Пореден дубъл: Родител нападна учител

Бащата е нахлул в учителската стая и е забил нож в масата
65
Пореден дубъл: Родител нападна учител
Снимка: Булфото, архив

Второ нападение над учител само за седмица. Този път мъж е заплашил с нож преподавател на дъщеря си.

Гневният родител е влязъл с хладно оръжие в учителската стая в хуманитарната гимназия "Свети Свети Кирил и Методий" в Добрич и е отправил заплахи към учителя, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Още по темата

Още с влизането си в стаята бащата е забил нож в масата.

Полицията е задържала 49-годишния нападател в двора на училището. От него е иззето и ловно оръжие и разрешителното за притежаването му, допълват от Областната дирекция на МВР.

Началникът на Регионалния инспекторат по образованието Христо Боев обясни, че все още се изяснява причината за нападението.

Той коментира, че преди дни на среща с училищни директори са обсъждани мерки и добри практики в охраната на учебните заведения в рамките на бюджета, с който разполагат.

Само преди три дни майка удари учителката на сина си в училище в Разград.

Оказа се, че детето се опитвало да уцели своята преподавателка с хилка за тенис и топка и след направените няколко забележки учителката ги прибрала.

Когато дошъл родител на момчето, учителката излязла да се срещне с него и да върне хилката и топката.

При срещата майката на ученика започнала да обяснява, че няма право да взема хилката на детето й, защото е скъпа, обиждала преподавателката и накрая я ударила по лицето пред смаяните й колеги и ученици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ мачка!
21
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смело Боко!
20
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са ***, синчетата на партийните секретари
19
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тва беше станало през социализма тоа родител ще а го смачкат от бой у милицеата та немаше да знаа на кои ора а.
18
0
 
18
 
! Отговори
фен преди 8 години
Само бой за такива!
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Диваци,във нормалните държави има пропускателни режими и родител просто така няма как да влезе във училище,да не говорим за камерите по двора и коридорите на заведението
16
0
 
13
 
! Отговори
от 1 преди 8 години
Всяко стадо си има и ***. И при сегашните учители има такива, които не са си на мястото, но да се обвиняват всички учители е неправилно. Не плюйте, ако обичате, и по България.
15
3
 
2
 
! Отговори
ученик преди 8 години
Сигурно са били господин Тачков! Браво! Полезно е да му свият сърмите!
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тва хуманитарната стана и то едно долнопровно даскало а пред 5 години беше едно от елитните
13
4
 
17
 
! Отговори
Кой не скача е черве преди 8 години
Наскачахте ли се? Честита демокрация! Въпрос на време е да има изнасилена учителка я от ученик, я от родител...Или има, но и пазите достойнството, и не съобщавате.Даааааааааааа, да живеят новите ценности!Този родител и синчето му утре ще са на пътя, срещу колата, в която возите жена и деца.Познайте как ще реагира, ако случайно се закачите? Тази държава ще се оправи само ако се върнат правилата, когато имаше милиция и колите и бяха жълто-сини.Жълт влизаш, син излизаш.Другото е демагогия.
12
2
 
10
 
! Отговори
Х преди 8 години
Родители да се допускат от охраната само след повикване от преподавател или директора на училището, независимо дали учи там детето му или не.Всеки има номера на класния.ИНАЧЕ ЩЕ ИМА И СМЪРТНИ СЛУЧАИ!!!
11
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави са родителите, макар да не е това начинът да действат срещу учителите, които изнудват децата и тях да купуват личните им драсканици, които наричат стихосбирки! Стига са опростачавали децата с неграмотните програми и личните си драсканици! Аз също имам проблеми с учителя на моя третокласник, че педофилства и задължително иска от децата по 4 лв за глупавата си стихосбирка!
10
0
 
4
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Аз само не разбрах как го е нападнал. Заплашил и нападнал са две различни неща драги роми от днесбг. Първото от тези незнам какво ви прави на първа страница в сайта като водеща новина за деня. Пак търсите сензацията...
9
0
 
8
 
! Отговори
До 11 от 5555 преди 8 години
Изобщо не ме интересува какво е модерно о какво не. Само виждам че "родината" е онова място където човек ходи по нужда. Не го пиша директно защото ще бъде изтрито от Цензурата на Свободното слово в " родината". А кавичките ги слагам защото няма друга родина която да води геноцид на народа си и да бъде така масово напускана не за друго а за да могат хората да оцелеят физически и да помагат роднините се които не могат да се евакуират от " родината ти ". Вземете се събудете вече.
8
1
 
1
 
! Отговори
КонсултативенСъвет преди 8 години
Така, колкото и да е странно, да опитаме отпред да преподава учителката,а отзад да е чистачката.Нека да има още един възрастен в час,нека ! Ако не сте съсгласни с това,тогава нека преместим физическото първи час или поне да не Е в предстоящата дневна пересепектива на децата,и те неистово да чакат за този час !
7
3
 
30
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Не се излагайте. Защо обвинявате така учителите. Въпреки заплатите им, правят чудеса, като учат вашите деца.
6
0
 
20
 
! Отговори
От 2 преди 8 години
Не е вярно, че всеки може да си живеее, както си иска. Разковничето да е пълноценен човек е да се учи. Затова е нужно да уважава и учителите си.
5
11
 
22
 
! Отговори
5555 преди 8 години
Ако някой знае по отвратително място от територия България и по *** народ от тпзи населяващ същата територия, моля да сподели
4
0
 
30
 
! Отговори
Nona преди 8 години
После се чууууудим защо децата се пребиват и избиват с боксове,ножове,и даже огнестрелно оръжие.Странно!!!
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ме радва как нещата бавно и сигурно излизат от контрол. Като за това са виновни болшевишките гадове и подкрепящите ги дскомунизомилиционерски изгерберастяли ***.