ВУЗФ отваря врати за бъдещите студенти и представя предимствата на професията "Застраховател"

Бизнес университетът дава полезни съвети за кариерно развитие в областите финанси, застраховки и маркетинг
Обновена: 29 яну 2024 15:15 | 29 яну 2024 15:14, Красимир Ангелов
9
ВУЗФ отваря врати за бъдещите студенти и представя предимствата на професията "Застраховател"

 Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) с удоволствие кани всички ученици от 11 и 12 клас на деня на отворените врати, който ще се проведе на 7 февруари 2024 г. от 14:00 часа. Това събитие предоставя уникална възможност на бъдещите студенти да се докоснат до академичната атмосфера, кампуса и да разберат за възможностите, които ВУЗФ предлага не само в областта на образованието, но и за кариерно им развитие в застрахователния и финансов сектор.

Основен акцент в програмата на отворените врати ще бъде ексклузивната гост-лекция на тема „Защо да изберем кариера в застраховането“, представена от водещи експерти като Юри Копач, председател на Асоциацията на българските застрахователи, Веселин Ангелов и Нина Колчакова. Съвременният застрахователен пазар претърпява значителни промени, диктувани от технологичния напредък, новите потребителски нагласи и регулаторни изменения. Тези фактори изискват от застрахователните професионалисти не само дълбоки познания в областта на финансите и застраховането, но също така гъвкавост, иновативно мислене и способност за адаптация към новите реалности.

Участниците в инициативата ще получат ценни виждания как образованието във ВУЗФ може да подготви студентите за успешно реализиране в динамично променящата се сфера. Събитието ще предложи и обиколка на кампуса, където бъдещите студенти ще могат да се запознаят с учебните зали, библиотеката и други ключови локации във висшето училище.

Присъстващите ученици ще имат възможността да се срещнат с преподаватели и настоящи студенти, за да научат повече за учебния процес и студентския живот във ВУЗФ. Също така, в деня на отворени врати ще бъде предоставена информация относно учебните програми, специалности, стажове и възможностите за обменни програми като "Еразъм +".

Бизнес университетът е подготвил полезни съвети и препоръки за успех в областите на финансите, застраховането, маркетинга и други сфери на икономиката за всички младежи, които търсят насоки за своето бъдещо кариерно развитие.

За участие в събитието на 7 февруари, учениците или техните наставници могат да попълнят формуляра в сайта: https://vuzf.bg/forms/vuzf-otvoreni-vrati-2024 или да изпратят заявка на имейл: marketing@vuzf.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ВУЗФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм завършила Счетоводство и контрол във ВУЗФ, като цяло съм много доволна. Работя в одиторска фирма веднага след завършването, не съм усетила някога нещо да ми липсва - но то реално в практиката се учиш. Така или иначе основата от ВУЗФ е супер, сравнявам се със стажанти от Варненския, направо са пълна скръб, душиците. Единствено кофти беше, че когато се налагаше на живо да се ходи (рядко) е далече от центъра и супер малък паркинг - кой където нацели по улицата спира, то една кал през зимата
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В България като цяло нямаме икономическа школа. Единствено УНСС се приближава до такава, но и там има какво да се желае. Но пък за разлика от другите икономически университети, УНСС си е класа в това направление. Там преподаваха големи икономисти, академик Евгени Матеев, проф. Пергелов и много много други големи икономисти!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВУЗФ е много истински университет, в смисъл, че те учат на реален бизнес. Аз лично още 2ри курс започнах да правя каквото уча и знам, че програмата не е писана от изпаткали лелки. УНСС са тотално скъсали с реалността, а СУ може би е силен извън финансите само...
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Срещал съм доста хора учили и завършили там. И всичките са много бaвни!
3
1
 
3
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 2 месеца
Ковачницата за такива кадри не беше ли Спортната академия?
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Професията ,,застраховател,, в България я развиха най добре СИК ВИС2 и една варненска дет после стана доносник на милицията и я оставиха :))) а не ВУЗФ . Това имаше едни дебеловрати без кетап от ВУЗФ и много ,,застраховки,, продаваха . Сега с кетапите не могат да ги стигнат по финансови резултати :)))
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абсолютно безсмислена и перспективна професия, ако нямаш дебели връзки с някоя застахователна компания или , ако баща ти няма застрахователна фирма. Безработен!