Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят

31% от учителите в цялата страна са ваксинирани, каза Асен Александров
12 авг 2021 09:00, Ния Христова
538
Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят
Снимка: БГНЕС
"31% от учителите у нас са ваксинирани, което е доста повече от средното за страната. В столичното 51 СУ са ваксинирани 35% от преподавателите, а над 30% от тях са прекарали COVID-19." 
 
Това каза пред bTV Асен Александров, председател на Сдружението на директорите в средното образование и директор на 51 СУ в София. 
 
"Някои колеги твърдо вярват, че, ако се ваксинират, ще се разболеят. Много е трудно да се убеждава",  каза още той.
Още по темата
 
Александров допълни, че около 80-90% от учителите предпочитат присъствената форма на обучение.
 
Според него родителите също имат резерви относно дистанционното обучение.
 
"Очаква се в началото на септември след разговори между МОН и МЗ да е ясно как ще започне учебната година", обясни Александров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
1
 
4
 
! Отговори
до Гост преди 2 години
Тоест тезата ти е, че всеки един лекар е в състояние да прецни дали една ваксина е вредна или безвредна и по тоя начин решава дали да се ваксинира или не? Или за лекарства. Не ставай смешен. Отделно, че има лекари, които изписват превантивно и на поразия антибиотици и после пациента да му мисли.
333
2
 
1
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Където и Вашето, че няма такива свойства. Цитирайте първо Вие, да видим.
332
3
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксърa Не съм цитирал нищо за ваксините. Задавам съвсем елементарен въпрос - ако има такова изследване, къде е публикувано?
331
0
 
1
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро На следващата страница след това, което Вие ни цитирахте за ваксините.
330
1
 
1
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Не измествам никаква тема. Докажете, че съм празнодумец! Иначе е обида.
329
3
 
6
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Спрете да се пънете кой е прав и кой е крив! Всеки сам решава дали да си сложи 1;2;3; 4 и т.н игла или не!!! В момента ситуацията в България е следната: разделяй и владей. Точно в момента разединяват народа с тези ваксини. Настройват една прослойка срещу всички останали!!! Нека помислим защо медиците ни не се ваксинирали на 100%? Все пак говорим за хора с необходимото образование и знания!
328
2
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксъра Къде е публикувано това изследване?
327
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И каква е файдата да обеззаразиш като озонираш или с УВ-лампа помещението и след това да влязат 5ма вътре, от които единия е заразен? И след озонатора излиза О3, който не е безопасен за хората, да не говорим че мирише изключително силно.
326
0
 
0
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Макар че изчезна онзи коментар, аз го видях - за урината. Цял ден пиша е силно казано. Посочих изследването на Университета в Арканзас. Вие - нищо.
325
1
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксър Дай да не изместваме темата. Ще представиш ли някакви доказателства за чудодейните свойства на сребърната вода, или ще си признаеш, че си празнодумец?
324
2
 
3
 
! Отговори
До антиваксър преди 2 години
Познавах човек със собствена фирма, който продаваше точно такива уреди, уж се пазеше, но се зарази и умря в края на март тази година. Не разчитай твърде много на тези уреди
323
1
 
1
 
! Отговори
д-р Мънгарсон преди 2 години
а, младите са по твърдото, че и по-дъртите и те!
322
1
 
2
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
И отново по идея на трите тройки продължавам с фитонцидите - Жоро ще докаже научно защо затвориха парковете и забраниха да ходим в планините миналата пролет :)
321
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксъра Какво обидно има в това, да искам да докажеш твърденията си? Очевидно това е материя, с която си добре запознат. Подкрепи си тезата с доказателство. Цял ден пишеш за ползите от сребърната вода, а не можеш да цитираш една статия. Несериозно е.
320
1
 
2
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Анонимен Случайно знам, че уредите не изпускат озон, а въздухът в стаята, преминавайки през озонатора, контактува с него и отново излиза навън, без вирусите. И случайно знам, че УВ лампите се използват в празно (от хора) помещение. Други тро.лски въпроси има ли :)
319
1
 
1
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Добре, цитирайте Вие! След като в японското метро дезинфекцират със сребърна вода, ще да се е трогнал някой учЕн да докаже колко безсмислено е това, нали :) Има изследване на Университета в Арканзас, който иска ще си го намери. Прекалено е претенциозно да искате научни списания срещу вашите обиди тук. Цитирайте Вие за ползата от ваксините по Вашите изисквания!
318
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До антиваксърА случайно да знаеш, че в концентрация, която има вирусоцидно действие озона е токсичен? А, че УВ лъчите могат да увредят зрението, а че действието им е само при пряка видимост?
317
6
 
6
 
! Отговори
ОПАААААА преди 2 години
Ако сте онкоболен ще сте готов да пробвате всичко което Ви предложат за да останете на този свят. А когато науката Ви предлага защита за Ковид се съмнявате. Луда работа.
316
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да оставят училищата без учители и толкова. Ще се затварят училища инпак ще си седят децата вкъщи. Никой ли не схваща какво става? Просто искат една шаика да заграби училищата.
315
2
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксъра Ти можеш да считаш, каквото си искаш, то си е твоя работа. Съвсем различно е да представяш личните си убеждения като научно доказани факти. След като си изчел толкова литература за сребърната вода, няма да ти е проблем да цитираш поне една статия от медицинско списание, където те са описани. И като казвам медицинско списание, имам предвид такова с поне двуцифрен импакт фактор.