На 17 септември: Училище, патрулка, училище...

МВР с проверка за знаци, пътна маркировка и парапети
8
На 17 септември: Училище, патрулка, училище...
Снимка: Булфото, архив

Полицията започна мащабни проверки във всички училища една седмица преди началото на учебната година. В редица градове има пропуски, София също не прави изключение.
 
Владимир Тодоров, председател на Асоциацията на пострадалите в катастрофи, показа няколко места в столицата, където липсват пешеходни пътеки, легнали полицаи и осветление покрай училища, съобщи bTV.

Полицията е разпоредила, пешеходните пътеки да бъдат освежени, знаците – налични, както и да има парапети около сградата. По данни на КАТ, последнте години пътните инциденти около училищата са намалели.

Много често причината да има инцидент е, че водачът е бил улисан в някакви свои мисли и не е забелязал пешеходеца или че има въведена оганизация на движение.

На 17 септември, когато започва учебната година, до всяко училище ще има полицейска патрулка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
-" :- преди 5 години
роднина ,милиционер ,роднина полицай
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, наркодилърите не са проблем, също и сводниците наемащи 13-14 годишни още от училищата. Проблем са маркировките на пътеките, спешно фирмите на герб нека усвоят 100 милиона от бюджета за боядисване
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗАтворете градинитеЕй, *** навсякъде. Какво ще кажеш???? ....... в своя полза?
3
4
 
5
 
! Отговори
ЗАтворете градините преди 5 години
Освен трайни психични увреждания вкл след ползване на терористичен озверяващо озлобяващ софтуер срещу деца от малцинствата/опитват се д а ги превърнат в убиицихиляди камери имат ГрИП И СПИН Активатори /AIDS GRIP/flu/ actifatorsНЕ се знае кога наркоманите полzващи камерите ще атакуват с СПИН и Black deadМАлки деца развиват особенни увреждания black dead подобни.Педофили ползват нови софтуерни продукти за превръщане на момчета в пасивни гейове /камери с черни холограми залепени
2
3
 
9
 
! Отговори
ЗАтворете училищата преди 5 години
МВР да провери демонтирани ли са камерите в училища детски градини и ясли.НАгли престъпници на власт в София ограбиха Българяи с хиляди милиони евра и инсталираха въпреки изрична ЗАБРАНА от КОНституцията НАГЛО ТЕрористична видео педофилска техника.Да с е провери има ли дадено разрешение от съда за снимане облъчване и следене на милиони деца в ясли,градини и училища.ДА се вкарат в ЗАТВОРА ВИНОВНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо им е училище ... Сeлянчетата и чалгарчетата, да са на топличко и да си хапват, нали ?