Абитуриентът с автомата – зрелищно задържан, тихичко пуснат!

Оръжието му - бутафорно
17 май 2018 10:45, Петя Славова
195

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
17
 
6
 
! Отговори
Може би преди 5 години
в най-скоро време ще бъдат атакувани и детски ясли. Знам ли, някое по-талантливо дете да вземе да нарисува пистолет, който много прилича на истински и някой бдителен пък да вземе да подаде сигнал...Иначе в мААлите ги е страх да влязат.
127
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият 18-годишен Марин Николов е една бутафория на млад българин по визия,говор и държание.
126
5
 
43
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Браво на полицията ! А, тоя лигав ком.плек.сар плаче за казарма, ама истинска - каквато беше !
125
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия Амок ще е от Смолян.............хаха
124
4
 
39
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Полицаите съвсем правилно са си действали! Ами ако беше истинско ...
123
4
 
21
 
! Отговори
Бай Онзи преди 5 години
Баси *** ***!...Що не си поиграеш с полицаите на Пейнбол да ти нашарят *** едно убаво?!?...50 Нюанса Лилаво!!!!😂😂😂😂
122
4
 
33
 
! Отговори
???? преди 5 години
Абе, какви са тези новини "на Фокус" ?! Едно момче, явно с възможности, му купили играчка. Полицията е реагирала според подаден сигнал, най-вероятно за човек с автоматично оръжие! Всичко е минало... заминало, журналистите даже и интервю му взели? Вземете интервю от европейските лидери, питайте ги с 200евро на месец дали ще оцелеят, (пенсия в България), покажете им улиците, покажете имотите на нашите управници, бизнесмени, колите им.... па им задайте някой въпроси ... как, къде, кога, защо.Трудно
121
5
 
3
 
! Отговори
АЗ76 преди 5 години
До Анонимен 106пропадаш като Орсоя,Монтана.че требва да си вършат работа гестопо-требва.но да ми членуваш на момчето закачката,некакси не иде саглам.съвпаднаха празници на баладжии ( така викаме тука )и ония от ЕС.ако си бил на 18,питай се - не си ли правил щуротии също.поздрави от Чупрене. :)
120
4
 
17
 
! Отговори
Бай 100ян преди 5 години
Трябвало е да извади играчката и да почне да вика Алах Акбар ,Алах Акбар и тогава можеше да влезе и в световните новини като първия фалшив терорист!
119
4
 
17
 
! Отговори
Нормално преди 5 години
В САЩ щаха да го смъкнат с куршум в главата от снайпер.Тъкмо ще е с костюм.....
118
1
 
13
 
! Отговори
д-р.Дулитъл преди 5 години
Да отидеш с боен автомат АК-47 само без игла за да пазиш дественноста си - Нормално..
117
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално ... това, нормално ... онова.... :) Всичко си е минало .... нормално! Малкият "го направили".... нормална звезда :). Тя и новината си е .... нормална. И сайта ... и той си е нормален. :)Нормален ден!
116
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факта че има човечета оправдаващи подобна постъпка и нападащи полицията, че си е свършила работата, говори в каква тежка деградация сме изпаднали. Истински или бутафорни, вадете оръжията и да става каквото ще.
115
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрисльото абитуриент носи любима реплика на Калашников в багажника за да се филмира и да стане звИзда.Бъдещ "икономист" вече с бръсната глава,татуиран и както говори(на диалект)сигурно така и пише.То затова и икономика нямаме.
114
4
 
10
 
! Отговори
Абитюрент преди 5 години
От къде мога да си купя такъв автомат? Искам да се снабдя с него и да накарам някой приятел да се обади на 112 и да ме арестуват.Малко PR ще ми е нужен за отличен старт на самостоятелни ми живот!
113
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В гимназията ходех с учебна граната... да шашкам зайците. :D
112
5
 
9
 
! Отговори
Шегаджия преди 5 години
Ня тоя мало умник предлагам следващата шега да е - да извади 2-3 жици, да се завърти покрай някой германски пазар и да почне да си мърмори - "Аллах Акбар, Аллах Акбар".
111
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз си го предтавях как гърми с автомата в въздуха..и кой каза...Огън!!!
110
24
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Хахах. Как не ги е срам нашите полицаи за пореден път да стават за смях! Евала на момчето за забавното интервю по случая.Но аз не мисля като него , че те просто са си вършили работата.Провалиха му празника ,вместо на място да установят че това "оръжие" е играчка и да го пуснат да празнува!Презентират сила а всъщност повечето полицай са едни мишоци!
109
3
 
20
 
! Отговори
маринчо преди 5 години
Маринчооо, що не си купи нещо по приятно бе..купи едно цвете. Мамка му само прости мутри искате да ставате днешно време, ама как да стане, като *** ви отгелждат