“Транскарт” стартира нова услуга за парични преводи от чужбина

Парите се получават в реално време в над 500 точки у нас
28 апр 2005 11:18,
Транскарт” АД стартира новата си услуга MONEYTRANS – евтини светкавични парични преводи от чужбина. С помощта на MONEYTRANS притежатели на карти за електронни разплащания от целия свят могат он лайн да преведат пари в България като таксите са средно с 30% по-ниски от тези на конкурентите. Получателят може да изтегли парите си секунди след извършване превода в над 500 точки в България, повече от половината от които работят денонощно, съобщиха от финансовата институция.

Преводите с MONEYTRANS се реализират чрез Интернет сайта на услугата www.moneytrans.bg. Изпращачът може да бъде във всяка точка на света, но задължително трябва да притежава кредитна или дебитна карта, от която да изпрати парите. Максималната сума за един превод е 1000 долара, но не повече от общо 2500 долара на месец. Таксите са между 9 и 39 долара.

Получателят на преводи с MONEYTRANS може да изтегли парите си в българска валута веднага след като са преведени като за целта е необходимо да притежава кредитна карта ТРАНСКАРТ или карта MONEYTRANS. Ако клиентът няма карта, му се издава безплатно карта, която му се доставя чрез куриер в рамките на 24 часа.


Спонсорирано съдържание