Чуков убеден: Англия и Франция се сблъскват с Русия

Руснаците рано или късно ще си върнат, смята той
19 яну 2024 21:15, Александър Попов
141

Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с Русия, смята международният анализатор Боян Чуков. Според него в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

"Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война.

"Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби", каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

"Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че "ако Русия я няма, то за какво ни е този свят". Русия няма как да отстъпи", категоричен е Чуков.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 17. А Китай колко са?
17
27
 
13
 
! Отговори
Чукчето преди 4 месеца
Тоя рушистки ***-лизатор за нищо не става, чета му пасквилите от 10 години и нито една негова прогноза не се е случила?
16
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Западна Европа е с един милиард население, рашките са 130 хиляди. Да не говорим за икономика, технологии и прочее, но червения чук това не го признава.
15
18
 
29
 
! Отговори
Шаши преди 4 месеца
През ВСВ украинците са били добри войници. Днес губят. Това не е да гориш български знамена и да палиш български учители. Ще загубят, защото дотам води евроатлантизма. Женчовци са и те.
14
29
 
17
 
! Отговори
Дон Кикот преди 4 месеца
Чуков руската слуга пак плаши бабите от село с великите ядрени оръжия на Путин дето всички щели да унищожат хаха за една надница от Кремъл как се излагат.
13
24
 
6
 
! Отговори
Другарят Путин преди 4 месеца
Терористичната организация Хохляс ще бъде унищожена! Болгария вече съм я обещал на Ердоган!
12
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Запада също има ядрено оръжие, бе ЧУК !
11
20
 
19
 
! Отговори
Германец преди 4 месеца
Къф тоя чугунен каскет? Даже май и без да взима 4000 говори глупости. Тотал щета.
10
20
 
33
 
! Отговори
Шаши преди 4 месеца
Много правилен анализ на Чуков. За момента. Всичко е за момента. В Украйна е пълно с чужди офицери. В ,,Азовстал" колко американски изловиха руснаците. Натовски инструктори, та генерали, та полковници уж много опитни. Що така губят украинците?
9
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Голямата грешка на Наполеон Бонапарт.
8
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да припомним; Франция беше изгонена от Западна Африка. От всикичи страни на Западна Африка. Великобритания се скатава за борба с хутите. Великобритания почти няма читави големи морски съдове. Разчита на финансови хватки, защото държи застрахователния бизнес в света, иначе няма производство за почти нищо.... Но, както казват на руски: "англичанка снова гадит"
7
16
 
14
 
! Отговори
глупости преди 4 месеца
те натовските офицери така се разкарват по украинските хотели, ако има офицери там ще има и ескадрили от самоелети изтребители и т.н.
6
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Международен анализатор...хахаха руски *** е тоя."Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО" А натовсният колко пъти може да унищожи блатная бе ***...Баси и противното същество е тоя.
5
20
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
Спомням си, че преди две години, този същият хаховец от снимката говореше същите небивалици. Според неговите думи трябваше да има ядрена трета световна война вече от година и девет месеца.
4
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-после някой да каже накъде отива Европа. Управляващите в България не обявяват намеренията си!
3
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дядо Влаячо преди много години е казал: Русия няма да е в Европа, Великобритания ще се смали, Франция ще се раздели на три, САЩ едва ще се спасят. Думите допреди 2 години можеха да се намерят в интернет. Сега не ги намирам . Масово се заличава всякакъв вид информация в интернет. Но казаното си е казано. Който не знае, да потърси и да научи кой е дядо Влайчо.
2
27
 
9
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
И аз така ги виждам нещата. Хубавото е, че след войната идва един дълъг период на мир и благоденствие по цял свят. Така е станало след втората световна война. Затова се води като нулев час на Германия и нулева година на света. Икономиките на всички държави буквално изригват и в рамките на 5-10 години вдигат БВПто си с 400%. Крайно време е за нова война и нов рестарт. Това са хубави новини.
1
32
 
28
 
! Отговори
Путин преди 4 месеца
Чуков е ДС офицер, на хранилка от кремъл