Сестрите от Либия отпразнуваха първата си Коледа на свобода

Българките празнуваха Коледа на свобода за пръв път от 8 години
26 дек 2007 11:18,
28
Сестрите от Либия отпразнуваха първата си Коледа на свобода
Първата им свободна Коледа от 8 години. Снимка: Булфото
Българските медицински сестри, които бяха освободени от затвора в Либия, тази година за пръв път от 8 години ще прекарат Коледа с близките си.

Кристияна Вълчева и съпругът й д-р Здравко Георгиев са заедно в Силистра, а Нася Ненова е заминала за Франция, където на Рождество Христово ще бъде със сина си.

Валя Червеняшка празнува Коледа с цялото си семейство в Бяла Слатина, Валентина Сирополу също е с близките си в Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо протестират пред правителството сега????.България не била изпълнила социалните си ангажименти към тях т. е. да им отпусни пенсии и да им подари по един апартамент!!!!! Да си върват доброволно в Бенгази щом тук се "чувствали сами"!!!! нахални ку.ви
26
0
 
1
 
! Отговори
Реалистът преди 16 години
16 абсолютно си прав и напълно те подкрепям. Тези *** медицински сестри ги изкараха като Дева Мария. Те са едни прости селянки, на които малко преди да бъдат арестувани ИМ Е БИЛО КАЗАНО ДА НАПУСНАТ ЛИБИЯ НЕЗАБАВНО, НО понеже са алчни от всякъде са пренебрегнали предупреждението на нашите власти, вследствие са били арестувани и на татък го знаете. Така че според мен те не заслужават никакви компенсации и щуротии, защото са били предупредени да не остават в Либия, но тъй ката алчността им няма край, са останали и си патиха толкова години. Нека да имигрират в Франция и да се жалват там, защото тук народа осъзнава че те не са никакви герои!!!
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Историята е ясна...Те са едни шпионки от ВКР-то и затова държавата сега им клека, щото ако зинат да кажат нещо кой знае кви змии и гущери ще изплюват? Та така - коткат ги да мълчат!!!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
айде стига да ги оставим,никога няма да стане ясна историята в либия, знамче вече станаха противни щото само за тях се говори ама по добре да млъкнем.айде весело изкарване на всички,одъртяхме с още една година да сме живи и здрави!
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
че са *** и алкохолички от Бенгази...Нееее не са...С голям морал са!!!
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Да им е честита Коледата. И от новата година само хубави неща да им се случват.
21
0
 
1
 
! Отговори
Момиче преди 16 години
Ок, де. Хич не ми пука къде ще са,ама ииииизобщо! Хората други работи ги интересуват. Храната в хладилника и сметките и паричките в джоба.
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
всички се радваме за тях ама всяко нещо си има граници неможели на Коледа да се обърне внимание на бедните и болни хора който мизерстват и на празника са били гладни а?
19
0
 
1
 
! Отговори
vuzmotena преди 16 години
вече ми писна от тези медици. Като са тръгнали на гурбет за пари, да си носяг кръста. Никой не ги е накарал или пък ги е завлякал насила. Тръгнали са по собствено желание. Има много българи в Либия, но нищо не се чува за тях. Явно, че тези " хубавици" не са се трудили честно, а са гледали с далавери да забогатеят. Просто вече писна на целият български народ да слуша за тях.
18
0
 
1
 
! Отговори
ива преди 16 години
прав си 17 - истината е някъде там...но кой я знае, не се знае. може би само медиците я знаят?не е правилно да страдат, но не е и правилно да умират деца. не е правилно да бъдат разстреляни, но не е правилно и да бъдат обезоглавени двамата български шофьори - заложници. не е правилно да се върнат /медиците/ и да нямат пари, защото са им взели всички спестявания, но не и правилно пострадалите от наводненията и децата да живеят в мизерия.не е правилно.... много неща не са правилни в нашата страна. но сега е коледа и нека бъдем малко по-добри и толерантни! но пък и не е правилно само с медиците да ни занимават.
17
0
 
1
 
! Отговори
gosho преди 16 години
ПРАВИ СТЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ...ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ.. АМА ЗА СЕГА НИКОИ НЕ Я ЗНАЕ.ОБАЧЕ КАКВОТО И ДА Е СЕ ПОЗАМИСЛЕТЕ-АМИ НЕКОЙ ОТ ВАС ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ТУК БЕШЕ НА ТЯХНОТО МЯСТО,ПИТАМ..?! КАКВОТО И ДА Е ЕДВА ЛИ НАИ ПРАВОЛНОТО ЩЕШЕ ДА Е ДА ГИ ОСТАВИ ДЪРЖАВАТА И ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯТ КАТО КУЧЕТА..Е ПИТАМ АЗ ТОГАВА КАК ЩЯХТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ! ПО ДОБРЕ ЛИ..АЙДЕ БЕ..САМО НЕ КАЗВАИТЕ ОБРАТНОТО ЧЕ МЕКО КАЗАНО ЩЕ Е СМЕШНО!!! СМОТАНА НАЦИЯ СМЕ СМОТАНА.....!!! МАИНАТА ВИ..Е НЕ НА ВСИЧКИ! SORRY!
16
0
 
1
 
! Отговори
marvelis преди 16 години
Докога ще ни занимават с тези шантонерки,лежали,измъчвани,третирани и т.н. подобни глупости! Не ги ли виждате, че не приличат на измъчени,по-скоро на сексуално незадоволени изглеждат!Че са използвани от комунистическото(социалистическото) правителство ,за да си оправят бакиите от времето на бай Тошо, това е така,ама защо тобно тях оставиха в затвора,а? Много въпроси възникват и те ще получат отговор,нека мине време,тогава ще им лъснат ризите и ще стане ясно коя с колко министри е спала,чия метреса е била и колка араби от елита са я чукали в задния двор?Стига вече с тия ненаситни и рафинирани ***, да не би това да е най-голямата беда на тая скапана държава!!!!!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
еми мой човек бг нищо не направи за тях надка пиратка михайлова трябва да е в пандиза,естествено и всички други де,ама си живеят доста добре,нека да я плюят българия,то тва не е държава,няма кво да се сърдите.
14
0
 
1
 
! Отговори
b0zata преди 16 години
dano da im e poslednata koleda koqto praznuvat ... Moshennichki zagubeni
13
0
 
1
 
! Отговори
sas преди 16 години
На Кадафито краката трябва да целуват тия ку...и.
12
0
 
1
 
! Отговори
lidis преди 16 години
Преди Коледа ги гледах по3 канал на финландската телевизия и се засрамих за цяла Булгария.Журналисти бяха взели интерву от тяхАршаф говореше на много развален англииски и плуеше БГ,каза,че са им дали много малко средства,за да живеят нормално.Една от сестрите Кристина пък направо ревна,че това,за което си е мечтала 8 год.не може да го осъществи.Журналистката с финес ги подигра ,а те я помолиха за помощ и Скандинавска Финландищ да им помогне финансово.,като плуеха Първанов и величаеха Саркози и ЕУ.филма беше срамна излагация за просията българска.Отвратиха ме престъпниците долни и алчни!
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Аз не смятам за хубно да заразявам със СПИН бебета-първо и второ-свободна страна сме и всеки има право открито да си изказва мнението, ако ще и да се *** някои субекти като вас:)))
10
0
 
1
 
! Отговори
mishonka преди 16 години
стига с тези сестри..едно и също през вечер....мисля че в момента има доста по-актуални въпроси,които интересуват обществото,а не това, къде ще празнуват сестрите....
9
0
 
1
 
! Отговори
chiv преди 16 години
не се ли попрекалява??Ако плювнат истината сигурно ше ги намрази цял народ тия..Бе тия да не са били нещо шпионки или от ВКР-то? Много смърди тая работа.
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
когато преживеете това което те са преживели тогава говорете!!!