Масларова и проблясъкът й: „Всички деца имат право на любов“

Масларова гостува в Дома за деца в Драгалевци
18 апр 2008 16:02,
34
Масларова и проблясъкът й: „Всички деца имат право на любов“
Снимка: Булфото

Всички деца имат право на любов, грижи и нежност и нека на тези светли празници да отворим сърцата си един към друг.

Това каза министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова в Дома за деца, лишени от родителска грижа в Драгалевци.

Днес тя бе гост на детски празник по случай християнските празници Цветница и Великден.

Емилия Масларова подчерта, че няма нищо по-красиво от това децата от Дома да осъществят своето първо приятелство с тези от детската градина и ще бъде много добре, ако и други учебни заведения последват примера на детска градина “Слънце".

48 са децата в Дома на възраст от 3 до 7 години. За тях се грижат 32-ма служители.

Те получиха играчки от родителите на възпитаниците на детската градина и шоколадови зайчета за Великден от МТСП.

На Празника на детето - 1 юни децата от Дома в Драгалевци ще гостуват на новите си приятели от детска градина “Слънце”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бе тая все по-дебела става,бе!?!Кво е туй чудо,кво е това нещо!!!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тая бабичка беше министърка при Луканов преди 18 год. и видяхме докъде ни докара. Сега пак е в кабинета. Ходи с прескъпи тоалети и си опъва бръчките, а бедните хора нямат един самун хляб на масата.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тази госпожа е гьон сура, така че каквото и да се случва, тя не се чуства засегната. От 20 год е в управлението и не малка част от пораженията върху българското общество са нейна заслуга, както и на всичките ни управленици и хора от които зависи нещо. Друг е въпроса, че всеки народ си заслужава управлението.
30
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 16 години
.
29
0
 
0
 
! Отговори
vili преди 16 години
Тази жена, тлъста не само ми е анти, но е и много безочлива и некадърна...Само преди броени месеци журналист от ВВС направи филм "За изоставените деца на България" никой министър не й потърси отговорност или оставка,че е допуснала в 21 век във,вярно изостаналата ни държавица да се случва това,което видяхме.Нито един журналист не я потърси за коментар,дори и много будната телевизия "БТВ.Тогава извикаха нейната заместничка,която ,горката,жива да я оплачеш в студиото.Още помня объркания й поглед,които сякаш питаше - ама какво е това....?Госпожата просто се *** за пореден път.Не знам защо и президента си мълчи,ми не й поиска оставката....А пък за електората направо е срам,че нищо не предприема.Само си представете какво щеше да стане,ако това се случи например в една от европейските държави....
28
0
 
0
 
! Отговори
ходжата преди 16 години
А дамата също ще приеме и мохамеданската вяра, като ще се преименува на Емел Шарланоглу...
27
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 16 години
Не забравяйте,че "дамата" ще се омъжва отново и да не и разваляме усмивката. Жениха е кмета на Стара Загора , и нека господа журналистите да направят необходимото за отразяването на това "национално" събитие. Тя/те/"младите",ще дадат своя приност за увеличаването на населението на България и нека им пожелаем все такива щастливи мигове.:)))))))))
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всички който избраха хора като тая и нейните партиини другари заслужават ГЛАД и МИЗЕРИЯ.*** от глад *** мръсни.Виждам ви че ви има...най често пред блоковете да одумвате някой в озлоблението си че няма какво да ядете.Гласувайте пак за тия ***.ЛОшотое че покрай вас страдат много безпомощни хора.Това е положението-насрано!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не искам да обиждам госпожата, той Господ достатъчно я е наказал - да няма милост към никой! Мразя показност, фалш и перчене, особено когато става дума за политик и точно за социален министър! Мисля, че ако човек притежава по гени доброта, скромност и умереност във всичко, и да не е министър, си личи що за стока е! За съжаление в милата ни Родина, такива не са на почит - а точно обратното, като тази нахъсена, напудрена и фалшива жена, която сигурно с лакти си пробива път навсякъде! Е, ще дойдат времена, когато тези ще бъдат на бунището, захвърлени от съдбата, която заслужават!
24
0
 
0
 
! Отговори
ЛУДА БАБА преди 16 години
Уважаеми сънародници, обърнете внимание на тази прекрасна снимка по - горе. Под вратлето на нашата любима министърка с ояден ***, се вижда един орган. Не знам защо, но на мен това ми прилича на К...Р. Тя милата сигурно само за това си мечтае. Да *** , да мирише - месо на мъж.. Стара жена, болна. Иска и се, злато да покаже, дупе да завихри, цици да напъне. Да се покаже министърката на целокупната селска и скапана държава. Където трагедията е ежедневие, нещастието също. Смъртта за всеки неохраняван - злорадо ежедневие,... но така е. Е... ми навсякъде се случва.. Но нашият охранен ***, когато и да има възможност - ВСЕ ще се накипри. ЕЕЕЕЕхххх подли влечуги - " СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ", вие май забравихте кои всъщност са ви електората. Та правите непосилни противари и от двата пола "фактори" в държавата. КОМУНИСТИ - МАФИОТИ, насрахте се жестоко и ***, ГНУСНО, мазно... ВИЕ СТЕ *** - КОМУНИСТИЧЕСКИ. ПОДЛИ. Махайте се и никога повече не се показвайте. Имахте един свестен човек в партията ви. И вие актуални СОЦ. мафиоти го" убихте". И си измихте ръцете с него. Единственият истински социалист в ръководството на партията беше ЖАН ВИДЕНОВ. Но МАФИЯТА НЕ МУ ПРОСТИ. И сега какво сравнение правите? ........................
23
0
 
0
 
! Отговори
светла преди 16 години
Вечната скапана министърка още от времето на приятелчето и АНДРЕЙ ЛУКАНОВ! Не искам и да я виждам повече тази некадърница!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
браво
21
0
 
0
 
! Отговори
ГОРД БЪЛГАРИН преди 16 години
Винаги съм се питал защо ми е толкова антипатична тази жена. Може би защото е бива да говори само заучени фрази, да ходи на светски събирания за да си напълни стомаха, да се прави на по-млада с 30 години. Г-жо министър Вие сте срам за България, Вие сте личност лишена от морал, която е превърнала личната облага самоцел и не полагате абсолютно никакви усилия в социалната сфера. В България няма социална политика по простата причина, че няма социален министър, а една личност, която само парадира без да знае за какво става дума. Маслароа е олицеторение на безхаберието и двуличието на управляващите и което е още по-жалко на голяма част от политиците ни. За съжаление умните хора са казали, че всеки народ заслужаа управниците си. БЪЛГАРИНО, събуди се от своя зимен сън!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
ghfdjkgfd преди 16 години
МАСЛАРОВА ВМЕСТО ДА ОТКРВА СПА ЦЕНТРОВЕ В СТАРА ЗАГОРА С МИРИЗЛИВИТЕ СИ ПАРИ ДА СТРОИ ДОМОВЕ И ДА ГИ ГЛЕДА ТЕЗИ ДЕЦА
19
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Ама като мойте буйки никой нема право да има!!!Като мойто чанте тоже !!!Като моят пост тоже !!!И дано за вечни времена да е така!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
Емилийоооооо,не се шашави!!! хайде разтвори още малко мандибулката и по-близичко да "микрофончето" - така че да се получи "едно цяло" между вас!!!(и моля ти се,дай го малко по-споко с тия нечовешки "преходи",чак до дома в.............Драгалевци - ша си изчекнеш убАвата обувка!!! мани тия под теб да се миткат по домовете,ти си имаш по-важна работа - да се чудиш и маеш от кое дарение колко можеш да гушнеш!!! няма вечно да си министърка,я - "Хасан и той човек!!!")
17
0
 
0
 
! Отговори
kanon преди 16 години
Чака я възмездие за всичко което е причинила на българските сирачета. Както и на всички деца на България, лишавани с години от детски защото родителите им имат доход с пет лева по висок от измисления от държавата. Масларова е олицетворение на държавата - мащеха и нищо не може да промени мнението ни за нея.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всички бабички имат право на щастието да си кукнат дома , да си плетат плетките, да си зяпат розовите сапунки , да си ядат постните манджици и да не ни наглеят провисналите им климактерясали телеса да продължават да оглавяват общественозначимите министерства.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Та колко струваха нейните обущета........
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
gadna taq MASLAROVA