Кич или индивидуалност? Абитуриент отиде на бала си по халат и джапанки

Приличам на мулимилионер, това бе част от плана, сподели Марк Манчев
25 май 2022 10:20, Анисия Иванова
236

Те са шумни, крещят от коли, броят до 12 и в края на май можем да ги видим с техните костюми и рокли по улиците, а после навлизат смело в живота. Това е бъдещето на страната ни, но за кратко ги наричаме абитуриенти.

Някои от тях избират да показват своя свят и индивидуалност по най-експресивен начин. Такъв случай бе и ученик от Езиковата гимназия "Д-р Петър Берон" в Кюстендил, който се появи на своя бал с халат, джапанки и пура.

"Направих го за забавление. Приличам на мулимилионер, това бе част от плана. Родителите ми казаха, че това си е моето нещо и да се оправям", сподели Марк Манчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

След 5 години той се вижда със същия халат, но вече по-успешен.

"Засега съм насочен към IT сферата, защото там са паричките в днешно време. По възможност тук, програмиране, но трябва сега да се учи", категоричен е той.

Младежът призна, че е нямал дама на бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приличаш на луд за връзване,а не на мултимилионер.Няма ли родители този ***,избиващ комплекси?
137
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Под халата, гол ли е? Ех, че забавление на бала да свали халата.
136
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно с друго не може да привлече внимание , а само с про,стотия
135
3
 
31
 
! Отговори
Марк Манчев преди 1 година
И името му показва големите претенции на мама и тате. По-скоро Марко е това магаре.
134
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На бала трябва да се носят официални дрехи. То следващата година очакваме и някой гол да се яви и да го интервюират от някой тв канал.
133
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ексхибиционизмът е едно от нещата които правят човек индивидуален.Дано да си е сложил поне някакви долни *** отдолу.
132
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление всичко изпростя... Със съжаление гледам висящите от наети скъпи коли деца, полупияни и броящи до 12 - толкова си могат де.
131
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като му обръщате внимание на простака, тва кво е, е има план да издебилизират всичко живо явно наистина
130
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
395 Euro за гъзарски халат, за да избиеш комплекси на "средно се представихМЕ" объркано самосъзнание, беден речник, поведение на лузър, повдигнато кутре докато отпива нервно от чашата. Типичен представител на изпуснато в социално отношение поколение. Какво IT, какви 5 лева...... Достоен за съжаление младеж, станал известен в медиите с нещастния си порив за оригиналничене. Боже! Слез си прибери вересиите, Боже!
129
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтрещелници. Но пък неграмотни.
128
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво мислите за селянията, изразяваща се в надпреварата в показването на благосъстояние от родиТелета на пишещи с 4-ки и 6-ци, но за 12 години научили се да броят до 12 деца?
127
5
 
21
 
! Отговори
до Ангел преди 1 година
Аз съм роден с телевизор, печка, пералня, хладилник , но това не ме прави специалист по тях :). Поколението Z е най-неграмотното и пошло поколение в историята на Земята. Роден с компютър , ама да си влезне във фейса и туитър. 98 % от Z не знае какво е swap file, file system, partition, directory structure, неща, които се учат точно за ЕДИН ДЕН. За лелките си прав обаче :). Но точно Z ако им вземе техните места, ще стане още по-лошо :)).
126
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ле-ле, какво смо,тано ке,лешче , а и как само говори, а и колко почесвания, потърквания, ъгх
125
8
 
12
 
! Отговори
Angel преди 1 година
И още нещо. Вие го гледайте момчето, че облякло халат на бала , скъп ли е не е ли, ама не гледайте политиците дето ви доят , какви "халати" обличат, чанти, часовници по 20 / 30К евро и нагоре, и всичките до един ***, и нито парите им отиват, нито "халатите" им отиват.
124
5
 
19
 
! Отговори
Рицко преди 1 година
Тая zгенерация е толкова наивна, и самонадеяна. Има да повтаряме грешки пт миналото, до припадък
123
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой от тези младежи ще забият на запад и може би ще се класират в живота,а тези който останат тук ще потънат в българския коптор,който е като черна дупка.
122
24
 
9
 
! Отговори
Angel преди 1 година
Дрън дрън дрън са коментарите тук. Истината е , че децата са тооолкова над нещата , че няма накъде повече. Не им дреме. Ама хич. И в интерес на истината доста добре се ориентират къде да работят.А работа за тях винаги ще има, защото има недостиг на кадри, а Z генерацията е родена с компютър в ръка , най-малкото е крайно време да се сменят дебелогъзите лелки в администрации и къде ли не , дето два часа натискат един клавиш и гледат като телета монитора. Стига сте злобяли по децата.
121
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Малко комплексарче Е може да е нямал дама на бала щото те сега са едни общи и да не му се занимава на човека с такива. Всъщност като се замисля и по мое време бяха така. Най-оборотните дами бяха дама на бала на някого, а другите си ходеха сами.
120
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, хейтим ги като изтеглят кредит 10хил. да се покажат, хейтим ги като отидат по домашно облекло. Други варианти да ги хейтим има ли? Или просто ги хейтим каквото и да направят? Питам, да знам да не се цепя от колектива и да ги хейтя и аз с вас.
119
8
 
29
 
! Отговори
Малко комплексарче преди 1 година
Милият... Ясно е, че избива комплекси - видите ли, колко съм оригинален и колко не ми пука. А всъщност е нямал дама на бала, щото е смотан. Паричките не знам къде са, но ако не си напъне *** да учи, ще продава ей такива хавлии, само че на пазара в Кюстендил.