ВУЗФ открива академичната година с обновена база и иновативни специалности

Университетът с редица технологични въведения
29 сеп 2018 11:08, Александър Попов
3
ВУЗФ открива академичната година с обновена база и иновативни специалности

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще даде старт на новата академична 2018/2019 учебна година с редица новости и изцяло обновена технологична и материална база.

На 1 октомври студентите ще влязат в компютърни зали, оборудвани с изцяло нови компютри и лаптопи, сървъри и мултимедийни проектори. Университетът разполага и с нова модерна технология за провеждане на телевръзки в реално време, с която студентите могат да са част от важни международни конференции, лекции и различни полезни уебинари по най-актуалните теми във всяка сфера от бизнеса.

Заедно с напълно обновената технологична база, университетските зали и коридори вече са и с изцяло нова модерна визия, а портфолиото от специалности във ВУЗФ се обогати с програми, които нямат аналог в България. Тази година за пръв път студенти ще могат да следват у нас в специалности като „Бизнес и дигитална трансформация: Блокчейн иновации“, „Системи и умения за продажби, коучинг и мотивация на търговци“ и „Кръгова икономика и устойчив мениджмънт – иновации, предприемачество и чисти технологии". Редом с тях, ВУЗФ продължава да обучава студенти в програмите, които през годините го утвърдиха като един от най-добрите икономически и бизнес универистети у нас - „Финанси“, „Застраховане, осигуряване и финанси“, „Бизнес психология и човешки ресурси“, „Международен бизнес и финанси“ и други.

Всяка година десетки студенти се дипломират от унивеситета изградени професионалисти с трудов опит. Статистиките на ВУЗФ за 2017 година показват, че над 90% от дипломантите работят по специалността си в някои от най-големите български и международни компании, като 30% от тях заемат високи мениджърски или други ръководни позиции.

Церемонията по откриването на учебната 2018/2019 година ще се проведе на 1 октомври, от 11 часа, в 501 зала на ВУЗФ.


3
Още по темата: ВУЗФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Университет?!!!
Къде са му факултетите по право, филология, богословие и медицина?
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колкото и да е супермодерна базата като нямаш нищо в главата...и обратното е вярно. Мятаме се от една крайност в другата и само глупости вършим.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз като ви казвам, че тоя сайт печели от платени статийки на слаби, но платежоспособни университети и смотани фирми, вие не ми вярвахте.
Плащат си хората за реклама и се публикува статия за тях. Елементарно!
И политически сили така си поръчват статии. И фирми за подбор на персонал така си поръчват статии. Примерно "Недостиг в ИТ сектора, търсят се 50 000 ИТ специалиста в този бранш, средната работна заплата е 3700." Някви такива лъжливи. А реално получават по 1000 лв и никой не търси почти.