Шофьор нападна жена на пътя: Ще ти разбия главата, ще те убия!

Тя затворила прозорчето, той потрошил страничните огледала
12 апр 2024 09:50, Петър Бойчев
88
Шофьор нападна жена на пътя: Ще ти разбия главата, ще те убия!
Снимка БГНЕС

Шофьор напада жена, заплашва я с убийство, след което чупи страничните огледала на автомобила ѝ при поредната брутална агресия на пътя. Хулиганските действия са извършени в Пловдив, а потърпевшата е успяла да заснеме случката.

„Правех разрешен ляв завой на зелен светофар. След като завих, той ме изпревари, засече ме и спря пред мен. Слезе от колата, опита се да ме удари. Крещеше: „Ще ти разбия главата, ще те убия!”. Спряха около 20 коли, никой обаче не слезе да ми помогне. Пътувах с моя приятелка в колата. В автомобила на мъжа имаше жена”, разказа в ефира на Нова тв потърпевшата Албена Чавдарова.

Тя поясни, че няма застраховка "Автокаско", а колата ѝ е рядък модел и не знае дали ще успее да поправи счупените огледала.

Агресивният шофьор е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение, съобщиха от Прокуратурата. Той ще бъде съден по бързото производство за хулиганство. Престъплението е извършено с изключителна дързост и цинизъм. Грози го до 5 години затвор, допълват от обвинението.

От МВР съобщиха, че мъжът има и старо провинение, свързано с увреждане на чуждо имущество. Очаква се в събота Прокуратурата да поиска постоянното му задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от За да се разбираме
10-те личностни качества, които да търсите в един партньор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мога да си представя как му е вдигнала нервите за да избухне така човека...
79
0
 
4
 
! Отговори
Една преди 2 седмици
Чета из коментарите "ми тя може да е отнела предимството"... Абе хора, въпросът тука е не кой на кого е накривил шапката, ами че за най-малките случаи на засичане и бибиткане с клаксон всеки вече скача готов да гризне решетките заради гнева си!!!! ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА!!!!
78
5
 
1
 
! Отговори
John преди 2 седмици
Не разказват цялата история най-вероятно. Тая изглежда е отнела предимство.
77
2
 
2
 
! Отговори
Абе преди 2 седмици
Защо ли ми се струва, че не е разказана цялата история? Примерно се питам защо този не скача на всеки светофар да бие, а баш сега. Как така се включва телефона все едно се знае какво може да последва? Защо само на единия се дава думата? Пътниците вероятно също могат нещо да разкажат. Защо така набързо са спрели двадесетина коли, все едно са очаквали сеира? Има нещо и преди да го разкажат изцяло и убедително не вярвам и на дума.
76
0
 
6
 
! Отговори
И какво преди 2 седмици
До Анонимен 66 - много ми е интересно, ти никога ли не си отнемал предимство??? Защото не познавам човек, който да не го е правил макар и неволно. И тогава се пита в задачата - трябва ли за всяко отнето предимство да се разбиват глави, коли и да се раздават шамари и псувни?!? Особено ако в колата стои видимо по-слаб човек от теб! Ние нямаме нужда от външен враг. Просто сами ще се избием от простотия и арогантност.
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия все не са разбрали защо хората в другите коли си движат устните и скачат на клаксоните.. дето се вика жената зад волана е като звезда - ти я виждаш, тя тебе не..
74
5
 
1
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 седмици
да внимава да не изтърве сапуна в банята..
73
2
 
7
 
! Отговори
... преди 2 седмици
Не си е намерил майстора. Някой път може и да попадне на правилния човек. ;)
72
3
 
6
 
! Отговори
. преди 2 седмици
Ами да му дадат 5 години ефективна присъда и така.
71
4
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 седмици
Видях го по телевизията какво представлява. Селчо некъф...
70
6
 
1
 
! Отговори
Митко преди 2 седмици
До akudдфгхАбе *** каквото и да беше направила преди това смърт ли заслужава какъв е тоя шофьор-прокурор каза виновна и също така шофьор-съдя и съдя изпълнител изпълнител на смъртна присъда Настъпил е за опашката мачката ще види чудо Много познавам такива сега съжалява Аз също съм постъпвал така дори човек наръгах в шията с нож голям проблем и със закона и с греховете
69
3
 
8
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 2 седмици
тоя е голям мъжкар, другия път да нападне първолачка или направо бебе.
68
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тоя престъпник е потенциален убиец,10 години затвор и отнемане на книжката завинаги
67
8
 
6
 
! Отговори
akudдфгх преди 2 седмици
а юе коментирате ли предисторията на случката ??? минимум ще е забавна. защото този очилат професор явно има способностите да те вкара в амок за части от секундата :)
66
1
 
7
 
! Отговори
а преди 2 седмици
road rage, в цял свят го има, но наказанията трябва да са по-сериозни в българия.
65
4
 
21
 
! Отговори
до 66 преди 2 седмици
И ако г-жата е отнела предимство трябва да я убиеш ли,да я пребиеш ли,да и трошиш колата ли?За отнемане на предимство КАТ налага наказание,а не някакъв *** да бие и чупи.А ако бях там и моите нерви не издържат и му начупя всичките зъби,правилно ли ще бъде?
64
3
 
7
 
! Отговори
Браво преди 2 седмици
До АнонименИ понеже е можело да стане нещо трябва да и счупиш огледалата и да я напсувашАко имаш пищов ще я гръмнеш ли?
63
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-важното в такъв скучай е предисторията! Разбира се, че камерата няма да улови тези момент, тъй като той може да е неудобен за снимащия. Там се крие истината, а не какво е снимала госпожата. Я си представете, че госпожата е застрашила живота на всички около нея с шофирането си. Отнела е предимство което е можело да доведе до птп или нещо от сорта. Живеем в свят, в който реагираш на нещо без да мислиш. Изкривена реалност.
62
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За всеки,който прояви агресия на пътя-затвор и отнемане на книжката за дълги години
61
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изключително тежко престъпление,тоя престъпник трябва да лежи поне 5 години,за такава агресия в Европа се лежи по 10 години