Алма матер ще подготвя магистри счетоводители

Програмата е 3 семестъра редовно обучение
Обновена: 29 авг 2011 15:53 | 29 авг 2011 15:52,
6
Алма матер ще подготвя магистри счетоводители
СУ "Св. Климент Охридски". Снимка: Архив, Булфото

От тази есен в Стопанския факултет към Софийския Университет „Св. Климент Охридски” стартира нова магистърска програма по специалността „Счетоводство и контрол”, съобщиха от университета.

Студентите ще имат възможност да изучават както избираеми, така и задължителни дисциплини от всички магистърски програми на факултета.

Програмата е с продължителност 3 семестъра редовно обучение. Ще има бройки държавна поръчка и платено обучение.

За специалността могат да кандидатстват всички магистри с икономически профил от висши учебни заведения с успех над Добър 4,00.

Приемният изпит ще бъде писмен и устен, като се акцентира на общата икономическа култура на кандидатите.

Желаещите могат да се запишат в сградата на Стопанския факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски” до 12 септември 2011.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Бившсчети преди 12 години
Напълно съм съгласен с мнението на номер 5. В България счетоводството не се цени. Бизнесмените приемат счетоводителите като "необходимия разход", който гледат да съкратят максимално, друг е въпроса колко ще им е качествено счетоводството. На счетоводителя трябва да се гледа като добър бизнес помощник и съветник, но за съжаление малко са тези, които са го разбрали.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гадна професия - много отговорна , непрекъснато си под напрежение заради ревизии, проверки, срокове , трябва винаги да си наясно с почти цялата нормативна уредба - цакони, правилници, промени .. правиш някое тъпо парвеню богато за твоя сметка , само търговията е истината . счетоводството е *** и неблагодарна професия от опит го казвам
4
1
 
1
 
! Отговори
FY преди 12 години
Ако няма хляб, може и пасти. Тук зрелища има навсякъде, без да е необходимо някой да хвърля усилия в тази посока. Хората не плюят, а псуват.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О кошмар!
2
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
Взе ми магистърската дума от устата:)
1
0
 
9
 
! Отговори
MD преди 12 години
Хайде пак словесна салатка... "За специалността могат да кандидатстват всички магистри с икономически профил от висши учебни заведения с успех над Добър 4,00." Хайде сега да ни кажете на магистрите що им е да кандидатстват за магистри???? Ама що не четете, преди да пишете, значи.... А и за какво ли публикувате новини за образование - хората не се интересуват от това... На българина му дай хляб, зрелища и обект за плюене...