Шварценегер продаде часовника, заради който го задържаха в Германия

На благотворителен търг платиха 270 000 евро за него
19 яну 2024 15:19, Елка Василева
32
Шварценегер продаде часовника, заради който го задържаха в Германия
Снимка: архив, БГНЕС

Арнолд Шварценегер продаде часовника, заради който беше задържан от митническите власти в Германия, съобщи ДПА. Луксозната вещ на актьора и бивш американски политик беше продадена за 270 000 евро на благотворителен търг.

Още по темата
Аукционът е организиран за набиране на средства в подкрепа на климатични инициативи.

Първоначалната цена на часовника на Шварценегер е била 50 хил. евро.

По-рано през тази седмица актьорът беше задържан за кратко от германските митничари на летището в Мюнхен заради това, че не е декларирал луксозния часовник. Впоследствие беше освободен. Актьорът се съгласи да плати мито за личния си часовник, съобщиха от Инициативата за климата на Шварценегер, въпреки факта, че "това е некомпетентно разследване, комедия от грешки, която може да се превърне в много забавен полицейски филм".

Актьорът е планирал да присъства на ски състезанието "Ханенкам“ в курорта Кицбюел в Австрийските Алпи.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Танас преди 3 месеца
На мен веднъж ми конфискуваха половината кока на летището. Няма по-гадно племе.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знае че за туристическо посещение върлите еурограничари изнудват туристите да плащат мито на носимото имущество. Като ходя в Германия другия път и *** няма да нося на границата. Да видим какво ще ми обмитят.
28
3
 
1
 
! Отговори
Мишлето преди 3 месеца
Този безмозачен гении успя да излъже милиони че сте оправи Калифорния и спечели защото се представяше за консерватор а излезе долен социалист и след него Калифорния не е това което беше и САЩ прескочиха трапът и само това че нямаше право защото не е роден в САЩ иначе и това можеше да се случи защото по късно се видя колко е кадърен и може би един от най мразените губернатори на Калифорния.
27
0
 
5
 
! Отговори
митничарин преди 3 месеца
Искаш ли да отъпееш един човек направи го чиновник!
26
2
 
5
 
! Отговори
Фитьо преди 3 месеца
И това доживяхме да видим!Два пъти губернатор на най-големият по население американски щат два мандата и не е президент само защото не е роден в САЩ.От това общоевропейско отношение Тръмп ще спечели изборите в щата с най-много електори - 78, от 537 общо ще са него,дори и при отношение 40 на 38,78 са за победителя в щата.Байдън ще се радва на победата пък в окръг Колумбия с нейните три гласа.И без това в Ел Ей парите са на почит,сиреч и Тръмп.
25
3
 
5
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Е, щом и Терминатора го закъса за пари, кво да кажем ние, простосмъртните!? -))))
24
4
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 месеца
Чак у дома спечелилият търга разбрал, че Шварценегер му пробутал водомер, на гърба на който стоял надпис: - Астелависта, бейби!
23
2
 
4
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Е, имал - дал. Оня, който взе 10 милиона, че казал, какво правят кравите, като *** , какво даде- пандемия на човечеството. Кой яде баницата, дали Арни?
22
5
 
0
 
! Отговори
недекларирана валута преди 3 месеца
злато и др стока по закон се конфискува . тука вземат от тираджий валути , цигари без бандерол , наркотици . Простили са му . Недеклариран часовник . зя 100000 лева . Кило и триста грама злато .
21
6
 
1
 
! Отговори
Боклук преди 3 месеца
Жалко за таланта му!
20
4
 
0
 
! Отговори
германците сам като преди 3 месеца
са го видели Арнолд и са ахнали . Някой милярдер е взел бижуто . Може да е било на кардинал Ришельо .
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Живеем в световна диктатура която мачка и ограбва всички работещи хора! Принуждават ни да плащаме ненужни неща и постоянно да се отчитаме. Това е робство! Свободният човек не се отчита пред никой и не плаща данъци на никой. Свободният човек е независим, притежава земя, злато и носи оръжие. Свободният човек сам е господар на себе си. Ние не сме свободни хора по нито един параметър. Ние сме съвременните роби. Живеем в робство и нашите господари ни ограбват и убиват с данъци и инфлация и войни.
18
0
 
3
 
! Отговори
О колко си проС преди 3 месеца
До Айнщайн 1 - най-вероятно е продал някое Audermars Piquet, лимитирана серия. Той си обича такива ултра луксозни брандове и си има няколко такива за него. Цената поне ме води към мисълта, че това е AP.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Митата и ДДС са узаконен държавен рекет! Не мога да си обясня защо хората продължават да търпят тази данъчна политика която е чиста проба държавна кражба? Вместо да скочим и да махнем всички данъци и да намалим администрацията с 90% ние си мълчим. Всички държави, хора и бизнеси си мълчат и кротуват докато правителствата ги стрижат и доят всеки ден. Наистина като се замисля по такива въпроси и направо се отвращавам от овчедушието на хората.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 14 Ти откъде знаеш какво пие в момента Шварценегер бе, интересен пубер?
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Командо ме кефеше как държеше Съли с лявата си ръка за глезена докато го е провесил с главата надолу над пропастта и му вика: Съли, внимавай че лявата ми ръка е по-слаба от дясната. И в действителност това не беше монтаж. Муахахахахаа...
14
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 13Силно надценяваш този човек който пие по шепа хапчета дневно само за да е жив...
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 10 И тези дето са козли на 70 години, бат Арни ще ги вдигне над главата си както е на 77 години и ще ги блъсне в земята и от козли ще станат козленца.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 5 Тази фраза отправена от Арнолд към рокера в бара в Терминатор 2 остава една от най-култовите в историята на киното. Гледал съм я поне 10 пъти. Адската!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 2 А ти си остана същия ***..ак и некадърн..ик