Стилиян Петров: Националите са като циркова трупа

Търсим фирма за ремонт
18 окт 2023 12:25, Стела Стоянова
60
Стилиян Петров: Националите са като циркова трупа
Снимка БГНЕС, архив

"Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!" Това написа бившият национал Стилиян Петров след поредната загуба на "лъвовете".

Нашите загубиха от Албания с 0:2 в контрола, а Стенли разкритикува ръководството на БФС за моментното състояние на представителния тим, пише БГНЕС.

Ето какво написа той в социалните мрежи:

"9 години по-късно…

Гледахме ли последните два мача на българи юнаци? То мазохисти, мазохисти, ама вече и психологически сме изтрещели. Гледах, и с мъка се опитвах да си обясня, какво означаваше за всички нас националната фланелка. Да, едно момче, от един малък град с голям, дълбок язовир… ама, по-дълбок от проблемите в родния футбол, няма в момента.

Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!

Футболът сме го спрели! Футболната система и отличниците в нея, се опитват с некомпетентните си изявления, да залъжат всички нас. Не били важни резултатите, имаме потенциал, чакаме във времето. Единственото нещо, което ще разберем след 2 години е, че сме по-стари и залъгвани от банда таратутняци! Търсим фирма за ремонт!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Държавата Връзкария!
29
4
 
20
 
! Отговори
ХоХо преди 6 месеца
Променете наредбата за брой чужденци в един отбор на терена. Максимум 3-*** ! Първенството да бъде БЪЛГАРСКО , а не африканско. Едва тогава можем да се надяваме на нещо. Погледнете отборът на Делиормана. Чат - пат някое българско момче на терена ,а Кирро Гелът и Перуката си въобразяват , че развиват БГ футбола.
28
3
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Това е положението.Тренировките по футбол станаха развлечение за богати и разглезени деца.Истински мотивираните да играят футбол нямат възможност да тренират или не ги допускат в родните отбори.Нямаме футболисти.Капитанът Десподов беше в Италия,видяха го,че не става и го върнаха на Изток.И да махнем Боби,и да докараме Моуриньо за треньор,с тези футболисти ще е същото.
27
0
 
14
 
! Отговори
asd преди 6 месеца
Как го е посъветвал да се отдръпне временно? Чак като влязоха разследващи органи в БФС, чак тогава Михайлов се оттегли. Изчака да падне Бойко и извъртя нещата и се върна.
26
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
що не си гледаш болното здраве
25
0
 
7
 
! Отговори
Васко преди 6 месеца
Да си намерят нормална работа. Силно надценени кадри, най-вече заради комара, поради който много народ става зависим и остава без пари и без жилища.
24
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И този с претенции, да разбира от футбол. Къде ви са клубовете които сте основали за да имате глас в общото събрание за да промените футбола, а?Последния който имаше клуб (президент) ако не се лъжа беше Лечков. Кой разбрал разбрал.
23
9
 
7
 
! Отговори
asd преди 6 месеца
Бойко го беше разкарал Михайлов, но дойде юмрука на президента и промяната и той си се "самовъзстанови". Същото и с неколцината олигарси, коит обяха в арести.
22
1
 
15
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
Явно всички разбраха,че и тук ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИХА,те назначиха ,,перуката''за президент на БФС ,те търпят да им повръща пияндето във врата и да го изкатват като препариран на официална среяа и Бойко се снима с него...бате това не е цирк,а ТРАГЕДИЯ !!!
21
1
 
14
 
! Отговори
Стиляне, преди 6 месеца
тези ритнитопковци не са и циркаджии, това е една сбирщина от неадекватници и безхаберници, те дори ми се струва, че не знаят и какво трябва да правят на теренът, па камо ли да играят футбол ! Да се закрива този спорт в България за да няма излишни разходи, щом мутрите превзеха футбола нищо добро не се очаква !
20
5
 
4
 
! Отговори
Мутрофанова преди 6 месеца
Руските олигарси и приятели на Путин- Мордашов,Чорни,Милер, Усманов,Дерипаска, Викселберг, Микелсон,Ротенберг ,Абрамович,Авен са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия български футболен фен!
19
2
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Какъв футбол? През комунизма половината момчета искаха да станат футболисти, вместо това ги тикаха да стават гребци, баскетболисти, лекоатлети. През комунизма нямаше и един чужденец на стадиона, даже и сред публиката! Сега какво имате? Пияна банда, дето чупи скамейки и иска свалянето на ***. А тия отдолу са някакви самозванци, дето бащите им насила ги накарали да ритнат топка, белки спечелят някой милион.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 22 Перука, а мяташ ли гюбеци както си вече на 4 уискита? Поне си спец в това.
17
1
 
13
 
! Отговори
Перуката преди 6 месеца
Четвърто питие си наливам вече.А Вие си приказвайте.Не ми пречите.
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кой ти гледа футбол още! Отживелица.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А Перукан е главния клоун
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Е точно тоя ли го казва?! Дали помни резила на последното европейско, на което играхме? Тотален аутсайдер."____________За какъв резил говориш, нима очакваше да спечелим европейското тогава? Ще ти припомня, че със Стенли, Мартин Петров и Берба се класирахме, като в групите натупахме отбори като Белгия и Хърватия и свършихме първи в групата! Когато сме зле все така да сме!
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Махнете перуките и ще се оправите.По-добре им давайте тлъста пенсия до край,отколкото за тлъста заплата да съсипват футбола.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Докато ние-народът, не изчистим мутрокомунистическото котило в БФС-Перуки,Венци Стефановци и Лечковци,ще я караме така.
11
0
 
15
 
! Отговори
anon преди 6 месеца
Спрете финансирането на футбола и хората, които са там само за да лапат, ще си тръгнат сами.