Наказаха учениците, унижили учителката си в час

Част от младежите ще извършат обществено полезен труд
28 апр 2016 19:34,
34
Наказаха учениците, унижили учителката си в час
Кадър: Youtube

Учениците, които унижиха и се подиграха с учителката си по английски в час, са наказани. Санкциите са определени по време на тричасов педагогически съвет.

За безредиците в една от класните стаи на Професионалната гимназия по механотехника и транспорт ”Никола Вапцаров“ в Стара Загора се разбра преди седмица.

Още по темата
Историята излезе наяве след като десетокласниците сами публикуваха в интернет клип на непристойното си поведение.

На видеото се вижда как младежите се държат арогантно, викат, пръскат се с вода, разместват чинове и столове на фона на отчаяните опити на учителката да въведе ред.

Седем са наказаните ученици, съобщи директорът на училището Лидия Иванова, цитирана от ”Дарик”.

Двама ще бъдат преместени в друго училище, двама са с последно предупреждение за преместване, а трима ще извършват обществено полезен труд.

Преди решението на педагогическия съвет учениците писаха обяснения на тема ”Моята роля в клипа“, които бяха представени на извънредна родителска среща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
5
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
До НИЕЕла в някой час в ромска паралелка и после обяснявай за компетентност!
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До читателНяма възможност да го изключиш от всички училища по закон. Може само от едно, като до 16 годишен си длъжен да му намериш училище, в което да се премести. След 16 сам си го търси.
26
0
 
5
 
! Отговори
Бумбалка преди 8 години
До EeeeeНяма по-голяма възможност по закон. Може само да бъдат наказани по-голям брой ученици. Но то пък би имало по-лош ефект. Нямам предвид дупката в бюджета, ще стане, но не е само там въпросът. Проблемът е, че олеква и най-голямото възможно наказание, учениците не им пука от нищо, малко от малко ги пострясва тъй нареченото изключване, като почнеш леко да изключваш и това вече не ги спира, а нравствени задръжки те си нямат. А "изключване" = преместване в друго училище. Само това. Закон.
25
0
 
7
 
! Отговори
РТ преди 8 години
До ГанчоНяма ТВУ, не бъдете наивник. Не, не са се продали членовете на учителския съвет. Толкоз им правата, колко пъти ще ви казват, че учителите нямат права. Педагогическият съвет в случая е учителският съвет и включва всички учители в училището, които се "продават" срещу 600 лв. брутна заплата да търпят подобно поведение, егати продажността. Ще има да ги търсите тия "продажници", ама дотука бяха. Който още не е напуснал, до няколко години ще се пенсионира.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НИЕ "Децата и родителите са отговорни,но те не са професионалисти в тази област!" - нито родителите на моето поколение,нито моето поколение сме били "професионалисти в тази област",но никой не се е държал по този начин.Разберете,че липсва АДЕКВАТНО ДОМАШНО ВЪЗПИТАНИЕ.Тази липса е съчетана с тотално безправие на учителя,регламентирано със закон.Резултатите ги виждаме - повсеместна неграмотност,насилие в училище сред учениците и насилие над учителя.В такава ситуация пак учителят бил виновен..
23
2
 
6
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
За тези мало-мници няма ли ТВУ, че там да им разкажат играта. Това не са наказания, пак са се продали членовете на педагогическия съвет. Следващия път ще ги оправят в час и сигурно ще викат че са ги чесали по косите. Само дърво за тези "добри деца на мама и татко". Сигурно ако убият учителката ще кажат, че са репетирали сцена от училищния театър. Ало даскалите Вие трева ли пасете или се продавате за *** великденски яйца и един козунак
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отиде им " делегирания бюджет"
21
0
 
8
 
! Отговори
Работливко преди 8 години
Ами то повечето в тези технически училища са си бъдещата *** на обществото. Е, сега има и някои свестни деца, но те са малцинство. Въобще повечето от подрастващите са умствено деградирали....
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И родителите им да накажат.
19
0
 
11
 
! Отговори
Ники преди 8 години
Обществено полезният труд защо е само за трима от тях??????
18
4
 
12
 
! Отговори
НИЕ преди 8 години
И с това проблемът е решен!?А каква е системата на възпитателната работа в училище,каква е работата на ръководството на училището в тази насока,както и на регионалните и общинските училищни власти?Къде е тяхната отговорност и кой ще я потърси?А педагогическата компетентност на учителката каква е?Децата и родителите са отговорни,но те не са професионалисти в тази област!Наказания -и край!Не,проблемите остават и се изострят,господа!Решението не е в тях и боя,както препоръчват тук някои "педагози"
17
1
 
13
 
! Отговори
Eeeee преди 8 години
Много сте ги наказали няма що!
16
0
 
9
 
! Отговори
майка преди 8 години
Нека родителите на тези пикльовци си помислят-"Къде са били през първите 7 години от възпитанието на децата си?!"Не бива да се грижат само за прехраната ,а и за възпитанието на собствените си деца. Днес те се държат лошо с учителката , а утре с родителите.Нека не забравят приказката за " гаванката"УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ - спрете да задоволявате всички капризи на децата си- те са егоисти.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПО НЯКОИ КАНАЛИ ВЪРВЯТ ФИЛМИ ЗА ЕТО ТАКИВА С ДЕВИАНТНО ПОВЕДЕНИЕ- ВОДЯТ ГИ В ЗАТВОРА, А ТАМ ПАНДИЗЧИИТЕ ИМ ГОВОРЯТ СЛАДКО, СЛАДКО, А ТЕ КОРАВО РЕВАТ.
14
2
 
9
 
! Отговори
от старата учитлка преди 8 години
тези хормони които не се знаят къде са да се обяви по 100 пъти да се извиняват като влезе учителката и 100 пъти клякане и ставане докъто могат после вън надвора бягане до припадък ,така ще знаят как да се държат в клас и имат уважението че са подчинени а не господари а и после да позаработет нещо за училището като поносят по големи камъни за оградата без кафета и цигари ,коли и швепсове асамо по солена водичка
13
2
 
10
 
! Отговори
Сульо преди 8 години
Ха, обществено полезен труд... най помага "среща" с мазен възрастен чичко със шкембе и малки очички. Само 2 "срещи" с пубера и на пубера му клумва гребена и става послушен послушен... А на чичкото му е кеф поне седмица....
12
0
 
16
 
! Отговори
читател преди 8 години
Така е, когато всичката *** се мота из училищата.Изключваш го първо от всички училища от града, после от страната.Изхвърляш го на улицата, та гладът да избистри мозъка му.Останалите осъзнават какво значи да си образован.
11
3
 
23
 
! Отговори
KOM преди 8 години
Българина знае всичко по рождение. Не му трябват училища.
10
5
 
10
 
! Отговори
34 преди 8 години
Има училища-има проблеми, няма училища-няма проблеми.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бой е било, ама едно време. Сега учители и ученици ядат бой от недоволни "родители", ама си траят, да не стане и по-лошо.