Шофьор нападна жена на пътя: Ще ти разбия главата, ще те убия!

Тя затворила прозорчето, той потрошил страничните огледала
12 апр 2024 09:50, Петър Бойчев
88
Шофьор нападна жена на пътя: Ще ти разбия главата, ще те убия!
Снимка БГНЕС

Шофьор напада жена, заплашва я с убийство, след което чупи страничните огледала на автомобила ѝ при поредната брутална агресия на пътя. Хулиганските действия са извършени в Пловдив, а потърпевшата е успяла да заснеме случката.

„Правех разрешен ляв завой на зелен светофар. След като завих, той ме изпревари, засече ме и спря пред мен. Слезе от колата, опита се да ме удари. Крещеше: „Ще ти разбия главата, ще те убия!”. Спряха около 20 коли, никой обаче не слезе да ми помогне. Пътувах с моя приятелка в колата. В автомобила на мъжа имаше жена”, разказа в ефира на Нова тв потърпевшата Албена Чавдарова.

Тя поясни, че няма застраховка "Автокаско", а колата ѝ е рядък модел и не знае дали ще успее да поправи счупените огледала.

Агресивният шофьор е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение, съобщиха от Прокуратурата. Той ще бъде съден по бързото производство за хулиганство. Престъплението е извършено с изключителна дързост и цинизъм. Грози го до 5 години затвор, допълват от обвинението.

От МВР съобщиха, че мъжът има и старо провинение, свързано с увреждане на чуждо имущество. Очаква се в събота Прокуратурата да поиска постоянното му задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива уродляци има много по пътищата.вкарвайте го за 5 години в затвора,да се научи че не може да чупи и бие,а колата му трябва да се конфискува в полза на държавата
59
6
 
10
 
! Отговори
Майна преди 1 месец
Къв' ще да този "рядък" модел автомобил, за който нямало огледала, че и без каско? Не че оправдавам оня, нападателя ама ако ще му лепват 5 години редно да му дадът и на него думата. И да не се окаже, че версията на потърпевшата е поорязана или поокрасена.
58
0
 
3
 
! Отговори
Смях в залата преди 1 месец
Грози го до 5 години затвор, допълват от обвинението.
57
0
 
6
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 месец
Тия па кви думи цензурират,са си направо за трудов лагер и те
56
0
 
10
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 месец
Бабаит: да оди....да го пратат да *** камъни ама не за пет а за 15год. и без помилване и след една год. да го пуснат а още една вътрешна присъда от плюс 3год.....да посегнеш така на жена си е истински срам и падение!!!
55
9
 
5
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 месец
До Анонимен 55 .. С една дума русофил!
54
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жена му и шефа му много го мачкат, инфлация, дългове към бързи кредити, политиците много го ядосаха, Путин го дразни, дъщерята се показва по интернет гола, а синът станал наркоман и легебей. Как да не откачи Човекът и да пребие някой на пътя? Да отпусне напрежението и да се зареди за новата среща с шефа и жената, банките и онези двамата синковци.
53
4
 
11
 
! Отговори
емигрант преди 1 месец
Хвани единия удари другия се казва в такива случаи!Ба,й га,ньовщина!! Ориенталски манталитет!
52
2
 
29
 
! Отговори
. преди 1 месец
Любопитно е че тоя психопат саго задържали за разлика от бакшиша , който блъсна нарочно майка с дете.
51
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много диво племе сме. Няма оправия
50
5
 
2
 
! Отговори
фоги преди 1 месец
ДО 45 и 46> Вие сте Оникални Тъ паци
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До киро 48 : "безпишковци и безтопковци" са тези, дето оставят наглите пачи да мислят че всичко може им се размине.
48
7
 
22
 
! Отговори
киро преди 1 месец
Такива безпишковци и безтопковци, които се правят на мъже само пред жени, се нароиха доста в последно време. Комплексирани нещастници. Защо не се дърли на един такъв като мен два метра 120 кг. по чорапи......
47
23
 
20
 
! Отговори
Огледалото преди 1 месец
Тая овца защо не каже какво е направила за да вбеси човека толкова, че да и счупи огледалата? Разрешения ляв завой, който е направила явно и бил на червено, засякла го е, нагло е показала среден пръст и после реве. Тези дето предизвикват трябва да бъдат заключвани и съдени за пасивна агресивност.
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При толкова много *** народ се чудя как не се бият всяка секунда.Защо губят време.
45
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какво мислите, че толкова бързо си е включила камерата на телефона? Знаела е какво е направила и какво й се пече. Да се радва, че се е отървала само с огледалата.
44
7
 
24
 
! Отговори
Никой преди 1 месец
на пътя не го бият без причина! Преди време една рева по всички ТВ, как видите ли някаква кола засякла тяхната, и ей така без повод извадили мъжа и, и изапочнали да го бият. Оказа се после, че той за малко не ги е убил в ПТП, и когато му бипнали той им показал среден пръст!? Не е това начина, но при такава патова ситуация и наличие на огромна наглост човек си изпуска нервите!
43
5
 
21
 
! Отговори
Ужас! преди 1 месец
Психически нестабилни и агресивни хора шофират между нас, това е ужасно! Лекувайте си нервите, бре хора!
42
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извършителят се прави на жертва. Сега ще го отнесе невинния.
41
5
 
24
 
! Отговори
Тиква преди 1 месец
Доста пъти съм виждал,какви са шофьорки,нагли,глупави и арогантно поведение, вече не ги защитавам ,заслужават да бъдат наказвани.