Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

На кадрите се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти
Обновена: 21 яну 2021 08:36 | 21 яну 2021 08:36, Анисия Иванова
202

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.
"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем.


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
3
 
! Отговори
сексоложката преди 1 месец
Тая сексоложка, милата, едвам си сдържаше простотията селташка.
Искаше ѝ се нещо друго да каже вместо сланинка.
Ванката сеирджийски завърша репортажа: Ще има ли последствия за преподавателката - предстои да видим.
145
0
 
1
 
! Отговори
евтини сензации преди 1 месец
Въпроси, които засягат пряко преподаватели и студенти, са вътрешноуниверситетски и се решават съгласно правилниците на учебното заведение.
А какви сензации очаквате от журналистите, на които са им свили сърмите? Властимащите нервно пушат встрани - няма кой да им обърне внимание.
144
0
 
4
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 месец
Многоо подвеждащо видео. Тъкмо си викам "Е сега ще направи дълбоко гърло" и клипът свърши.
143
1
 
3
 
! Отговори
..... преди 1 месец
Нямам думи...
142
0
 
1
 
! Отговори
Нека да не спим! преди 1 месец
Нека ѝ е хубаво бе, хора!!!!
141
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мен пък в един кабинет на проф. от СУ са ме ч****и с поглед.
140
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е гнусно.
139
5
 
17
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 1 месец
Аз съм завършил въпросния университет. Възмутен съм от нетърпимоста към хетеросексуалните преподаватели.
138
6
 
27
 
! Отговори
Ваня преди 1 месец
Преподавателката води лекции по биохимия на дъщеря ми и тя казваше, че е много всеотдаен преподавател и изключителен професионалист.
Същото казват и студентите, на които води онлайн обучение.
А защо студентите не се оплачат от преподавателите, които не провеждат никакво обучение в момента?

Все сензация се търси.
137
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно, трии! Едно, трии! Едно, трии.....
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами инъелигентните хора не правят сеир, а се възмущават от ***лъка на госпожата.
135
9
 
20
 
! Отговори
Симо преди 1 месец
Интелигентният човек не би правил сеир от някакъв гаф.Все пак жената е вкъщи ,не е в аулата,защо се преекспонира нещо,което е видима грешка?Толкова ли станахме опростачени,че реагираме така?И законно ли е да се разпространява това видео,което уронва престижа на преподавателката?Спорно е дали пък мъжът от видеото не е със засегнати права също.
134
2
 
6
 
! Отговори
Тетката преди 1 месец
Яко се е разпищолила.
133
9
 
15
 
! Отговори
Зико преди 1 месец
Клюкари, Емил Димитров, в песента "Ако си дал", пита дали е трябвало изобщо да се раждате. Какво добро направихте с тази "статия"? И какво лошо? Кое е повече? Доволни ли сте, като си виждате лицето в огледалото?
132
3
 
20
 
! Отговори
pbdan преди 1 месец
Според мен това става в жилището на преподавателката, а мъжът е нейният приятел/съпруг. Тя или по невнимание е включила камерата или някой специалист я е включил с подходяща програма по хакерски. Ако не гледате нищо не се разбира. Аз затова си имам хардуер за спирането на камерата - черно електротехническо тиксо.
131
1
 
12
 
! Отговори
КАНДИДАТСТУДЕНТ преди 1 месец
Записвам се при ТАЯ
130
9
 
15
 
! Отговори
До 116 преди 1 месец
Аз ще ти го обясня - сексуални практики, докато работи, и то С ХОРА отсреща, са някак си недопустими - освен ако работата й не е на порно актриса, а доколкото разбирам, не е. Следващият път гаджето й може да вземе да я оправи, докато чете лекция, и за вас това ще е нормално сигурно?! А като свърши карантината, направо в аулата пред студентите да демонстрира с*кс на живо?
129
0
 
7
 
! Отговори
Тия преди 1 месец
Са пълно кукуригу
128
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква любов, каква неудовлетвореност ви гони? Като сте на работа, едва ли ще тръгнете да правите секс пред колегите си, нали? Така е и с работата от къщи. За всяко нещо си има време и място. Учудена съм от болшинството коментари.
127
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Редно е човек да се съобразява ,защото такива жестове дразнят много сексуално неудовлетворените хора.При това това е много интуитивен дразнител и лесно предизвиква завист и омраза, просто защото всеки иска любов и при липсата завистта към тези които изглежда я имат е голяма.Така дразни всички хора които усещат липсата на любов в сърцата си.А естествено не всички студенти усещат любовта в сърцата си винаги се намира изключение.