Борисов освободи Кастрева от днес

Тя сама подаде оставка като зам.-министър на образованието
28
Борисов освободи Кастрева от днес
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисов освободи заместник-министъра на образованието и науката Ваня Кастрева от заеманата длъжност във връзка с подадено от нея заявление за напускане.

Още по темата

Заповедта на премиера влиза в сила от днес, съобщиха от правителствената пресслужба.

Кастрева обяви вчера пред национална телевизия Bulgaria ON AIR, че подава оставка.

реди нея това направи просветният министър Тодор Танев, който обаче ще бъде съветник на премиера.

 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
До П.Петров: Това "съжителство" започна от един царедворец - мин.Атанасов, завършил "Предучилищна педагогика", абсолютен профан в областта на просветата. Царят, аналогично на Б.Борисов, назначи сума ти некадърници и нещастници на министерски постове. Но не може да се мери с Б.Б., в чийто втори кабинет само двама министри са добри, останалите - от кол и въже - нещастници и некадърници. Хелем пък с Ненчев, Митов, Бъчварова, сега и с М.Кунева Пожарникарят направо "счупи" ***.
21
0
 
3
 
! Отговори
Мери преди 8 години
Тя пък ще се домъкне в Регионалната инспекция на образованието - София... И ще съсипе софийските средни училища, където все още преподават добри, милеещи за преподаваните предмети , свестни учители... КукАвица, типична жадна за разсипване на българската нация КУКУВИЦА!
20
0
 
12
 
! Отговори
Чучело преди 8 години
Каестрева и несвястна идиииотка. Как може това *** да е министър изобщо?Трябва да бъдат увеличени заплатите на учителите, трябва да имат достоен живот и уважение, а не някакви кастревици и куневици да ги кастрят и да ни кастрят децата с тъпите си кражби от некадърни и скандални учебници.
19
0
 
13
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ей,тази и Дамянова от НС нанесоха големи поражения на образованието!Само за прокурора са!ВЪН!
18
0
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Защо никой не казва кой всъщност е сътворил "съжителството"?
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов да не се надува толкова, че я бил освободил, а да каже КОЙ я сложи. И онова другото недоразумение с изцъклените очила също.
16
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Женицата просто ще се върне като шеф на РИО-София. В момента шефката на това РИО е временно изпълняваща.Ще се скрие пак в Инспектората , след като надробиха с Дамянова и останалите чиновници цялата тази боза , която е част от системното обезличаване и лишаване на децата ни от национална памет и достойнство.
15
3
 
13
 
! Отговори
77777 преди 8 години
След всичките тези измислени скандали ,кога ще се говори за доклада на ЕС ?
14
1
 
20
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Тази ще я направят съветничка на пожарникаря по въпросите на изопачаването на българската история. Заплатата и ще идва от Турция.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А просветната експертка Мюйессер СОЛАК? Къде я скриха, че нищо не се чува за нея? Защо не се започне от началото и да се стигне до края на дългогодишния проблем с подмяната на историята ни?
12
0
 
18
 
! Отговори
факт преди 8 години
Образованието няма нужда от чиновници като нея! Не сме били разбрали, какво? Как ромче ще пише sms на кирилица? Кой ще му купи телефон, за да може учителят да си проведе урока по новите учебни програми на Кастрева?
11
1
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
БОИКО ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ----ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ОСВОБОДИШ И МОСКОВ ---АБСОЛЮТНОТО НЕДОРАЗОМЕНИЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ---НЕМА НАКЬДЕ ДС ОПАА ДПС Е СУЛТАНА И ЗАЕДНО С РБ ЩЕ ТЕ ИЗРАБОТЯТ
10
0
 
16
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
Къде ли ще работи милата?
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кадъната която е в основата на цялата тази боза кога ще я разкарат от МОН? Мюйессер Солак разследвана за връзки с турските служби до кога ще я държат на пост в МОН? Вън от управлението на държавата всякакви ***!
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Планът е "РАН-ЪТ", драги ми сънародници. Спете още, малко остана; като се събудите, ще си заживеете рахат-рахат, а ще има и ново културно разнообразие, така че ще можете безпроблемно да си съжителствате. За госпожата не се кахърете, едни много компетентни и благодарни за свършеното хора ще й намерят работа.
7
1
 
32
 
! Отговори
Страх, страх! преди 8 години
Правилно! Не вярвам да е защото се е засрамила. Вероятно се е уплашила, че ще започне разследване кой от това министерство, а изглежда са повечето от "специалистите", е обвързан с разни чужди фондации и фондове, които последователно ни тласкат към обезродяване. Колко гроша им плащат и откога? Това трябва да разследват медиите и по-бързо! Скоро децата ни няма да знаят какво значи българин и защо трябва да се гордеем с миналото си. Има ли още такива, които смятат, че няма план за страната ни?
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАРАДИ КАДЪРНОСТА И УМЕНИЯТА НА ТАЗИ "КАКА" И ТАНЕВ ГО ОТНЕСЕ
5
1
 
20
 
! Отговори
Гравитация преди 8 години
По дърветата колко място има ... ще ви загиздим всички като топки на елха
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече няма селски стопанства и бригадири. Сега сичкото бригадир е у народното събрание.
3
1
 
39
 
! Отговори
Koi? преди 8 години
От къде изскочиха тия *** които предадоха дедите ни?