Слави - пак загубено дело

„Утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото”, казал тв звездата за Недялко Йорданов, а съдът го глоби с 500 лв.
13 фев 2008 14:03,
124
Слави - пак загубено дело
Снимка: Булфото

Софийският градски съд потвърди присъдата, произнесена от Софийския районен съд на 28 март 2006 година срещу Станислав Трифонов - Слави.

Тв водещият е осъден на петстотин лева глоба, затова, че в интервю за вестник „24 часа” е казал унизителни за честта и достойнството на Недялко Йорданов думи:, „че е утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото.”

Защитникът на Слави пледирал за невинен, защото според него информацията в изданието била не от подсъдимия, а от журналист в каре над интервюто.

Решението на съда не подлежи на обжалване и протест.

През декември миналата година Трифонов загуби дело срещу вестник “Шоу” и бе осъден да плати 1000 лева.

През 2004-та жълтото издание написа, че Слави е наркоман.

След тригодишни битки по съдилищата, Трифонов не успя да осъди „Шоу“, защото отказа да му бъде направена експертиза за наличието на наркотици в организма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
епа що да не си удари една магистралка. Той да не би да не е човек ? Я що народ и се напиват и се търкалят по улиците и какви ли не простотии.Добре си е пича, знае си бизнеса и върви напред, независимо от течението на реката.
42
0
 
0
 
! Отговори
Lioni преди 16 години
ako tova e istina,zna4i sigurno se drusa.....ina4e poradi kwa pri4ina ne bi se navil da si napravi testove?! jalko ako e taka,6toto az mn go haresvam toq 4ovek....
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
вестник Шоу" ? Може би е в-к Шок , а? Днес.бг пак преписали недопреписали.
40
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 16 години
мхм 38, и аз тва точно се замислих
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
TRIFONOV- krugla nyla.
38
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 16 години
Нещо не разбирам когато Слави играеше в шоуто стани богат каза че се е бил подложил на всичките тестове за наркотици и че бил спечелил делото. Тук пък сега твърдяд обратното, ай аман вече.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а Слави без екипа си колко струва?!?!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слави си е пич от всякъде. Не му пука като го плюят, не му пука и като го хвалят.А пък за екипа му - всеки е свободен,на който не му изнася се изнася.Да не би екипа без Слави да струва?
35
0
 
0
 
! Отговори
kolev преди 16 години
Много от поуст-овете са верни. За жалост никой от вас не познава "славата" и не знае е какво е да те познават всички, независимо дали те харесват или не, да следят всяка твоя стъпка, да осъждат всяко твое действие. Откровено има неща в Слави, които често ме дразнят, обаче едно трябва да му се признае...налага успешен модел за работа в екип. Явно на нас българите свободата ни се отразява зле, или поне ние не можем да я използваме рациаонално и печелившо, очевидно, за да се научим да работим ефективно, все някой трябва да стой над главите ни и да крещи и вика по нас..тъжно, но факт!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
промит мозък преди 16 години
Този наркоман треа да Умре, не само да го пишат насам натам
33
0
 
0
 
! Отговори
dynamo преди 16 години
Земете пишете на КИРИЛИЦА ве недоразвити пубери прости!Тогава може и аз нещо да кажа за Слафчо! Родоотстъпници!Чалгари недъгави!
32
0
 
0
 
! Отговори
temp3 преди 16 години
Не е по-лош от много други публични персони в България.Прави ли успешен бизнес - прави!Има ли публика - има!Има ли друг в този бизнес, задържал се толкова - няма!Изказва ли си собственото мнение открито - изказва го. Какво искаме от него?
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
v Sofiq ima nai- mnogo selqni,koito se pravqt na grajdani(koga *** stanaha koga im pochernqha zadnicite)
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
togava 6te si riskuvat rabotata ne misli6 li ?
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
toq ne moga da go gledam...mn qsno 4e e narkoman i toi i tupite mu scenaristi 6te se podigravat s lili ivanova ta kakvo pravo imat....kogato postignat kolkoto neq togava moje da i se podigravat mn mi e interesno za6to nqkoi put aktiorite ne napravqt parodiq na slavi da vidim kvo 6te stane
28
0
 
0
 
! Отговори
един друг преди 16 години
Вие какво?Като сте от София и голяма работа ли сте???Граждани големи вече...То може и да си последния селянин и пак да се държиш по-културно от големите "граждани".Ей такива като вас.Кат сте се хванали за тая София и другите са ***, така ли?
27
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 16 години
Слави наистина е селски бек, не може да стъпи на малкия пръст на Камен Воденичаров, а като човек мога да кажа че никой ама никой не го уважава, тези които работиат за него и му се пишат приятели едвам го изтрайват, само защото им плаща! Той няма един приятел, Росен Петров понеже е продажно ченге и му лиже газъ затова Слави си мисли че има приятел. Всички кадърни негови колеги го напускат - няма нужда да изброявам! като толкова му знае устата и с еправи на отворен защо не спечели делото, и двете го изгуби! Лакомията за пари и медийна власт го е превърнала в едно валутно чудовище, което за пари би продало и майка си!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Abe ne razbrahte li che pri nego e vsichko e show. Prosto se zagledaite kak se durji ( kak se otpuska) po nqkoi pyt v efir i se dyrji mnogo arogantno kym horata. Na Slavi ne mu puka za nishto, vsichkite mu hora sa podkupeni, ne zabravqite che priqtelcheto mu e Rosen Petrov.Toi e nikakyv showmen ako Ku-ku bend gi nqma - toi shte e jiva statuq. Naqde se na pari i v kakvo *** se prevyrna... Selqnina si e selqnin...
25
0
 
0
 
! Отговори
Go6ko i To6ko преди 16 години
Защо? , Защо ли? Защо? отказа теста за Drugs!!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слави си е най обикновен провинциалист с всичките комплекси и отличително държане за този тип хора. Чест му прави, че се опитва да вдъхне някаква увереност и гордост в българите и каквото каже го прави. Открито говореше истини за Костов и то във време когато оня беше на върха, а не като падне да го плюва както правят повечето. Ако успее да извади от мозъка си селянията включваща високо самооценяване, жалък опит за самоирония и вечното натякване как е дошъл от село ще бъде по-добре. Селяните се самозаблуждават, че не им личи че са пришълци крайно време е да разберат, че винаги успяват да се издадат манталитета им е селски, а той си остава завинаги.