Пияни деца заляха “Пирогов”

Петима младежи, прекалили с алкохола след концерта на Батенберг, бяха детоксикирани
39
Пияни деца заляха “Пирогов”
Снимка: БГНЕС

5 деца са приети в “Пирогов” след снощния концерт на площад “Батенберг” в столицата, съобщиха от болницата.

Причината е алкохолно отравяне, уточниха от здравното заведение.

Младежите са изпили значително количество концентрат, който ги е привел в безпомощно състояние.

В “Пирогов” са приети 4 момчета и 1 момиче.

След детоксикация трима от тях са освободени.

На лечение в детската токсикология са оставени двама от тийнейджърите - на 14 и на 16 години.

Очаква се и те да бъдат изписани след окончателно възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ха преди 15 години
В такива случаи трябва много строга педагогика, бой и забрана за излизане за три месеца! А магазинерчетата, които са им го продали, леле луди ще ги направя!Бой, бой!
17
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Според мен си била късметлийка. В тия години в които аз и ти сме пили на 16, беше бума на алкохола-менте ;) И аз съм на 26. Хубаво е като има домашно, ама някои нямат.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не, не беше много отдавна. На 26 съм. Колкото до пиенето... за първи път пих на около 12. Но между изпиването на една чаша и напиването като *** има разлика. Да, ходила съм по купони, да пила съм, но не никога не съм стигала до там, че да ме карат в Пирогов! Просто съм знаела кога да спра и да кажа стига толкова!
15
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Айде на 16 бива... Полудяваш пиеш. Правят щуротии. Ако родителите им ги държат из късо става по зле... На 16 са все пак. Доста решения вземат сами. Кой от вас не се е напивал поне ведъж на тая възраст, я на сбор, я на рожден ден. Ама туй с 14 годишните вече си е за глоба. После реват, че имало задушени, стъпкани... еми кво прай там туй дети без придружители? Кой му продаде алкохола?
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"бъдещето на България"
13
0
 
0
 
! Отговори
arsch преди 15 години
tolkova li be6e otdavna, 4e zabravi kakvi bqhme na tehnite godini - ilii si pil za sefte na 25;ne namesvayte drevnata alkoholna "kultura" po na6ite zemi s problemite v obrazovanieto, koeto go ima suvsem otskoro v istori4eski plan i may e na iz4ezvane ))
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що за грандиозна глупост е да се твърди, че "родителите нямат вина"?! Тези тийнейджъри да не би щъркелът да ги е донесъл?! Не, просто тези деца са продукт на други деца отраснали в нестабилно (икономически и морално) време с множество комплекси и НЕспособности - едно от които е липсата на подход към собственото дете. И имайки впредвид, че от всеки автобус на градския транспорт се лее "наполовина пияна съм.. (или нещо такова беше), картинката съвсем се избистря. Така че, нищо странно не виждам в тази новина. Даже очаквам и по-груби продължения...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И си прав и не си. Така е, в случая родителите нямат вина, защото немогат да са 24 часа с децата си и да ги следят къде ходят и какво правят. Но са виновни до толкова, че не са ги възпитали когато е трябвало. Познавам доста теен хлапета, които дори и далеч от родителите си не биха са напили като ***, просто защото родителите им са се погрижили за възпитанието им когато е трябвало и са ги научили да мислят с главите си.
10
0
 
0
 
! Отговори
В преди 15 години
Родителите не са виновни - винаги ще се намерат келешчета да пият алкохол - проблема, е че свободно могат да си купят и няма никакъв контрол.В България всичко е така и изобщо не ме учудва.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aide opaaa dai dai bre bree! buaxaxaxax
8
0
 
0
 
! Отговори
uq mi qnko преди 15 години
Bravo i na men!!! v4era naebah 2 za 1 den :P
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поздравления дами и господа! Наистина сте се спервили перфектно с възпитанието на наследниците си! Ама можеха и да са по-добри! Следващият път освен пияни трябва и да са надрусани! И тогава ще ви призная за майстори!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЧЕСТИТО!!! Това е нашето бъдеще!
5
0
 
0
 
! Отговори
Rokeriikata преди 15 години
В такъв случай ло скоро: БРАВО НА ДЪРЖАВНИЦИТЕ!!! Децата са пълно олицеворение на провала на всичко - започнете от образователната ни система и стигнете до домашното възпитание!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Честито! Това е бъдещето на България! Радвайте му се!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Помислете колко полицаи е имало на концерта и как всички те са се правели че не виждат, че децата пият алкохолл
2
0
 
0
 
! Отговори
East преди 15 години
Браво на тях браво на възпитанието им браво на родителите им браво на магазинерите, абе общо взето герои са трябваше да са повече деца !!! :)
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Браво на децата-имат примери колкото искаш. Пиян предизвика катастрофа, пиян нападна сервитьорка. Че защо и те да не опитат, още повече, че те са непълнолетни, закона ги защитава не носят отговорност за постъпките си. А сигурно и парите с които са си купили алкохола са отишли да си ги изработят...