Люис Хамилтън с космическа заплата във Ферари

Той бил привлечен обаче от мощността на колата
3 фев 2024 09:12, Петър Бойчев
12
Люис Хамилтън с космическа заплата във Ферари
Снимка БГНЕС

Люис Хамилтън ще получава по 85 млн. паунда годишно във Ферари, когато се присъедини към тима през 2025 година.

Британецът зашемети спортния свят в четвъртък, когато официално премина при "черните кончета". 39-годишният пилот ще се присъедини към отбора с многогодишен договор с цел да си върне Световната титла.

Финансовият му пакет, включващ заплата, спонсори, имиджови права, бонуси и други, ще достигне 85 млн. паунда според италианския уебсайт formu1a.uno. Според доклада на formu1a.uno Хамилтън е бил убеден не само от парите, но и от уверенията за конкурентоспособността на колата.

Това включвало технически гаранции, например около новия двигател на автомобила, който се проектира в Маранело, за да може да се използва на пистата от сезон 2026 г., когато ще влязат в сила нови правила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
до брит учЕн преди 2 месеца
Голямото шоу се очаква в Токио - Япония на 31 Март. Радвам се че има и други фенове на Формула-Е
10
2
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 2 месеца
Пране на пари, ама яко пране. Този никога не ми е харесвал. Няма ги онези стари сътезатели ,като Сена, Фитипалди. Шумито.........Алонсо и той остаря.
9
2
 
3
 
! Отговори
Британски учЕн преди 2 месеца
Във Формула Е е истината.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Титла няма да му пуснат, за да не бие рекорда на зеленчука. За всички фенове на зеленчук или пат ла джан, няма никакво значение кого харесвате или не харесвате. Това е едно безсмислено разхищение на ресурси. Нито вие някога ще карате болиди, нито има практическа стойност рева на двигателите и износването на гуми да се въртят на едно място 60+ пъти. Ако беше станал ритнитопковец, 85 милиона щяха да са му за добре дошъл в някой среднокласен клуб.
7
2
 
6
 
! Отговори
Ееее преди 2 месеца
Ферари стигнаха дъното и продължават да копаят на долу. Съра когато и да си тръгне от Спорта, все е късно!
6
2
 
6
 
! Отговори
Хейт преди 2 месеца
Тия си живеят в свой си свят: горят си тонове гориво, сменят тонове гуми, раздават си милиони и кво? Трябва да им ръкопляскаме? Каква е ползата от съществуването им?
5
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 месеца
Бате,дай някое Евро...
4
5
 
8
 
! Отговори
от северозападО преди 2 месеца
Заплатата може и да му е космическа, ама мъжкарските атрибути баш че са миниатюрни, като гледам как се разбегват мадамите! Налазват повече такива като Гришо наш!
3
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Верстапен пак ще го направи смешен. Най-ме изкефи по-миналия сезон как в последната обиколка в последното състезание Хамилтън водеше а Верстапен зад него и накрая го излъга, а Хамилтънчо едвам не се разрева защото изпусна титлата буквално в последните завои. А най-се накефих не от факта, че така грубо беше изгаврен Хамилтън а защото аз като фен на Шумахер се накефих, че не можа да му подбри рекорда от 7 титли. Красотааа!
2
0
 
5
 
! Отговори
?! преди 2 месеца
За кога?!
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Формула 1 не я гледам от когато няма никаква интрига, няма изпреварване няма нищо, тръгва първи и накрая първи, единствено в пит стопа но и там вече грешки няма. Това е от поне 20 години минимум.