няма как да дойдат качествени чужденци защото Англия им дава космични заплати. От ЕС и НАТО бг само загива.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
34. дори това няма да помогне. Няма ги школите, треньорите. Оптиай да тренираш сегашната младеж, като наверемто са били тренирани Стоичков и останалите? А си им повишил тон... ще ти налетят веднага всичките родители, че тормозиш децата, а те милите родени таланти (Роналдо може само вода да им носи). Това което си опосал е само върха на проблемите.
31
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Загуба от Албания като гост не е срамно бе чъкундурец. Албанците са светлинни години пред Нас.