Матурите забиха

Резултатите от зрелостните изпити са качени на сайта на МОН, но достъп до тях няма
17 юни 2008 11:55,
168
Матурите забиха
Снимка: БГНЕС

Дванайсетокласниците вече могат да проверят оценките си от матурите на сайта на министерството на образованието -  www.mon.bg или на страницата, посветена изцяло на зрелостните изпити -  www.rezultati.zamaturite.bg.

Всеки от явилите се зрелостници може да провери оценките си като напише ЕГН-то си и входящия номер за изпита.

На екрана ще се изпишат бележките от всички изпити, на които се е явил ученикът.

Предварителните резултати, изнесени миналата седмица показаха, че най-много ученици са изкарали оценка добър на задължителната матура по български език и литература.

Най-зле са се представили учениците, явили се на изпит по история, а най-добре - явилите се на тестове по чужди езици.

Проверка на Dnes.bg показа, че влизането в сайта www.rezultati.zamaturite.bg. на този етап е невъзможно.

От МОН твърдят, че причината е едновременният опит да влязат много младежи, за да разберат резултатите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
na mene stava v momenta
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
да влезеш в момента е просто невъзможно аз го следя от сутринта и някъде към 11,20 ги видях.
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Abe hora 45 min go refreshvam i stana.Davaite i vie
25
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
г-н Вълчев е правил защитата
24
0
 
2
 
! Отговори
yyyy преди 15 години
mama vi da eva ne6tstna...na tiq,koito sa napraili tva...kak moje da blokira...zna4i youtube trqq postoqno da e blokiran
23
0
 
2
 
! Отговори
niki преди 15 години
hora kak uspqvate da vlezete v toq sait be toi e kato Kitaiskata stena neprobivaem :(
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Abe davaite iako "refresh" i 6e stane. Site-a im bil vinoven, 4e niamat elementarna kompiutarna gramotnost. Vsi4kite mi priateli uspiaha da si vidiat ocenkite, prosto ne stava ot purvia put. Kakto btw stana pri men i na izpit TOEFL. Samo si tursite pri4ina da pliuete BG. E za tva sme na toya hal ........
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Da ima gi
20
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Най-зле са се представили учениците, явили се на изпит по историялапайте имам отличен по история
19
0
 
2
 
! Отговори
bobi преди 15 години
kak da poverq rezultatiteot maturite
18
0
 
2
 
! Отговори
дсф преди 15 години
Абе в ква държава живеем господи боже до последно не знаехме къде ще държим скапаните матури, а и са не можем да си проверим резултатите като хората нямам думи
17
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Da ima gi
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Hora izkarah matyrata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))I vse pak ot Vel4ev ne stava nishto!
15
0
 
2
 
! Отговори
Painkiller преди 15 години
Nqma stra6no sled 2 3 dena 6te si vidim rezultatite :) a znaete li ako se otide do u4ili6teto v koeto sam u4il dali 6te gi ima tam izlojeni. sorry 4e pi6a taka ama ne sam slojil flex type.
14
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Нищо ново под слънцето . Точно това очакваха и ученици и родители. Пълна порнография!!! Нямате ли срам господа от МОН и най-вече вие Г-н Вълчев? Вместо да облекчите работата на всички ни, вие ни докарахте до полуда. А образованието- вместо да върви напред и нагоре, вие го насочихте към каменната ера. Остава само да раздадете сандъче с пясък и пръчка , чрез които учениците да се учат на четмо и писмо, пък дано станат като ВАС- учен, интелигентен и проспериращ лъчец. Защото в държавата ни само такива като вас прогресират/ заедно с мафиотите /. Честните и съвестни граждани остават във вашите очи - простолюдие. Дано все пак днес можем да видим оценките на децата ни от нескопосаните ви матури. Бъдете жив и здрав Г-н Вълчев, продължавайте все в същият дух - до упадък на образованието / и не само то / която аз лично смятам, че е вашата цел, защото неграмотните граждани са ви най- на сърце, за да можете по-лесно да манипулирате народа и управлението на ***, неграмотни, убийци и корумпирани хора е като че ли е приоритет не само на вашето министерство, а на цялата управа на РБългария. Затова господа децата ни ще търсят убежище в чужбина, защото тук за тях няма развитие !!! Съмнявам се, че ве интересува написаното не само от мене, но това е мнението на 99 % от родителите на абитуриентите. Искренно се надявам този бъркоч все някога да приключи и децата ни да се чувстват като у дома си в родното училище, не да слушат за заплатите на преподавателите си , което довежда до страхотна корупция за оценки.Останете си със здраве и мислете за децата на България, не само за вашите собствени и как да смачкате народа, а вашите гуши да не могат да се свият от преяждане!!! Ще ви се пукнат шкембаците, а това не води до добро. На България и трябват умни и работливи хора, но с добро заплащане, защото ние си обичаме Родината, но от такива като Вас, които ни докарахте до просешка тояга - не мислете , че народа е като луковите глави / колкото повече го стъпчите, толкова повече глава връзва /. Това няма да трае дълго, което значи, че и вашите столчета ще изстинат. А падането от високо - най- боли. Главите на раменете са ви дадени да мислите умни неща с тях- не да си правите гаргара с образованието и народа си.!!!
13
0
 
2
 
! Отговори
nai preebanatra dyrj преди 15 години
kak moje takova bezobrazie da ne mogat edin sait kato horata da naporavat :@:@:@
12
0
 
2
 
! Отговори
nlazarov преди 15 години
или отново някой министър се е спънал в кабела...
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да живее министерството на образованието!!!!То бива бива безобразие .... Поне като правят нещо за нас да го правят както трябва.Искараха си парите хората на сметка на зрелостниците !
10
0
 
2
 
! Отговори
? преди 15 години
нормално... и този сайт не остана на страна от другите държавни сайитове. ЗАБИВА
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Браво !

Спонсорирани публикации