Висш полицай свидетелства срещу Петя Банкова

Той ще бъде анонимен свидетел
4 апр 2024 14:16, Нели Христова
106
Висш полицай свидетелства срещу Петя Банкова
Снимка: БГНЕС

Висш полицай е станал аноминен свидетел по делото за Агенция "Митници", в което бе обвинена шефката на ведомството Петя Банкова, неин заместник, контрабандистът Ярата и други, съобщава "24 часа", цитирайки източник, запознат с разследването.

По делото се разследват подкуп, пране на пари и длъжностно престъпление.

Топ полицаят е дал показания във връзка с трафик на цигари. Той бил запознат със схемата във връзка с работата си и имал много оперативна информация. Затова е дал показания по процеса.

Разпитът е станал на секретно място, далеч от хорските погледи, а не в сградата на водещата разследването КПКОНПИ. Комисията е ситуирана в центъра, точно до метростанция "Сердика". Вчера в централата на антикорупционния орган са били забелязани да влизат няколко началника в МВР. Сред тях бил и подалият оставка днес Живко Коцев. Всички носели папки с документи. Най-вероятно това са различни справки и заповеди за задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лицето на ДС-КГБ мафията агент Буда, Бойко Борисов, вече 23 години тормози България. То беше наложено от КГБ агент Румянцев, Бриго Аспарухов по времето на агент цар Симеон през 2001 г като гл.секретар на МВР с образование пазач и кафеджия на Живков и Симеон. Досега е бил кмет на София от 2005 до 2009 г, награден с орден на КГБ за заслуги от руския посланик Примаков и от 2009 г. досега вечен главнокомандуващ на българската държава. Най-големият му подарък за Путин беше руския поток за 3 млд.лв.от българския беден народ, за да започне войната с Украйна и света и да обяви България за враждебна дъ
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИМА ЛИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА ЗАЩО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЛЪЖИ ПОСТОЯННО ТУК ШАРЛАТАНИТЕ ВИДЯХА ЧЕ ВСИЧКО ВЕЧЕ И СЕ ИЗПЛЪЗВА И СА ВА БАНК ТАКОВА НЕВИЖДАНО ЛЪГОТЕНЕ НАГЛОСТ АЛЧНОСТ НЕЗНАМ ДА Е ИМАЛО БЕЗНАКАЗАНО
37
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжливото крадливо селянче от Банкя.Тия глупости и твоя електорат дори няма да го клъвне.Когато изчезнеш от политиката и държавата (дай Боже скоро), ще се оттървем от бреме което ни влачи надолу.
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
35 ТИ ЗАЩО ЛЪЖЕШ ДОБРЕ ЛИ ТИ ПЛАЩАТ ШАРЛАТАНИТЕ ЧЕ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАШ ЛЪЖИ НАГЛЕЦИ ИВА ЛИ ДЪРЖАВА ПИТАМ АЗ ЖИВЕЯ ТУК И ЕДНИ САМООБЯВИЛИ СЕ ЗА НЕЗНАМ КАКВИ КРАДАТ ЗДРАВО И ОТКРИТО 3 ГОД А ЗАКОНИ ИНСТИТУЦИИ СПЯТ КАКВО СТАВА
35
7
 
2
 
! Отговори
браво преди 1 месец
направо пп вече е продължаваме подмяната.Реал но, тиквун и киртачето си подменят бандитите по митниците.Цирка е пълен.
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наркотиците в България се внасят от Таки, а Таки се отчита на Тиквата. Някой нещо да не е разбрал ?
33
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро искал да назначи неговият бодигарт да отговаря за провеждането на изборите наглост безочие безсрамие алчност
32
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ооо, наркотрафикантите от ГЕРБ-ДПС са се подготвили и с анонимни свидетели.
31
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази ли щяла да бори корупцията хахахаха приближена до Асен Василев наш човек
30
1
 
4
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Много е забавно, когато големите бръмбари започнат да горят заради "политически решения". До вчера си лапал от една копаня с другарчето от МВР, днес то вече те топи пред другарите от ДАНС. Въобще, безмерна гадост. А по същество - Боко предупреждава Асан да внимава. Или пък Киро предупреждава Боко да внимава. Или пък Мъро предупреждава Църо да внимава. Ба ли му маата?!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко е... трябва и няколко кошаревски свидетели - дет подучули ..каза ли им..една леля на пазара също..- после да обявят следствена тайна и така петилетка две ...обувка за кутии с малко кинти .."от БАНАНИТЕ" в Бургас някой кг...а после ще видимПри Иванчева в Сливенския - ако пита те Гешеф- ам той сега Бешеф
28
2
 
4
 
! Отговори
Рейгън преди 1 месец
Американският президент Роналд Рейгън (1981-1989) много обичаше една руска поговорка и често пъти я повтаряше: "Даверяй, но и праверяй!". Смятам ще я разберете и без превод от руски.
27
8
 
6
 
! Отговори
кака ставрийка преди 1 месец
тая силно е повярвала че щом е назначена от асенчо значи е недосегаема :) да , ама не . в сливенския вече потриват доволно ръце :)
26
3
 
8
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Това е секретарчето на МВР. ДАНС са го посетили в къщи, доста суха пара е имало. Договорката е да се покрие, той да си подаде оставката, както и да стане свидетел.
25
2
 
6
 
! Отговори
До до момини сълзи преди 1 месец
Била е в ДАНС по времето на ГЕРБ.Значи е невинна.
24
3
 
10
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Я, гербавите да дадат един пример за добре свършена работа от данс за каквото и да е! :) Наркотрафик ли, друго ли, каквото и да е. Едно нещо свършили ли са.
23
0
 
16
 
! Отговори
Този полицай преди 1 месец
Бил "запознат със схемата на работа и затова е дал показания". Като е бил толкова запознат със схемата,защо не е дал показания по-рано?
22
1
 
14
 
! Отговори
:) преди 1 месец
До До момините сълзи 21 При доста ясен турски доклад да се чудим кого да търсим за контрабандата на цигари :) Я, Вие по-сериозно! "Ало, Ваньо", какво стана с Ваньо Танов? И имаше ли ги тогава ПП :)
21
0
 
11
 
! Отговори
В България преди 1 месец
Трафик на цигари винаги е имало.Но трябваше да дойде Петя Банкова,за да го "разкрият".
20
9
 
10
 
! Отговори
До момините сълзи преди 1 месец
Откъде накъде това, че е от Промената трябва да я прави чиста като момина сълза? Нима там няма схемаджии и корупционери? Хайде, по-сериозно, че всичките беди за държавата дойдоха от наивници повярвали как някой идва да ги оправи? За ползу роду сигурно? Нима лорер не е от промяната и случайно му се случи да купи апетманет в центъра за 200 хил лв, който продаде за 5 млн? Ей, как пък все ние ги изпускаме офертите? Мислете преди да съдите, че госпожата е чиста. Била е в ДАНС, където мн невинни няма.