Везенков се контузи?

Това била причината той да не играе
11 яну 2024 21:30, Нели Христова
17
Везенков се контузи?
Снимка: БГНЕС

Контузия в глезена може би е причината Александър Везенков да не играе и секунда във втори поред мач за “Сакраменто”. Това твърдят няколко американски издания.

Според присъствали на последния мач на “Кингс” - при победата 123:98 над “Шарлът”, по време на целия двубой левият глезен на българина е бил превързан. Анализаторите отчитат, че точно поради това Везенков бе единственият, който не се появи от пейката за тима от Калифорния. Треньорът на “Сакраменто” Майк Браун използва 14 играчи от 15 възможни при рутинната победа над един от слабаците в НБА.

Везенков има само 1 двубой от началото на новата година. 28-годишният нападател се появи за повече от 20 мин при загубата 100:133 от “Ню Орлианс” на 8 януари. Тогава Везенков вкара 11 точки, добави и 2 борби.

В същото време пък фенклубът на бившия тим на Везенков - “Олимпиакос”, захапа яростно треньора на “Сакраменто” Майк Браун. Феновете на гръцкия колос недоумяват как избраният за най-добър баскетболист в Европа за миналата година получава все по-малко игрово време в НБА.

“Какво по дяволите се случва със Саша Везенков? Не игра заради треньорско решение срещу един от най-слабите отбори в НБА, но въпреки това вие давате минути на играч с 10-дневен договор като Хуан Тоскано-Андерсън, който вкарва 0 точки и Харисън Барнс, който също е няма актив. Пуснете Везенков да играе! Той има невероятна химия със Сабонис”, пишат от фенклуба на “Олимпиакос”.

Следващият мач за Везенков и компания е в събота от 2,30 ч срещу един от фаворитите за титлата “Филаделфия”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Ибн ебн Ал камил преди 3 месеца
Представям си ако играеше.....вече на инвалиден стол щеше да е.......от седене на пейката се е схванал великия КИПЪРЕЦ
12
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Тъкмо ще спрете да пишете за това Сакраменто! Българите не ги е еня за американския баскетбол!
11
0
 
6
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
да не е финал хемороиди от седене на пейката ?
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да не е паднал от резервната скамейка?
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Май единственият ни истински спортист си остава Дан Колов.
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 7. То и Кирил Десподов имаше мечта да играе в Сериа А, отиде и бързо разбра, че там нивото е съвсем друго .Айде поспри с булшита ,италианците имат 2 отбора и другото пълнеж и спокойно мога да нарека италианското първенство едно от най корумпираните в Европа .
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нещата са ясни. Талантливо момче следвайки мечтата си отиде там, поигра, видя че нивото в NBA винаги трябва да е постоянно на високи обороти и не успя да го задържи. Няма нищо. Горе главата. Жив и здрав да е. Реално погледнато се е справил на 99% пъти по-добре от коментаро-драскачите тук. То и Кирил Десподов имаше мечта да играе в Сериа А, отиде и бързо разбра, че там нивото е съвсем друго . Отиде в Гърция и резултатите са съвсем други.
6
0
 
7
 
! Отговори
aa преди 3 месеца
ох не спах пет дена от притеснение че не бях чел поредната тъпня за везенков. нещо гришката кво праи в поеследно време
5
1
 
7
 
! Отговори
Българка преди 3 месеца
NBA e най-висококонкурентната спортна лига в света. Такива като Везенков са за цвят. По рекламни договори или част от сделки за истински играчи. Везенков не е NBA матириъл. Дори и в днешно време, когато нещата там са с много по-ниско качество от 70-90-те.
4
1
 
7
 
! Отговори
Отличник преди 3 месеца
Айде и тоя почна като 90% от родните спортисти, излезли в белия свят - сега има да се контузва и да търка пейките няколко сезона, докато го изритат от НБА
3
1
 
3
 
! Отговори
История и спомени преди 3 месеца
Едно време в нашето село имахме един дедо Лалю Долапчиев се казваше, викаха му-Долапчията, беше много време учител и кмет, та беше стар, ама имаха един голям черен кон и като се качваше на него цяло село се събираше да гледа, щото той стар, едвам едвам се яха, докато се качи псува коня, го удря с бастоня, ужас. Веднъж коня го беше изхвърлил и таза си беше счупил. А дедото беше 80+.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен123 преди 3 месеца
Ай стига вече с този Везенков веее. Стана банално, Везенков, това,, Везенков онова.. Кога Везенков ходел по нужда,, пфффф,,както и за онзи Гришо тенисиста, и Пулеви,, банални станаха,.....
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трудно е сред ония мюмюни, дето с поколения са ги кръстосвали за работни коне, белите не могат да скачат