Агресивна майка рани медсестра в детска градина

Тя не за първи път проявявала агресия
13 дек 2023 16:08, Стела Стоянова
24
Агресивна майка рани медсестра в детска градина
Снимка БГНЕС, архив

Агресивна майка рани медицинска сестра във варненската детска градина "Българче". Инцидентът е станал около 11 часа днес, съобщава БНТ.

До момента е известно, че майка, на 31 години, с агресивно поведение е преодоляла пропускателния режим, действащ в градината, нахлула е вътре и е пробола с неизвестен засега остър предмет медицинската сестра.

Пострадалата сама е подала сигнал до полицията и е превързала раната си. На място са извикани МВР и Спешна помощ.

Нападателката е задържана за разпит в Трето РУ.

Медиците са установили, че жената е в добро общо състояние, с повърхностна прорезна рана, но все пак са я отвели в медицински център.

Директорът на градината е уведомил Агенцията за закрила на детето, които ще посетят на място семейството на нападателката.

От Община Варна също са изпратили свои служители. По тяхна информация майката не за първи път е агресивна, но за първи път стига до физическа саморазправа със служител. Днес тя е имала уговорка да вземе детето си по-рано от занятия, но не е ясно какво е провокирало агресията ѝ.

Разследването на инцидента продължава. Учебният процес продължава нормално и не е бил спиран, съобщиха от общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
НЕ Е преди 4 месеца
БЕЗ НИЩО
22
0
 
0
 
! Отговори
Котка преди 4 месеца
До Анонимен 20 Ако го няма пропускателния режим всеки бхаратец на 3 ракии ще може да влезе и ди нарита детето, защото ча авето му се оплакало от него? Идва ли ти това наум в малкото мозъче?
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много майки с малки деца са се самозабравили...мислят си че някой с нещо им е длъжен и ако не им уйдисаш на някое искане и става мазало...нападат защото имали дете и другите са им длъжни. Няма нищо по страшно от гладна жена и майка с малко дете.
20
0
 
1
 
! Отговори
До 20 преди 4 месеца
Ти чуваш ли се какво говориш?
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Детските градини са детски казарми в действителност.Призивът от табели на вратата на заведението "Родителите дотук" доказва и други неща.Повечето родители са в неведение,какво всъщност се случва там.Вярвайте на децата си,когато ви разказват "небивалици".ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ НАД ЕЖЕДНЕВИЕТО В Д.ЗАВЕДЕНИЯ,ЧРЕЗ ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ.Същото и в старческите домове.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Факт е че в България е много лесно. Таксите трябва да се увеличат и приема да се затегне - ако една майка е безработна и си стои в тях на тикток и инстаграм по цял ден с цигарката, никой друг не е длъжен да и гледа децата. Децата на градина трябва да само децата на двама работещи родители - няма смисъл да е безплатно иначе, ако не вливаш и ти нещо в хазната
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 13 - Искаш да кажеш, че тя се представя за туркиня. Но вероятно не говори добре турски език и произношението й се отличава със специфично хъхрене.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи агресорката или не е добре психически, или е от етноса на ножарите, според нормите на чиято традиционна култура, подобно поведение се счита за нормално.
15
2
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 4 месеца
Този процес започна от времето на социализма. В западните държави майката е боготворена, обичана и уважавана, но никой не я глези с безкрайни платени отпуски по майчинство, с безконечно отсъствие от работа защото детето имало сополки.На никоя дори и през ума не й минава да пререди опашка от 20 възрастни човека под претекст, че е с малкодете, водено за ръчичка, а всички виждат, че отвън я чака мъжът й, здрав като бик. И по-мързеливите и простовати жени решиха, че са със специални привилегии.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лично познавам сестрата и е много свестен човек,който си разбира от работата.всичко идва от майките.Детето с дълбока кашлица от дробовете,но майката въоръжена с бележките от педито,че детето е клинично здраво.ако евентуално се зададе въпрос все пак защо детето кашля или е със сополи,майката супер изненадана и видиш ли не е забелязала.бях свидетел на ситуация дете със кашлица почти като пневмония и при въпроса на сестрата защо детето кашля,отговора беше:"ми тя се задави нещо"...
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много права им дадоха на майките! Все те са прави! Затова си пускат децата с кашлица и сополи! Като им се каже - безкрайно изненадани!А за награда и гадините са безплатни! Сега трябва детето да премини на самостоятелна форма на обучение! То не е виновно. Но майка му Е!
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами не, нямало е за какво. Наръгала е случаен човек, който е видяла вътре, не е от преките възпитатели на детето. Майката е туркиня и вероятно с диагноза
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ееее, няма как да е без нищо. Да не се окаже накрая, че детето й е бито и тя си отмъщава на когото трябва? Не съдя преди да знам Истината.
10
4
 
4
 
! Отговори
Една българка преди 4 месеца
Психичесни неуравновесени родители нападат физически от безпомощност. Просто не знам кога ще се оправи този народ... Уж сме в Европа, но манталитета ни азиатски...
9
5
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
Агресивна е защото съдебната ни система не работи и не е справедлива и хората започнаха да се саморазправят, което не е правилно разбира се.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Другия път пак да я наръга :)))
7
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ми сигурно е имало за кво.
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А според дж*ндърските закони, при раздяла детето винаги остава при майката. Каквато и да е.
5
3
 
20
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
Агресивна е , защото не се спазват законите, всеки знае, че ако си плати ще се намери начин да се отърве. Затова върховенството на закона е номер едно...
4
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Обзалагам се, че е била по терлици и джапанки. Сега това им е дрескода.