Певицата Рут Колева ще говори за....образование

Отбор на СМГ ще участва в конференцията "Образование и бизнес"
17 ное 2016 10:50, Анисия Иванова
17
Певицата Рут Колева ще говори за....образование
Снимка: Bulgaria On Air

Певицата Рут Колева ще бъде лектор на конференцията "Образование и бизнес - устойчиви общности", организирана от Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria на 21 ноември 2016 в София.

"Конференцията ще бъде изключително интересна. Хората могат да се запишат на edu-business.info, където може да се види актуална информация за събитието. Регистрациите са в ход и залата вече се пълни, който иска може да дойде", каза Рут Колева в предаването "България сутрин".

Тази година за четвърти път се случва да съм лектор на различни конференции, една от тях беше през април в Благоевград, организирана от Американския университет. "Изключително ме радва фактът, че хората ме възприемат освен като певица и като посланик на нещо", призна тя.

По думите й от подобна конференция може да се извлече много актуална информация за всички, които се занимават с бизнес или искат да видят как вървят трендовете.

Олимпийският отбор на Софийската математическа гимназия "Паисий Хилендарски" (СМГ) също ще участва със специален експеримент на конференцията.

Относно музикалните си проекти Рут Колева разкри, че ще прави концерт в Зала 1 на НДК на 28 януари.

"Ще ми бъдат гости Любо Киров, Графа, Иво Димчев, ще има цял симфоничен оркестър. Билетите са в продажба, който иска може да си ги вземе в мрежата на Ticketpro", каза певицата в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Освен концерта, следващото нещо, което подготвя, е клип, заснет в Токио, на песен от следващия й албум.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
semko преди 7 години
Статията е евтин опит за ПР, очевидно новината е предстоящия концерт, а не образователните разговори, така че няма смисъл да се коментира какво и как ще каже Рут, а по скоро ще отидете ли в зала 1 или не
14
3
 
0
 
! Отговори
До анонимен 8 преди 7 години
Тези длъжности отдавна са заети от една тиква. Остават му само папа и Бог...Рут Колева е високо образована, талантлива и социално активна.Има рядкотосвойство да изказва на глас това, което мисли.На анонимен 2 ще му кажа, че ако е учил математика, да се обърнеш на 360 градуса значи, че си си направил един оборот и си застанал в същата позиция.Ако знаеш какво е координатна система, противоположното е 180 градуса.Аз няма дачета лекция.
13
0
 
4
 
! Отговори
G преди 7 години
Много се е олелчила.На млада булка не и отива!
12
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
плешива е
11
3
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Предлагам българското правителство да обяви война на Русия или на САЩ, или на която и да е държава по света че да свърши тази мъка!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мани образованието, искаме жълтини, кво стана с депутатката от оня етнос, дето се дърпаха на паркинга
9
2
 
4
 
! Отговори
лупи преди 7 години
След като Емил Джасим говори за българско образование, защо и Рут да не говори?
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да ги научи на още по-нагло поведени. Как да не зачитаме правото на мнение на хората около нас. Как да бъдем с високо самочувствие без да има база за това. И как човек може да изглежда толкова състарен на 26 години.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме вездесъщо ерудираната Рут да е президент, премиер, патриарх, командир на подводница, областен управител на Шумен, кмет на Сливница, главен лекар в УМБАЛ, началник смяна в РВД и водещ на спортните новини преди "Сънчо".Само така този съвременен Леонардо (не Ди Каприо) ще може да реализира пълния си потенциал!
6
0
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
нешка дудня за политика, тая за бизнес и образование. митю пищова освен да партнира на кузов в обучение на тийнеджъри ... да пускат бомбите и да се свършва, че в сравнение с действителността у нас параграф 22 е последната страница на "стършел" .
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от пропилените таланти на българските щанги! Неделчо, да беше записал дъщеря си да тренира вдигане на тежести, със сигурност има повече талант за това, отколкото да пее!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това Рут ли е? Леле колко кг е качила...
3
2
 
15
 
! Отговори
тя преди 7 години
Какъв лектор е тази хипарка? Никога не бих си загубила времето да я слушам. Сигурно няма и 1 ден работен стаж на сериозна работа, че да ми говори за бизнес.
2
0
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Рут доскоро се изявяваше обществено прекалено гримирана и фотошопирана. Но 360 градусов завой и нов имидж от типа "бездомна" и "ще пея срещу храна" както в интрвюто е туу мъч.
1
1
 
6
 
! Отговори
Зевзек преди 7 години
Предпочитам да говори за - що е то феминизъм и има ли почва у нас! Както за начини на възприемане, така и за прилагането му!