Ваканцията свърши, част от учениците отново в клас

В цялата страна децата от 1 до 4 клас ще учат присъствено
7 фев 2022 07:07, Ния Христова
27
Ваканцията свърши, част от учениците отново в клас
Снимка: БГНЕС
Започва вторият срок за учениците, след като удължената междусрочна ваканция приключи.
 
В цялата страна децата от 1 до 4 клас ще учат присъствено, като само в 4 области на страната всички ученици се връщат в клас - Разград, Силистра, Търговище и Шумен.
 
В останалите области графикът за по-големите ученици е различен.
 
В Бургас и Стара Загора децат от 5 до 12 клас ще учат онлайн.
 
В София 9 випуска ще учат присъствено - от 1 до 6 и 8,9 и 11 клас, същото положение от днес е и в цялата Софийска област.
 
Тестването с щадящи тестове на ученици без зелен сертификат продължава.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учениците се събират в междучасията да пушат цигари и нарко субстанции, дишат лепило Кале и балони с отровен газ, а същевременно се заразяват с Ковид, херпес, а в някои случаи и с венерически зарази. Бг учениците са пропадии, бъдещи кадри на обслужващия персонал - келнери, чистачи, бърсачи на омазани бутове, общаци, сладоледаджии, продавачи, телефонисти, шофьори и прочее дейности, извършвани на Запад от най-изпадналата прослойка на обществото, на която се гледа с презрение и погнуса!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен до 2 преди 2 години
Ти си голям злобар, бе! Ами ела ги учи ти!Знаеш ли, че целия януари учениците идваха болни?! Повечето от родителите си пасуваха и си траяха!? Ела ги учи ти! Най-лесно е да плюем по другите!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То точно целта е да се вдигне бройката.
2
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На даскалята много им тежи ,че трябва да преподават в класните стаи. Свикнаха две години от кълка на кълка,а после по гръб,станаха бетер ушев. Сега ще почнат да скимучат колко безсимптомно болни деца имало,какви биологични оръжия се явяват те. Затова не е зле , онлайн ли са децата, да им се изплаща тридесет процента от заплатата,даже и това е много за цирка пред камерата,но все пак .
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тая ротация- пълна глу.пост! В класовете са по 24-28 човека! Пак ще се дигне бройката! Те и даскалите още са болни или постковидни!Едва дишат, а как ще работят-не е ясно! 2/3от тях са ваксинирани, бустерирани и...болни от ковид!