Учениците от Пловдив минават на онлайн обучение

Следващата седмица няма да учат присъствено
Обновена: 26 яну 2024 16:38 | 26 яну 2024 16:37, Камелия Цветанова
7
Учениците от Пловдив минават на онлайн обучение
Снимка: БГНЕС

Учениците от област Пловдив ще преминат в обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС) от понеделник, 29 януари, до петък, 2 февруари, с оглед ограничаване на разпространението на епидемията от грип. Това съобщи пресцентърът на Министерството на образованието и науката (МОН).

Съгласно препоръката за преустановяване на присъствения образователен процес на Областния щаб, ще бъде издадена заповед на министъра на образованието и науката за преминаване в ОРЕС.

Директорите на образователните институции следва да създадат необходимата организация за осъществяване на
обучението от разстояние в електронна среда.

На територията на област Пловдив има 192 училища.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: пловдивученици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-добре е една седмица да излязат в грипна ваканция отколкото да са на онлайн обучение.
5
3
 
3
 
! Отговори
от Плевен преди 3 месеца
Моят синковец който завърши преди 2 години, а сега е студент, е класически ***. Нито се научи да чете, да пише, да мисли ... Нищо! Стига с това он лайн образование. Стига! Даскалите нищо не правят, нищо! В час даскала пуши, пие кафе и се рови из телефона, а прозореца е отворен, парното работи. Какво правят учениците? Ами от 24 по списък, те са едва 7 броя и те нищо добро не правят. На 1вия чин ученичката навива цигара, а на послединя чин прави минует на своя приятел. Е, това ли е учене ?
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Леле кви умни управляващи имаме,грипна епидемия без ваканция ,що за епидемия гадове
3
3
 
8
 
! Отговори
Коки преди 3 месеца
Голям зор децата да не учат, кой тъпънар реши, че за три дни, щото от петък са в междусрочна ваканция, трябва да се пренастройват към онлайн обучението? Пък и родителите трябва да се организират, няма как дете от първи или втори клас да бъде оставено само. Само безумни решения в тази държава!
2
0
 
12
 
! Отговори
пловдивчанин преди 3 месеца
Затворете и детските ясли и градини, сега там се развъждат заразите и е леш. Нищо толкова няма да стане ако и тези заведения се затворят.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато човек е болен,той лежи като такъв,почива,лекува се и се възстановява,а не дреме като мисирка пред някакъв екран, защото някакъв шматарок на държавна хранилка е решил че ще се "учи" онлайн. Отделно наличието на работна станция и интернет не са задължителни. Така че даскалята могат да ходят духаскуву да разледат парк Кенана.