С IQ като за Принстън, но пък... пиколо

Момче от Варна, в топ 2% на най-интелигентните в света
17 авг 2015 14:04,
149
С IQ като за Принстън, но пък... пиколо
Йордан Ангелов. Снимка: Facebook

18-годишният Йордан Ангелов, който е сред двата процента най-интелигентни хора на планетата, работи на родната Ривиера.

Курортисти разпознали в едно от пиколата на хотелски комплекс именно момчето, което в края на юли изуми с рекордни резултати от теста на МЕНСА.

На последния тест на международната организация, проведен в морската ни столица, варненският ученик от Първа езикова гимназия, получи завидните 156 точки, съобщи "Дарик".

Този резултат на IQ-тест е един от най-високите за 18-годишните, който поставя Йордан в онези около 2% от населението на планетата, отличаващи се с най-висок коефициент на интелигентост.

На теста във Варна Йордан е бил най-младият сред явилите се общо 15 варненци на възраст от 18 до 38 години. 8 от тях са издържали теста.

"Йордан догодина ще замине за Англия, той е невероятно добър служител. Това е първото му лято, в което работи, като с това си помага за своето бъдещо следване зад граница", коментираха негови колеги, за които той е местната знаменитост.

В МЕНСА България членуват над 2000 българи, показали много висок коефициент на интелигентност от 1991 г. (когато е създадена родната организация) досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Другарю Георгиев,Преди да пишете, научете граматиката, или Вие сте над тези работи, така де - написали сте "Произход на видовете" преди Дарвин.
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето работи, за да преживява и това е достойно за уважение. Това, че има висок коефициент не го праща овтоматично на Уолтстийт, за да стане алчно и безскрупулно *** с дебела банкова сметка.Дано има късмет и да да развие способностите си в някоая цивилизована държава.
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това дете има голям шанс да успее в живота и да е щастливо, а плюещите злобари - никакъв.
60
7
 
3
 
! Отговори
истината преди 8 години
Може да е с айкю на Айнщаин,но е *** щом работи като пиколо в некъв умрял бг хотел!
59
3
 
3
 
! Отговори
Георгиев преди 8 години
Владо, ти си перфектният пример за индивид който е във висша степен на обратна Еволюция. Ти нямаш никаква основа да дискутираш степента на интелигентност не само за Хомо Сапиенс, но дори и за *** ! И все пак, с демонстрираното си умение да пишеш и използваш Компютър, ти демонстрираш умело , че дори умствено изостанали индивиди са способни да извършват собствено полезна дейност ! Георгиев
58
1
 
2
 
! Отговори
Kiko ot BostAn преди 8 години
Men me prieha na 15 godini, ama sega lepq plochki v BostAn
57
13
 
8
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Нищо против момчето, но как така тоя тест на МЕНСА е критерий за интелигентност - разни кръгчета, триъгълници, квадратчета ... едно и също ...
56
0
 
17
 
! Отговори
бг преди 8 години
Няма какво да коментираме момчето изглежда освен интелект излъчва и доброта.Всичко най-хубаво му пожелавам!Изглежда за нас българите качествата имат значение само за лично преуспяване и забогатяване.Моралните качества,примера са важни за промяната и бъдещето на България
55
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ООО, НЕ БЪРКАЙТЕ ЗНАНИЯ СЪС ВЪЗМОЖОСТИ!
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AZ IMAM EDVA45 , NO S KRAGBI I RAZPRODAGBI SI DOKARVAM DOBAR GIVOT.
53
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прекалено умен е.Аз с IQ 130 изкарвам по десет хилки на месец.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕТО ЗАЩО РОДИТЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАКАРАТ ДЕЦАТА СИ ДА УЧАТ ,ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТ ,ЧЕ С КАЧЕСТВА СЕ ВЪРВИ НАПРЕД. ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ КОИ НИ УПРАВЛЯВАТ И КАКЪВ ИМ Е БАГАЖА КАК ДА УБЕДИМ ДЕЦАТА СИ ДА УЧАТ И ЧЕ ЩЕ СПОЛУЧАТ ?
51
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно е умно момчето. Защо тогава да не положи малко усилия и да научи някакъв смислен занаят, вместо да решава безсмислени тестове?
50
1
 
28
 
! Отговори
Умньо преди 8 години
Този тест,го дайте на толупите в парламента .Иииии познайте,резултатите какви ще бъдат. от МЕНСА ще стане ДЕМЕНСА.Но пък ще видите причината за нашият ХАЛ.
49
2
 
13
 
! Отговори
а на бас преди 8 години
А на бас, че ако се съберат коефициентите за интелигентност на всички членове на правителството, взети заедно, никога няма да стигнат 156 точки!
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
У нас са пробивни само мутрите ,мутресите и наглите и крадливите. Умните и интелигентните ,но тези които нямат лакти не могат да имат достойна работа. Работа по висшите етажи са заети още от 1944. г. Огледайте се кои са били винаги начело . Само комунисти и тяхните отрочета. Започвам с Луканов,Костов,Желев,Гоце,Станишев,Доган,Борисов,Цецка Цачева,.......всички членове на бкп
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
умен и пробивен - разлика от земята до небето. Комбинация м/у двете - безценна но много рядка. Пример - Бил Гейтс, Стийв Джобс, Мадона са малка част.
46
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хванало се момчето да работи лятото пиколо ? Щом толкоЗ му е акъла ( в превод от българо-турски, не става за далавери, мушенгии, измами и да си вади пари по лекия начин т.е. пълен *** ) да обслужва нашите "велики" засмяни беизнесМЯни ! И факт. Коефициента на интелигентност няма нищо общо с възможността за бързо забогатяване, особено бе да полагаш някакъв труд. :-)
45
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
slu6aite sq kvo moje da sme nai umnite ama dumata balgarin na zapad e lo6a duma kolko balgari ima kato nego ama za evropeicite sme si vtora 4e i treta raka xora
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срамна работа, освен проституцията, няма. Ай стига па и вие драматизирали.