ВУЗФ предлага нови възможности за получаване на втора диплома от Coburg University of Applied Sciences and Arts

ВУЗФ и Coburg University of Applied Sciences and Arts, Германия подписаха договор за съвместно сътрудничество
16 май 2023 12:00, Красимир Ангелов
5
 ВУЗФ предлага нови възможности за получаване на втора диплома от Coburg University of Applied Sciences and Arts

 Още от тази есен Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще предложи нови възможности на своите студенти да се обучават дистанционно и на място в курсовете на бакалавърската програма „Бизнес администрация“ на Coburg University of Applied Sciences and Arts. По този начин те ще получат втора диплома от престижния немски университет, паралелно с българската си диплома.

Обучението ще се осъществява  на английски език и ще включва разнообразни и модерни дисциплини като приложение на блокчейн технологиите в бизнеса, електронно управление на човешки ресурси, ERP системи и дигитална трансформация, логистика и глобална търговия, международен маркетинг, управление на веригите на доставки, глобален бизнес, управление на екипи и лидерство, стратегическо управление на човешките ресурси и др.

Подписването на договора за съвместно сътрудничество между ВУЗФ и Coburg University of Applied Sciences and Arts е поредната крачка, която бизнес университетът прави в унисон с мисията си да гарантира на своите студенти възможно най-високо ниво на европейско образование, отговарящо на съвременните пазарни изисквания, както и постоянно кариерно развитие на академичния си състав.

Началото на партньорството между ВУЗФ и Coburg University беше поставено на 4 май с отворена гост-лекция на проф. д-р Едуард Герхард, международен представител на факултета по икономика, който запозна студентите на висшето училище с възможностите за съвместно обучение и получаване на втора диплома, които предлага немският университет. Също така те ще имат възможност да започнат работа във водещи компании в Германия, с които Coburg University поддържа тесни партньорства.

Сключеното партньорство между двата университета осигурява възможности за разработване и реализиране на съвместни учебни програми, научноизследователска и проектна дейност. В допълнение към това, академичният обмен на преподаватели ще осигури възможност за получаване на полезни знания за студентите от двата университета. Очаква се съвместното обучение да даде на студентите уникални възможности да развият своите умения и да придобият ценен международен опит, който ще ги подготви за успешната им професионална реализация.

ВУЗФ продължава усилията си непрекъснато да разширява международната си мрежа от контакти и партньорства за подобряване и модернизиране на образователния процес чрез обмяна на опит и прилагане на иновативен подход в обучението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ВУЗФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Иван Х преди 11 месеца
Много насочен към бизнеса е този университет. След втори курс 1/2 е практика и стажове в истински компании, излизаш напълно готов. За разлика от УНСС, където завършваш, но ти предстоят още 1-2 години практика докато се отучиш от каквото са те научили и разбереш как работи бизнеса наистина.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много станая! Един не моиш да фаниш за рабта. Се хлаптопи искат.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Там не преподаваше ли Пламен Орешарски? По какво преподаваше, а да, финанси! За нула време фалира финансово държавата кат премиер. Браво! Чудесни финансист ще излезнат учащите там с такъв преподавател
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Диплома? Може. Пет хилки и едно npace.