"Млад изобретател" е иновативна образователна платформа

Добрият мениджър не е просто шеф, а лидер, който обединява
2 фев 2024 10:22, Анисия Иванова
11
"Млад изобретател" е иновативна образователна платформа
Снимка: Bulgaria ON AIR

Съоснователят на образователната платформата "Млад Изобретател" кап. инж. Костадин Недев беше избран за "Млад мениджър на годината". Отличието е за постижение в сферата на изобретенията и науката.

"Смятам, че е изключително важно мениджърът да не бъде просто шеф, а лидер. Човек, който умее да обединява хората с различни интереси и различна експертиза в дадена мисия", заяви кап. инж. Костадин Недев в студиото на "България сутрин".

По негови думи е необходимо мениджърът да предоставя свобода на своя екип, за да може да взима най-креативните решения.

"В по-големите корпорации се потиска талантът. Това, което е важно за нас, е хората в екипа да са готови да се учат с всеки изминал ден, защото в "Млад изобретател", всичко, което правим, го правим всеки ден различно и изключително много ценим креативността и да могат да мислят извън кутията", каза още гостът в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Млад изобретател" е иновативна образователна платформа, която има за цел да подготви децата за професиите на бъдещето и да разкрие изобретателя във всяко дете.

"Основното нещо, което ние искаме да направим е да предложим качествено образователно изживяване във всяка една точка на България, така че това да не е само в големите градове, а и децата от по-малките населени места да имат същия качествен достъп до това образование", разясни инж. Недев.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Fena преди 2 месеца
Не лъжете децата, че нещо в тази клета държава може да се постигне с ум, труд, иновативно мислене и интелект. Такива хора са нежелани, защото много питат. Пpocт, гъвкав и без много питане. За справка - една дама отскоро станала конституционен съдия. А между другото - тук разликата между от *** до съдия в конституционен съд не е много голяма. Просто едно изпуснато изречение :)
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
'млади, мързеливи и дръвени философчета, живеещи при майките им' -- а ти живееш под чехъла на шефа си
7
1
 
4
 
! Отговори
Пилот на изтребител? преди 2 месеца
Е, тука вече малко прекали тоя младеж. И каза "По образование", а по професия не разбрахме дали е доближавал изтребител. Както и да е, изглежда, че той самия има нужда да мине през тая програма, за която говори, тъй като демонстрира сравнително беден речник за преподавател и неспособност да говори пред публика. Освен това изобретател и мениджър са доста различни длъжности. Обикновено мениджъра е тоя, дето виси на главата на изобретателя и се чуди как да му скапе работния ден.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
'млади, мързеливи и дръвени философчета, живеещи при майките им' -- а ти живееш под чехъла на шефа си
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хаха какъв е тоя зелен шрек, тоя не може да си нагласи уеб камерата, тръгнал да е лидер на млади изобретатели.. изобретил е "вижте ме и ми дайте пари" .... първия!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
мари леле майко, млади изобретатели, тоя сигурно е някакъв свръх гений а? Звучи свръх интелигентен определено хахаха
3
0
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 месеца
Изобретател е човек който изобретява полезни, работещи неща. Не е човек назначен за да бъде "изобретател" да дава акъл и да "обединява".
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПОРЕДНОТО ИЗКУСТВЕНО ТВОРЕНИЕ НА СОЦ ИДИОЛОГИЯТА И СССР?
1
0
 
5
 
! Отговори
аа преди 2 месеца
ауууу лидер до лидера са се наредили все млади, мързеливи и дръвени философчета, живеещи при майките им, страшни лидери ауууууу

Спонсорирани публикации