С три вида дрога бил надрусан катастрофиралият до Сребърна

При удара пострадаха две 18-годишни момичета
28 дек 2023 12:27, Петър Бойчев
15
С три вида дрога бил надрусан катастрофиралият до Сребърна
Снимка БГНЕС

Под въздействието на три вида дрога е шофирал 32-годишният водач, който катастрофира с лек автомобил "Мазда" на пътя Русе – Силистра, до разклона за село Сребърна на 22 декември. Това съобщи ОДМВР-Силистра.

Техническото средство, с което бил тестван, е дало положителен резултат за канабис, амфетамин и метамфетамин. След претърсване в колата му са намерени 0.3 грама канабис.

При катастрофата след удара в бетонна конструкция пострадаха две 18-годишни момичета – едното със счупена челюст и избити зъби, другото с фрактура на едната ръка. Водачът, който не е пострадал, е бил задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как са го намерили 0.3 грама канабис. То това няма и половин грам. Едно захарче за кафе е 2 грама. Като го пръснете на масата и разделите на 6 купчинки, едната тежи 0.3 грама.
12
1
 
1
 
! Отговори
Марко преди 4 месеца
За тези три вида дрога,както и за останалите...10 , усилено,строго и точно се грижи държавата!Де да беше така, със здравеопазването,пътищата,съда и правораздаването,семействата!Но , то много хубаво,не било на хубаво! Хубавото е,че се грижим за укрите у нас.Подслон,храна,здравеопазване и работа! Сега за плаца към Шенген,същото ще правим за черни,кафяви и нискокало- лични лигнитни въглища у нас!!! Богата,велика и отиваща си България!!!
11
0
 
5
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
До Чичо. Такива като теб са много милозливи. Колата с шофьор друсан или пиян е като оръжие на убийство. Както нож в ръцете на друг д.бил, който го размахва на улицата. Би ли го да вилнее свободно, или щеше да му отнемеш ножа, а?
10
0
 
5
 
! Отговори
До Чичо преди 4 месеца
Хайде кажи ни ти, защо според теб не бива да се отнемат автомобилите на такива cepceмu?
9
0
 
6
 
! Отговори
На такива пожизнено преди 4 месеца
трябва да се отнема правото да кормуват, да се конфискува автомобилът и да се наложи яка глоба - ако няма пари, ще отработва. Да се надрусаш и да тръгнеш да шофираш по пътищата е все едно сериен убиец да излезе на лов за невинни жертви. Дори дете може да разбере колко опасно е това, но ако все пак непълнолетен или малолетен се изяви като такъв герой, родителите му следва да получат наказанието. Абсолютно недопустимо е да се излага на риск животът на невинни хора само защото някой си прави кефа!
8
5
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 4 месеца
@мак - още ли има такива като тебе, дето не мислят?! Я помисли малко да видим сите дали ще стигнеш все пак до умозаключение защо не е добре да се отнемат колите.
7
13
 
11
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
Има ли още хора, които смятат, че отнемане на коли за такива д.били е несправедливо?
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Натоварил 2 млади пичета да си направи кефа, ама нещо объркали дозите... Чудя се ако бяха тествали 2те кифли какъв щеше да е резултата.. Май е имало наркопарти на езерото
5
6
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Украинец ли е ?
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По селата, си мислят, че могат да правят какви ли не простотии. Ама да си мислят. Никой не може да им го отнеме.
3
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
С 30 вида е бил с 30, да ви имам техническото ви средство, то показва най-малко 3 вида. Да видим до кога ще продължава този цирк
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От Дунав мост ли са идвали ?
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако не беше с наркотици щеше да е проблем ,сега по лесно ще го оправдаят!