Кунева на 1 юни: Образованието да е по-обичащо децата!

Родителите да се радват всеки ден на рожбите си, съветва министърът
1 юни 2016 13:30, Анисия Иванова
10
Кунева на 1 юни: Образованието да е по-обичащо децата!
Архив: Булфото

Просветният министър Меглена Кунева заяви, че образованието ни трябва да бъде по-силно, по-включващо и по-обичащо децата и учителите.

Тя подчерта, че образованието е задача на цялото общество и изрази надежда следващата учебна година да започне в добра среда.

"Добра среда в училище, добра среда в семействата. Другото знаем как да го направим. Но за да може всяка добра идея да върви напред и да се развива, тя трябва да има среда, за да порасне. В това отношение ми се иска да посрещнем с много повече доверие, симпатия и надежда това, което правим в образованието. Макар че моят мандат започна почти от средата на мандата на правителството, вярвам в това, което правя", каза Кунева пред "Фокус".

По думите й не всичко е само между кориците на закона. "За да направим един закон жив, действащ, трябва да го изпълним с повече фантазия и изобретателност, където се налага, и с повече чувство за свобода", каза министърът.

За първи юни Меглена Кунева си пожела децата винаги да имат книги в своя живот, за да го разбират по-добре, а родителите посъветва да не пропускат нито ден, в който могат да бъдат с децата си и да им се радват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
55 преди 7 години
Абе,просто да каже нещо!
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кукумявката, кацнала на дървото отново цапа минаващите отдолу с екскременти !
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"образованието ни трябва да бъде по-силно, по-включващо и по-обичащо децата"?!?! Тая съвсем е изтрещела!
5
3
 
9
 
! Отговори
родител преди 7 години
Учениците си позволяват свободно поведение и реплики в училище, а учителите търпят. ЗАЩО ЛИ? ВЪВЕДЕТЕ ОЦЕНКА ЗА ПОВЕДЕНИЕ, ЗАЩОТО Е СТРАШНО!
4
1
 
16
 
! Отговори
mnenie преди 7 години
Кунева не знае какво става изобщо в час.Вместо да защити учителите от агресията на новото поколение, тя защитава агресорите. Аман от политически и некомпетентни лица.
3
4
 
9
 
! Отговори
анализатор преди 7 години
тази е ужасТна *** - на бесилото
2
5
 
10
 
! Отговори
Край преди 7 години
Ей тая може потребителите да защитава като еврокомисар, като министър може образованието да оправи, като вицепремиер може нищо да не прави, само устата не може да си изправи.Радой Ралин
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да се научат всички, че пред относителните местоимения се пише запетая!