Обвиниха Мис Силикон, гаранцията й е 5 хил. лева

В прокуратурата има и сигнал срещу нея за пътно хулиганство
Обновена: 13 фев 2024 15:03 | 13 фев 2024 15:03, Нели Христова
132
Обвиниха Мис Силикон, гаранцията й е 5 хил. лева
Снимка: Instagram

Обвинение, че е карала дрогирана с кокаин получи "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Тя бе заловена вчера да шофира мерцедеса си под влиянието на наркотика.

След като прекара една нощ в ареста, Йорданова е освободена срещу гаранция от 5 000 лева. Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 3 години затвор, пишат от "24 часа".

Книжката й е отнета, а в прокуратурата има и сигнал срещу нея за пътно хулиганство заради клиповете, в които тя шофира с над 200 километра в час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На комшиите за 1.6промила му свалиха номерата, 2г.без книжка, 6мес.условна и 3г.пробация т.е. ако в тия 3г. го хванат пак ще си лежи ЕФЕКТИВНО!!! А с тая знаете ли кво шЪ стане?!?НИЩО!!!Както с Бахаров,БЕЛОслава и княгинята на царО. Накрая ще кажат, че клиповете не били веществено доказателство и че не е друcaла, ами е пила парaцeTaмол и хапчета за кръвно.Накрая и книжката ще И върнат на поднос и с извинения. Помнете ми думата.Дано поне не затрие някой невинен тая шаФpaнтия!!!!
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вместо Снимка: Instagram не трябва ли да пише Снимка: ОnlyFans?
28
0
 
15
 
! Отговори
До 26-ти, Да ама не преди 3 месеца
е универсално правило. Аз предпочитам всичко да е с мярка и пропорции. Не може като тая, устата ти да е 1/3 от лицето, егати. Нещата придобиват карикатурни форми. Иначе си прав, трябва всяка да подчертае своята естествена красота, вместо да се опитва да нарисува друга жена върху себе си.
27
0
 
18
 
! Отговори
проверка трябва преди 3 месеца
май със семерджиев имиат общи приятели - служители
26
2
 
29
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Докога в държавата ще има VIP привилегии за дрУcли като тази ? Докато обикновените граждани чакат по половин година за кръвен тест за наркотици , на ДЖукеси като тая и оная Диона резултатите излизат за по-малко от един ден. Уважавания Радой Ралин ,лека му пръст, имаше един точен израз - пред законите в нашата държава всички сме равни , но някои са по-равни.
25
2
 
21
 
! Отговори
Надзирателя преди 3 месеца
Защо миската е на свобода ? Трябва да бъде в ареста и като я осъдят, направо в затвора.
24
0
 
19
 
! Отговори
Дороти преди 3 месеца
Както си е взела книжката, както си е купила колата, "титлата" мис-*** и т.н. предмети , така ще плати и глобата, също както и ще си намали присъдата - чрез с*кс за пари. Нима не е вярно ?
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Факт е, че с големи джуки и ц_ици жената става по-секси (мъжката природа никой не може да я отрече), обаче нашите фолк-диви вече имам чувството, че са ги правили на конвейер. Тази имам чувството, че съм я виждал поне 100 пъти по улиците, а се съмнявам дори и веднъж да ми се е случвало хахаха ... Та... скъпи жени, всяка от вас е родена с някаква уникалност и чар. Можете просто лекичко да я/го подчертаете, вместо накрая когато мъжете пием по 2-3 ракии да се чудим коя от всички в бара е жена ни :))
22
0
 
17
 
! Отговори
До 111 преди 3 месеца
Хехе, то да бяха 1-2... всички такива са неразличими, като китайците
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цяла седмица ще ни занимават с този индивид, платена компания от ромски произход...
20
2
 
17
 
! Отговори
Мъпет шоу преди 3 месеца
Само на мен ли ми прилича на Пиги?
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега вече ще гледаме само клипчета на задна, поне докато избие парите за джипа.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само 5 бона?! Че той силиконът и струва повече! Ще ги избачка за 1 вечер с вдигнати крака
17
0
 
22
 
! Отговори
111 преди 3 месеца
Абе тази много ми прилича на една друга джука- викаха й Мегз
16
0
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Сега разбирам защо на всички клипове е с огромни очила.Без тях плаши.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като я гледам на снимката имам чувството, че детската й мечта е била да се превърне в се_кс кукла. Джуки, ц_ици, всичко си има хахаха Браво, успяла е да постигне желанието си.
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На тая фамилията И да не Семерджиева?!? Пуснали я за пет бинки, утре ще се качи пак без книжка, щото даже не са И конфискували колата, и после като утрепе двама трима, пак ще има "Олеле Мале що тъй стана?".
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Некъф нещастно влюбен бхаратиц пердаши минуси у форумето. ПлАти и ше ти пусне бе.
12
2
 
32
 
! Отговори
питанката преди 3 месеца
Стига сте правили реклама на тази надрусана силиконова к"***. Плаща ли ви, за да пълни всички медии с малоуието си и безкрната наглост. Пожелевам й не само да я осъдят, но и наистина да лежи в затвора, което ще докаже че не е недосгаема.
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А,неква ромейка.Това обяснява що в красивата луксозна Г клас на МБ цвилеше некъф ромски арабин в съпровод с пищяща зуурла.Викам си тая нали е мис големи вимета не е ли ходила при белите хора нещо Европа ,САЩ Канада раздава го баровка защо слуша музика като в Столипиново и Максуда най-пропадналите кръчми? А то кво излезе тя си е от там. Жалко за мерцедесът.