ВУЗФ организира безплатна бизнес академия за ученици

От 25 до 29 юни срещи с успешни млади българи, мениджъри и предприемачи
14 юни 2018 15:34, Надежда Йосифова
2
ВУЗФ организира безплатна бизнес академия за ученици
Снимка: Личен архив

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира специална лятна бизнес академия за ученици между 10 и 12 клас, с която да им помогне да изберат правилната професионална посока за развитие.

Едноседмичната академия на ВУЗФ е безплатна и в нея могат да участват гимназисти от цялата страна. Тя ще се провежда от 25 юни, всеки ден от 13 часа, и ще продължи до 29 юни включително.

По време на обучението участниците ще имат възможност да се запознаят с много интересни теми и казуси от различни професионални сфери. Лектори от ВУЗФ и успешни представители на бизнеса ще споделят с аудиторията ценни идеи и важни етапи от професионалния си път.

Всеки един от дните на лятната академия ще бъде тематично ориентиран към определена професионална сфера - маркетинг, финанси, бизнес коуч, кариерна ориентация, бизнес психология.

Освен лекционната част, участниците в лятната академия ще се срещнат и с млади, амбициозни мениджъри и предприемачи, които са създали успешен бизнес в България.

Младите "академици" ще имат възможността да участват в различни уъркшопи, да се включат в игрови занимания, както и да се запознаят с професионалния свят по един по-забавен начин.

От ВУЗФ отчитат силен интерес към заниманията, като в момента продължава записването на ученици от цялата страна. Всеки, който иска да участва в Лятната бизнес академия, може да се регистрира на marketing@vuzf.bg.


 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари