От ГЕРБ призовават децата да се върнат на училище още утре

Те губели мотивация и умения за учение
2 дек 2021 13:13, Нели Христова
61
От ГЕРБ призовават децата да се върнат на училище още утре
Снимка: БГНЕС

Другите страни стартираха с организация за тестовете за учениците още през лятото. Служебното правителство не може да се справи с доставката на тестовете. Призоваваме още утре служебното правителство да върне децата в училище. Това заяви Красимир Вълчев от ГЕРБ на брифинг.

Тестване, едва когато осигурят предвидимост на мерките. Как може за 12 пъти по-голяма страна от нас като Германия да има тестове, за България да няма. Става дума за организационна немощ и липса на планиране, добави Вълчев.

Не може да затвориш единствено и само училищата, това правителство показа, че образованието не му е никакъв приоритет. Лицемерие и 0 лева за образование в актуализацията на бюджета, коментира Вълчев. Имаме незаконосъобразни, дори противоконституционни действия от страна на служебното правителство. Образованието е задължително във всички страни, припомни Вълчев, това не зависи от родителите.

Двете министерства оставиха една част от децата, поставиха правото на образование в зависимост от решението на родителите, коментира Вълчев. За това мнозинство, което ще продължи да управлява образованието не е ценност. Една държава, когато пренебрегне образованието, нищо добро не я чака. Децата натрупаха много дефицити, психически проблеми, обездвижване, посочи Вълчев. В момента това, което се случва с децата, е загубата на мотивация и умения за учение, категоричен е Вълчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Прав е?! преди 2 години
?! Ох, намерило се кой да го каже. А виждам, че има и хора, които го смятат за прав и то, защото това продължава повече от 18 месеца. А 14 от тези месеца са по негово време, когато той можеше да каже да се върнат, но тогава не го каза. Само удължаваше заповед след заповед....
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен е неправилно да връщат учениците в клас точно когато излезе Омикрон. Айде поне след празниците или преди още да беше излязъл новият вариант. Болните намаляха по едно време само, защото затегнаха мерките с магазините и направиха онлайн обучение отново. Не е ли по добре децата да са *** от колкото да са болни и да знаеш, че може да ги загубиш завинаги. Не стига, че Омикрон е 10 пъти по заразен от Делта Варианта и децата ходят на село, при Баби и дядовци, роднини, възрастни хора.
51
0
 
1
 
! Отговори
Булгар преди 2 години
Крадци и лобисти за комисионни
50
2
 
0
 
! Отговори
msm преди 2 години
Прав е! Много повече вреди от ползи донесе дистанционното обучение за последните 18 месеца
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсооютно е прав !!!
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да се обединим като нация,....сега като почнат да си правят сечено, кал.ташки номера и тн...оффф..да му писне на човек..
47
2
 
2
 
! Отговори
КОФТИ ПРИЗИВ .... преди 2 години
ТОВА САМО ЩЕ НАВРЕДИ НА ИМИДЖА НА ГЕРБ!
46
1
 
3
 
! Отговори
От ГЕРБ преди 2 години
призовават децата да се върнат на училище още утре... Абе вашата неграмотност няма край! Децата не са избягали от училище, забранено им е да ходят на училище! За да беше вярно заглавието, трябваше просто да напишете към кого е отправен призивът! Със сигерност не е към децата!
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те се върнаха днес бе не четете ли нямате ли информация
44
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 2 години
Докато разБойко беше премиер децата не губеха мотивация, сега обаче нещата са други! Смешницииииииииии!
43
2
 
5
 
! Отговори
няма гъдел .. преди 2 години
Няма Тв-СЕВДА , няма Баце , няма Биков , няма Гърневски , Плевнелиев , някоя поцинкована кофа ..., НЯМА !Между другото , Биков в коя партия още не е бил ?
42
3
 
6
 
! Отговори
логиката преди 2 години
Тия двамата ги мислех за свестни люде , защо продължават да ПОДРЪЖАВАТ на Борисов като ръсят пРу-сТу -тии
41
0
 
5
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Няма ли да искате уСТАфКИ ?
40
1
 
5
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Деса АтанасовЪ от колибите , е по-оБЕДИТЕЛНъ !
39
2
 
3
 
! Отговори
ПП преди 2 години
Ще се ''съобразим'' с герб -калинките ...
38
1
 
3
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
от гроб да си траят, че ще се озоват в гроба заедно с бибитко ***..
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадове мазни!
36
2
 
3
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Накой споВня ли си ,... някой от герб за 13г. , да е казвал нещо СЪЩЕСТВЕНО , и най-вече техният наречен ''вожд'' и ''Бог''?
35
4
 
9
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Тия от герб не ги ли е срам да се показват ?Засрамиха България , на всички последни места в ЕС , по всички показатели , а сега ''дават акъл'' .Не виждат ли че никоя партия не ги иска , защо се натискат , като Плевнелиев за пред камера и микрофон ?
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКантарджиев може нормално да си има патогенни бактерии на менингит в носоглътката, може и при други от герб това да е нормално, но за хората не е нормално.