Висш полицай свидетелства срещу Петя Банкова

Той ще бъде анонимен свидетел
4 апр 2024 14:16, Нели Христова
106
Висш полицай свидетелства срещу Петя Банкова
Снимка: БГНЕС

Висш полицай е станал аноминен свидетел по делото за Агенция "Митници", в което бе обвинена шефката на ведомството Петя Банкова, неин заместник, контрабандистът Ярата и други, съобщава "24 часа", цитирайки източник, запознат с разследването.

По делото се разследват подкуп, пране на пари и длъжностно престъпление.

Топ полицаят е дал показания във връзка с трафик на цигари. Той бил запознат със схемата във връзка с работата си и имал много оперативна информация. Затова е дал показания по процеса.

Разпитът е станал на секретно място, далеч от хорските погледи, а не в сградата на водещата разследването КПКОНПИ. Комисията е ситуирана в центъра, точно до метростанция "Сердика". Вчера в централата на антикорупционния орган са били забелязани да влизат няколко началника в МВР. Сред тях бил и подалият оставка днес Живко Коцев. Всички носели папки с документи. Най-вероятно това са различни справки и заповеди за задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от Русия
Как Дронов се превърна от селско момче в Шаман - любимият певец на Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 90:Ти си глyпaв,защото си мислиш,че ще се вържеме.Искаш да те крадат крадците от ПеПето и ДеБето,за да не те крадат другите хахаха.Взимайте си парцалките всички и дружно си заминавайте на остров ЕлБА да си се хващате по прапетите колкото искате!
98
2
 
0
 
! Отговори
Муртаза Ага преди 3 седмици
Помощ, Мартин и Кокоев мятат доноси в Котел. Полицията шамари за тях, а какво гледат в Топузово, май се знае.
97
4
 
8
 
! Отговори
vs преди 3 седмици
Занчи кука може да е анонимна, ама ако подадеш сигнал за некоректен (неплащащ данъци) работодател трябва да си напишеш и майчиното мляко! Той тиквата за това беше против схемата донос - бонус! Щели сме да се върнем в старото време на доносничество! А това, че държавата губи пари му е прец к.а! Най-бруталния *** е б.рисов! колкото по- бързо нещо ни отърве от тоя, толкова по- добре!
96
1
 
10
 
! Отговори
Питам само? преди 3 седмици
"Банкова имаше данни, че парите от наркотиците, които бяха задържани на "Частно (!!!) пристанище в Бургас в пратка с банани, са щели да се използват за купуване на избори." Да не става дума за частното пристанище на Доган?
95
3
 
7
 
! Отговори
Магелан преди 3 седмици
Тази женица мафията е сготви .Те Ваню Танов премахнаха от пътя си че някаква жена ли ще ги спре.Но при Ваню Танов го премахнаха бе участието на ДАНС а сега положението е безнадеждно и неспасяемо.Забъркаха такава каша със службите че този нещата са много зле Явно залога е голям и се играе на живот и смърт.И другия момент този колан който хванаха в Бургас е прах в очите като се хваща малка пратка за да се прекара в същото време през друг канал голяма пратка .Вероятно няколко тона кокаин.
94
2
 
6
 
! Отговори
Магелан преди 3 седмици
Шок и ужас.Нищо ново под Слънцето.КПП и митница Капитан Андреево е Втора Митница в Света по график на стоки и движение на хора.Първата КПП и митница Между Щатите и Мексико.Контрабадните канали през Капитан Андреево са направени още по соца от ДС и Кинтекс.И никога не са били закривани .Само овладявани пее годините от различни мафиотски групировки.Това го знаят и малките деца.Ор 2012 ГД. Герберите са на власт и всички възлови началници в БАХ са хора на ДПС и ГЕРБ.Честито нови избори.
93
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Подкрепете ПП-ДБ, които да подкрепят ГЕРБ и ДПС.
92
1
 
3
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 3 седмици
До Мисля, че ...Само не разбрах къде изтърва ДС /Държавна сигурност/?!
91
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
няма начин да подкрепим променкаджиите и розовите демократи. Те са още по-големи мошеници и от бсп и от дпс.
90
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Толкова *** народ ли сме, че не можем да разберем когато мутри ни крадат 12 г ? Толкова ли ви пука за тях и не мислите за себе си?
89
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Осъзнайте се и подкрепете ПП- ДБ. Стига сте се доверявали на престъпниците Буда и Пеевски. Не ви ли омръзна да ви лъжат и крадат от всичко? Толкова ли сте глупави?
88
2
 
8
 
! Отговори
Те като цяло преди 3 седмици
Митници и разследващи не са особено компетентни.. Или на малоооумни се правят. Онзи ден хванали шофьор със 110 кила трева, задържали го, видиш ли сам ги натоварил в Испания и сам щял да ги дистрибутира. Няма организация, няма ортаци, няма нищо, сам като комунист! А е можело да го последват до разтоварния адрес, знае ли човек, може пък и да разкрият канал. Или го знаят на кого е?!
87
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така е в България, като някой пречи някъде, се намира начин да го махнат, все пак мафията си има държава. Такъв беше и случая с Иванчева. Народа си го вълнуват само парапети и нелогични скандали и хич не му пука, че престъпната шайка която управлява го краде от данъци от здравеопазване от образование и бъдеще на децата му.
86
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е причината ГЕРБ - ДПС да разглобят сглобката, защото си пазат влиянието в службите и могат да наклеветят всеки и разбият живота му и същевременно същите служби ги пазят. Гласувайте пак за ОПГ ГЕРБ - ДПС и техните проекции копейки и чалгари и чакайте страната да се оправи. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО ЗА ПП- ДБ, АКО ЖЕЛАЕТЕ НОРМАЛНОСТ, А НЕ ДА БЪДЕТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БУДА И ШИШИ.
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ясно, едни ги водят като панаирджийска мечка на Сердика, а други ги разпитват на тайно място далеч от хорските погледи.Защо ли нещата са ясни какво и кой скрояват?
84
8
 
15
 
! Отговори
Г557дт преди 3 седмици
Явно нашите служби са искали да осуетат срещата на Банкова с посланничката на Австрия, за да дойдат австрийските митничари, за да им покажем, че пазим граншцата добре! Боко и Шиши са я набедили! Те не искат правителство на ПП-ДБ, не искат реформи, не искат в Шенген, исщат всичко да си кюта по старому, да си крадат от българския народ, да покровителстват каналите...
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На кой да вярваш....
82
0
 
5
 
! Отговори
МАРАША преди 3 седмици
80 Мислиш ли?
81
5
 
14
 
! Отговори
Мисля, че ... преди 3 седмици
До 77. Контрабандните канали са тяхни БСП, ДПС и ГЕРБ! И така 30 години!
80
0
 
6
 
! Отговори
Попринцип преди 3 седмици
В нормалните държави щеше зае малко проблем че човек занимаващ се от 30 години с контрабанда баш преди да го фанат избегнал.Тук в БеГе явно не е голяма работа случва се.