Адвокатът на Рангел Бизюрев: Укривал се е заради паника, не е убил Митко

Бизюрев не отрича да е удрял жертвата, но не в главата
22 мар 2024 08:03, Нели Христова
24
Адвокатът на Рангел Бизюрев: Укривал се е заради паника, не е убил Митко
Снимка: БГНЕС

Рангел не отрича, че е нанасял удари, но отрича те да са насочени в областта на главата, което е в противоречие с казаното от свидетеля Динков. Той не отрича, че се е укривал, това негово действие е предприето от паника. Рангел Бизюрев твърди, че Митко не е бил жив, когато са предприели действието да го заровят", това каза служебният защитник на Рангел Бизюрев в предаването "Денят започва" по БНТ.

Соченият за убиец на Димитър Малинов от Цалапица, 30-годишният Рангел Бизюрев, беше докаран у нас в сряда вечерта. Той беше заловен в Дания, където се укриваше в продължение на 4 месеца.

На разпита в четвъртък Бизюрев е отрекъл някой от близнаците Борислав и Валентин Динкови да е нанасял удари на Митко, каквито бяха опасенията на близките на загиналия. Димитър Малинов беше убит на 20 юли 2023 г., а тялото му беше намерено дни по-късно, заровено край Цалапица.

Бизюрев обясни на разпита, че до свадата между него и Митко се стигнало, след като Рангел получил информация, че е бил обиждан от 24-годишния Малинов.

"Имам въпроси, на които все още нямам отговор. Искаме да знаем кой накара сина ми да излезе от дома ни. Рангел Бизюрев каза, че са били двамата с Борислав Динков. Искаме да знаем защо вчера само прокуратурата е разпитвала Рангел, защо не е е разпитан от кримиолози и психолози? Прокуратурата не е толкова запозната със случая. Как на Митко му се счупи носа, като Рангел казва, че има 3-4 удара, но не и в лицето? Съдебномедицинската експертиза я видях за секунди. В прокуратурата ни казаха, че най-малко 30 минути е бил жив, защо толкова се пази тази експертиза? Аз 8 месеца не знам от какво точно е починало детето ми", каза през сълзи майката на убития Митко - Атанаска Бакалова.

Според чичото на Митко се опитват да изкарат, че племенникът му се е самонаранил и е "починал от само себе си".

"Аз влязох да го разпознавам в моргата и той имаше изкъртени зъби", каза чичото на Митко.

Делото на близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са обвинени за укривателство, е на 26 март.

"Очакваме адекватни присъди, за да не трябва аз да ги изпълнявам. Бащата на близнаците е казал, че е платил, където трябва, за да излязат на свобода", каза още чичото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рунгелчо е паникьосан и в паниката си не знае какво говори. Адвокатчето му говори за каквото му платят и който му плати. Ако му плати майката на Митко, ще пледира, че Рунгелчо баш си го е убил. Но понеже Рунгелчо плаща ще говори дебилщини като клиента си. Какъвто клиента, такъв и адвоката.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
BYcu бил съ изплашил, че ще гл хванат! Хахаха!
19
0
 
6
 
! Отговори
Руя преди 1 месец
И за тримата изверги доживотни присъди без право на обжалване.Ако имаше смъртна присъда бих я дала с кеф.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да изпълнява присъди човека като започне от районния прокурор съдии и отиде към окръжните после върховните нотариуси, джуджета, елфи. Проядена система, където и след 1000 години няма да се оправи...
17
0
 
10
 
! Отговори
. преди 1 месец
Оранжевия , двете близначета мангалоидите и още койтл е замесен , доживот без замяна и чао , ако беззаконието продължава наистина някой ще изпълни присъди някъде скоро , може да изпълни и тия при които парите са платени където трябва.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Убил го е и ат паника се е укрил чак в Дания .Ака не бяха изровили оттам,още щеше да се укрива от паника.Дано сега се е поуспокоил.Такива само по бързата процедура...
15
0
 
13
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 месец
Хахаха заради паника се укрил .... сега ще видите това дело как ще се мота години ....
14
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Уби момчето и сега го е страх да си понесе последствията. Дано има правосъдие , дано.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе тези адвокати съвест нямат ли . Знаейки ,че са помогнали на един убиец да се отърве как се прибират в къщи сядат на масата да вечерят ,възпитават децата си,грижат се за родителите си имали предвид,че са пуснали още един убиец на свобода.
12
0
 
11
 
! Отговори
дъра бъра преди 1 месец
Чичото да не се плюнчи,ами да направи квото трябва!
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трите малки муленца на местния милиционерски дилър.Ще ги пазят как - да не изпеят нещо.Пълна подигравка със семейството на Митко.Господ да има за вас - убийци!
10
1
 
16
 
! Отговори
Може да се окаже преди 1 месец
накрая, че се е самоубило момчето.. с 3-4 удара с нож в гърба. Дотук с "правосъдната реформа". Пълен провал
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко,че не де използват едновремешните методи за разпит. Тоя бо.к.лук и онея двамата смешници до сега да си изпяли инмайчиното мляко. Какво ги бавят и дундуркат /и всички подобни на тях. Убили са човек. Признават всичко, съд и справедлива присъда. Не да се влачат месеци и накрая резултат след 5-10г. За убиеца на Милен Цветков от доста време нищо не с е чува? Чай бил пил,паста за зъби с наркотици бил ползвал. Деугите в колата/и те с неслучайно родители/ нищо не помнели.
8
1
 
21
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Какво нещо е да си адвокат ,да викаш на бялото черно,ама той бил обиден,ама удрял го ама не да го убива,паникьосал се .Само остана да каже че и той като Навални е умрял от естествена смърт.
7
1
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Аман от Ангел Мизюлев! Вички новини, сайтове... Където отвориш тоя изскача. Да го съдят и това е. Какво ни занимават по цял ден?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя на 30инаг. вече оплешивява, интересно дали не е от препарати
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Hacpaн ли беше като го хванаха? Ако не е бил значи не се е паникьсал. И колко време продължава паниката? Месец? Година? 5? Тея адвокати като вземат да си смучат пръстите с такива смешни извинения се чудя как съдиите се въздържат от сарказъм.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Панически го е закопал след това панически е отишъл в чужбина панически си е наел адвокат и панически не го е убил.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Милия, той бил паникьосан. Да пусне едно дело в Страсбург, имаме много юристи спецове в това. Нека ни осъди на няколко милиона да му платим заради паниката, която е изпитал след като е убил човек. Там сигурно има съдебни практики по въпроса. Пуснете го да си лекува паник атаките и да си харчи парите после, ние сме свикнали
2
1
 
22
 
! Отговори
Дедо ти преди 1 месец
Пълно е с изp0ди ! Да се върне смъртното наказание !!! Иначе няма оправИя !