Пореден дубъл: Родител нападна учител

Бащата е нахлул в учителската стая и е забил нож в масата
65
Пореден дубъл: Родител нападна учител
Снимка: Булфото, архив

Второ нападение над учител само за седмица. Този път мъж е заплашил с нож преподавател на дъщеря си.

Гневният родител е влязъл с хладно оръжие в учителската стая в хуманитарната гимназия "Свети Свети Кирил и Методий" в Добрич и е отправил заплахи към учителя, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Още по темата

Още с влизането си в стаята бащата е забил нож в масата.

Полицията е задържала 49-годишния нападател в двора на училището. От него е иззето и ловно оръжие и разрешителното за притежаването му, допълват от Областната дирекция на МВР.

Началникът на Регионалния инспекторат по образованието Христо Боев обясни, че все още се изяснява причината за нападението.

Той коментира, че преди дни на среща с училищни директори са обсъждани мерки и добри практики в охраната на учебните заведения в рамките на бюджета, с който разполагат.

Само преди три дни майка удари учителката на сина си в училище в Разград.

Оказа се, че детето се опитвало да уцели своята преподавателка с хилка за тенис и топка и след направените няколко забележки учителката ги прибрала.

Когато дошъл родител на момчето, учителката излязла да се срещне с него и да върне хилката и топката.

При срещата майката на ученика започнала да обяснява, че няма право да взема хилката на детето й, защото е скъпа, обиждала преподавателката и накрая я ударила по лицето пред смаяните й колеги и ученици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
За" родителите биячи". Ако сте ходили на училище спомнете си приказката за гаванката, която детето дялало за да храни родителите си в нея - по примера на баща си относно дядо му.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че няма да забие бюро в ножа я, ей че сте прости сега като го арестуват и правосъдната система ще го вкара за 20 год. на топло при строг тъмничен затвор, като излезе от затвора още ще помни как е е вадил нож на бюрото.
40
1
 
17
 
! Отговори
До всички батки преди 8 години
Скъпи безмозъчни биячи, искам да си представите един свят населен само от вашата порода. *** и арогантни. Няма лекари, учители, инженери, архитекти, артисти, полицаи, писатели...Хора, които смятате за ваш обслужващ персонал и пречка за културните ви изяви. Ще карате каручки и ще живеете в пещери и земни дупки, ще се избивате помежду си при всяко неразбирателство. Идеалното общество за *** като вас. Скоро ще успеете да изгоните всички интелегентни хора от тази държава и ще настъпи вашият рай
39
0
 
13
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Държавата /чрез своите институции/ след 1990 год. направи всичко възможно да" смачка фасона" на държавния служител ! И естествено на този, който е най-слаб, най-беззащитен , най ниско платен!!И ако някой от депутатите през годините, до ден днешен, надигне глас за възпитанието и ограмотяването на подрастващите, останалите 239 си правят оглушки! В резултат - всеки ***/ и родителите му, разбира се/ може да покаже на учителя среден пръст.Историята ни не помни такова падение ! На учителя с любов !
38
0
 
7
 
! Отговори
Аси преди 8 години
И ромите и чалгарчетата са повсеместно явление. Кафенетата са пълни от сутрин до вечер, а образованието е нещо което не ни трябва, но ни дава няколко години безметежно съществувание. Не забравяйте, че децата са огледален образ на семейството и обществото. Когато основите на една къща не са здрави - не чакайте чудеса от покрива.
37
0
 
5
 
! Отговори
Аси преди 8 години
До АнонименИ ромите и чалгарчетата са повсеместно явление. Кафенетата са пълни от сутрин до вечер, а образованието е нещо което не ни трябва, но ни дава няколко години безметежно съществувание. Не забравяйте, че децата са огледален образ на семейството и обществото. Когато основите на една къща не чакайте чудеса от покрива.
36
2
 
1
 
! Отговори
Martin преди 8 години
Ами нищо чудно, аз съм набор 1985 и доколкото се знаеше 85-86 бяха последните така наречени ' културни ' набори 'преходни' (може би 50/50) след 86-и набор вече се виждаше накъде отиват нещата. Обратно на темата, тези набори са сега РОДИТЕЛИТЕ на новите деца, но тога учителите не ги беше еня какво се случваше и ето резултата. Помислете си какви родители ще бъдат сегашните деца
35
2
 
6
 
! Отговори
anon преди 8 години
всеки учител с лютив спрей, бокс и електрошокова палка.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 32А защо изпускаш актуалните партийци-управленци, съвременните български бизнескради, пардон - бизнесмени, съвременните ***, пардон поети и писатели + свободната журналистика, водещите политически компилатори на хонорари, пардон коментатори и т.н. и т.н.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се разреши на учителите да носят служебни патлаци с дребни сачмички като мъниста и с пълнител с неизтриваемо мастило.
32
0
 
7
 
! Отговори
Буда-ла преди 8 години
Предлагам на входа на всяко училище да се постави стрелка с информиращ текст за изнервените родители- "За стрес разпускане, моля насочете се към град София, площад Народно събрание" и да се посочат километрите от съответното населено място. Ай стига вече, тия които ви правят ненормални никой не ги бара, а бунаците се изпотрепаха по кьошетата, че и от блоковете скачат, палят се, а един не излезе на площада да протестира! Само платените наркоманчета от Софийския университет и подобни излизат.
31
2
 
24
 
! Отговори
Страхливци преди 8 години
Защо не нахлуете така в парламента, много е лесно да се разправяш със слабите и притиснати до стената хора, както и да даваш акъл в интернет, но когато трябва да се действа смело се покривате като мишки!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При бай Тошо такова нещо не можеше да се случи.
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родителите да виждат децата си колкото искат в училище, да се виждат по между си и, ако искат да се избият един друг, но защо трябва да наказват учителите за грешките на децата си.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 20 години когато бях ученик в 7-8 клас няколко момчета от горните класове (може би 16-18 годишни) набиха една учителка.Горката жена май им беше направила забележка да не храчат по пода и да не палят чиновете.. Всеки сравнително млад човек може да ви разкаже подобни истории.Дивотията и злобата не са от днес или вчера.
27
0
 
3
 
! Отговори
Стамболов преди 8 години
Ако и за пералня са им останали пари .....
26
3
 
49
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Вие, които плюете учителите, преди да напишете нещо ,ей така по инерция ,спомнете си кой ви е научил да пишете!Защото ако останеше да ви учат родителите ви, щяхте да сте толкова научени,колкото и възпитани.
25
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакайте скоро внучето на Боко в първи клас - с бухалката на дедо!
24
1
 
33
 
! Отговори
Асен преди 8 години
За съжаление народа толкова изпростя, че направо не е реално
23
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И после се чудете защо има престъпници и мошеници и после се чудете защо има толкова катастрофи, защо има агресия на пътя и после се чудете защо няма кадри за икономиката и после се чудете защо държавата се управлява от такива неграмотници и престъпници и после се чудете защо загива обществото, не това не са *** и партийни секретари, ТОВА Е ДЕГРАДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!