Терзиев след инспекция: Линията за незрящи завършва в паркинга

Маркировката е върху кал и прах и може да бъде изтрита седно движение
15 ное 2023 22:00, Стела Стоянова
35
Терзиев след инспекция: Линията за незрящи завършва в паркинга
Снимка БГНЕС

След сигнал за некачествено полагане на маркировка на площад “Св. Александър Невски”, инспектирах района и на място се срещнах с изпълнителния директор на “Трейс Груп Холд” АД и с ръководителя на обект ЦГЧ-Зона 4. На срещата присъстваха и представители на строителния надзор и на направление “Обществено строителство” в Столичната община".

Това написа в профила си във фейсбук кметът на София Васил Терзиев.

"На място установих, че маркировката е положена върху кални и прашни участъци и както виждате от снимките, може да бъде изтрита с едно движение. От компанията ме увериха, че поемат ангажимент да отстранят и коригират забележките.

Бях изненадан и от това, че линията за незрящи завършва в паркинга. Това e абсолютно недопустимо и съм сигурен, че може да бъде направено изрядно, щом в други градове в Европа е възможно.

За съжаление обаче разбирам, че при започването на проекта през 2017 г. не са направени опитни участъци на обекта, каквито са добрите европейски практики.

Един от важните за мен приоритети продължава да бъде качествено изпълнение на ремонтите в София и от първия път. Аз и екипът ми ще информираме гражданите за развитието на този казус", пише още Терзиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 5 месеца
Това е доказан ПРОТЕСТ СРЕЩУ СТАРОТО РЪКОВОДСТВО,което явно е ОТКРАДНАЛО ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТи консикционера накрая и работниците не им е платил и те замзват такакакто едно време-,,да си мислят че работим,колкото ни лъжат че ни плащат ;;
24
2
 
4
 
! Отговори
Издънкова преди 5 месеца
Кога ще започне отстраняването на ръководството на ЦГМ и най вече на Александър Георгиев директора на паркиране и мобилност.Не справяне на проблемите с паркирането,източването на дружеството, както и корупционните им практики?Всички виждаме менютата на предните прозорци на персонала в близките заведения.Виждаме и оперативния лизинг на автомобилите и те са без лимит на горивото!Прецедент!Това е най малкото Борис Бонев знае механизмите им на корупция!Дали ще бъдат повишени въпросните ръководители
23
2
 
2
 
! Отговори
Боково време преди 5 месеца
До СофиянецФирма ТРЕЙС ГРУП ХОЛД АД на латиница "TRACE GROUP HOLD PLC" с ЕИК/ПИК 123682269 е основана на 15 Януари 2008 година
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хайде, да ви видим как ще се оправите. Каквито и фирми да спечелят поръчките, бачкаторите ще са винаги едни и същи. Да не говорим, че винаги ще има недостиг от работници. А пък верните вам IT специалисти няма да искат да ви редят плочките.
21
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 месеца
Това е най малкият проблем.Ограничете работното време на заведенията които се намират в жилищна зона!Работата след 22,00ч. създава непоносим шум от пияниците както и проблемите с паркирането в център на града от въпросните заведения.Не прехвърляйте топката на мвр те не издават разрешителното след 22,00ч.Защо се разполагат павилиони с храни и напитки в парковете и градинките?Нали столична община го забрани това безумие?Защо има автомобили и каньони в парковете и градинките общината Спи
20
2
 
8
 
! Отговори
ЕВФЕМИЗМИ преди 5 месеца
До Навремето __ НАВРЕМЕТО СОФИЯ Е БИЛА МАЛКО 20 ХИЛЯДНО КАЛНО ГРАДЧЕ С КРИВИ УЛИЦИ,А ОСТАНАЛОТО СА ХИПЕРБОЛИ И МЕЧТИ...
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мале, този бил разбира. Линията за слепи спирала до паркинга. Според Терзиев линията за слепи до средата на кръстовището ли трябва да спира?
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Търся си статия за Кирчо да го коментирам обаче не пускате.Човекът бил летял на 8 000 метра без кислород хаха.Страшен лаф и го въртят по социалните мрежи.Кирчо като си отвори устата веднага става хит.Ако и тези сте оставили без кислород нормално да слагат маркировки където им падне.Да не са се почерпили с кристални пици?
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Софиянец Трейс са свързани с герб, не случайно печелят всички поръчки и после следва ремонт на ремонта. А въпросните "санкции" си ги поделят с тиквата
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма да се дигне да инспектира Факултета, защото Терзиев е Големия Меринджей
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе вижте на картата къде е Московска и къде е Александър Невски, за каква инспекция иде реч тука, то се вижда с невъоръжено око дето се вика
14
10
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Кадърниците тук дето само злословят вървете вие да работите качествено дали можете едва ли знаете само да обиждате Къде е Бонев ходеше да снима да разбутва сега защо не подхваща работа да се докаже ами иска само да лежи и да получава големи пари изобщо и професия има ли нещо знае ли прави в този живот
13
7
 
10
 
! Отговори
Истината!!! преди 5 месеца
На ГЕРБ некадърните ремонти и некадърните аматьорски фирми, които са избрали за тях, ще създават още много проблеми на нововстъпилия кмет!!! Много работа го чака Терзиев! А злобарите, които самосаботират дъравата с лъжи и клевети явно искат да живеят в мизерабъл и токсичност!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Договорите са за малко пари, трябва да ги развалят и да ги раздуят, за да има откъде.
11
9
 
12
 
! Отговори
Софиянец преди 5 месеца
Трейс е една от най-мощните строителни фирми! И едно е , огледалния образ на Терзиев /Бонев/, да се скъсва от доноси за всяка плочка до Брюксел, друго е да се върши работа! Фандъкова им налагане най-високите глоби позволени от закона, а Терзиев засега само обикаля с представителите на фирмите! Добре дошъл в реалността ,Кмете! И няма да можеш дълго да се оправдаваш с ГЕРБ!
10
5
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Излизай и започвай работа навън заедно с Бонев обещавахте но едно е да обещаваш а друго е да работиш
9
9
 
9
 
! Отговори
Съжалявом го Слави! преди 5 месеца
Този Слави ще се разболее от негативизма и отровата, която е в душата му!
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не се обяснявай еврогейчо, ами се хващай на работа. Много добре знаем, че няма да барнеш нито една далаверка на Герб.
7
5
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 5 месеца
Защо Фандъка е сключил договор с некадърни и неопитни фирми?! Докога ще търпите аматьори в строителството???
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами фандъка и ГЕРБ подписаха за 200 000 000 000 лв договори преди месец за ремонтите за следващите 4 години. Така де, за да вземат те рушвета и Васко да няма избор. Ремонта на Ремонта няма да спре, просто защото ГЕРБ са се постарали да няма спирачки на кражбите.