Феновете готвят обединение и голям протест срещу БФС

Той е насрочен за 16 ноември - последното домакинство за Евро 2024
23 окт 2023 16:08, Красимир Ангелов
34
Феновете готвят обединение и голям протест срещу БФС
Снимка: БГНЕС

В социалните мрежи официално стартира подготовката за нов Обединен протест срещу Българския футболен съюз, съобщава Gol.bg. Очаква се в него да се включат на практика всички големи агитки в страната.

"18 години стигат! България вече е футболно джудже" - това е надсловът на организаторите, които откриха страница във Facebook и поставиха началото на организация за активни протестни действия срещу Борислав Михайлов, Йордан Лечков и екипът им.

Очаква се на 16 ноември от 21:45 часа пред националния стадион „Васил Левски“ да се събере маса от запалянковци, които да призоват ръководството на БФС да си подаде оставката и да бъде дадено началото на организация за нов изборен конгрес.

Датата и мястото не са случайни, защото именно за тогава е насрочена срещата между България и Унгария от трагичните за националния ни отбор квалификации за Евро 2024.

Мачът е последно домакинство за страната ни в този квалификационен цикъл.

Очакванията са в протестът да се включат феновете на Левски, ЦСКА, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Берое, Черно море, Спартак Варна, Славия, Локомотив София, Миньор Перник, Етър, Локомотив Горна Оряховица и други.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бобиту само Господ може да му вземе оставката. Вие не разбрахте ли? Какво пиене изпи, ама още няма оставка. Когато му дойде вренето, тогава.
7
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Феновете могат да си краякат колкото искат. БФС е съюз с общо събрание, и право на глас в него имат само клубове.Всъщност повечето фенове дори нямат глас в собствените клубове на които са фенове.
6
2
 
27
 
! Отговори
. преди 6 месеца
Всички доблестни мъже ,ръководители състезатели и т.н.подават оставка!Само нашите не пускат кокала!Футбола го няма отдавна,обаче те с доживотни договори-незаменими капацитети!Светът се върти около тях.С какво ще ги запомним?С едно лято 1994г.Ако тогавашните треньори и ръководители действаха като тях,нямаше да знаем кои са.Всичко постигнато го дължат на тогавашните специалисти,които милееха за футбола,а не за комисионни,далаверки,връзки.Това бяха мъже на честта!Те погребаха българският футбол!
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дано да започнем от някъде. А най-добре от там където смърди най-много. БФС се вмириса. След това може да минем през всичко друго което е зле.....Като МВР,Прокуратура ,съд и всичко купено от мафията. Непбходима е трансформация на държавата и дано търгнем в правилна посока. А имено да станем истинска европейска държава, а не мафиотска структура.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като не си тръгват сами е време някой да ги изчагърти с ритниците от там
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нарочно се съсипва футбола и не само футбола в България. Спорта обединява , а най-вече футбола. На постовете на БФС се поставени лица ,които не могат нищо, за да унищожат футбола. Все алкохолици, които не знаят къде са и кой ден от годината е. Целта една , лош спорт, лошо здраве , болна нация и разединена.За тях е добре ,когато хората се мразят. Това е държавна политика,за да може мафиотите да си живеят живота и да не са безпокоени.
2
2
 
22
 
! Отговори
786 преди 6 месеца
Сега е момента. Назрява е вече тези *** да бъдат изметени!!!
1
2
 
20
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 6 месеца
Стадион Васил Левски,няма лиценз да се играят мачове ,евроквалификации,евротурнири и т.н...та в момента ,националната сбирщина,ще играят незаконно,на стадион без лиценз от ФИФА и УЕФА!Перуци,кога ще построиш,нов национален стадион,отговарящ на всички изисквания(Македония,Албания и Румъния имат такива,само ние имаме...рушащ се стадион)?Пускай Преслава!!!