Галевите все пак имали среща с Румен Петков

"На срещата ни нямаше разговор за бизнес", категорични са те, като по този начин опровергаха бившия МВР шеф, който твърдеше, че никога не се е срещал с бизнесмените
17 окт 2008 09:34,
38
Галевите все пак имали среща с Румен Петков
Пламен Галев. Снимка: БГНЕС

"Ние не сме давали документ на Румен Петков при нашата среща. Потърсихме Алексей Петров и той каза тази информация да я предоставим на министъра", обявиха пред Нова телевизия братя Галеви.

По този начин те опровергаха бившия МВР шеф, който твърдеше, че никога не е имал среща с дупнишките бизнесмени.
 
"Не може да коментираме тази информация. Ние все пак сме бивши служители (барети - бел. ред.). и сме преценили, че това, което сме разбрали, трябва да стигне до службите. Това е единствената ни среща с Румен Петков. Това е секретна информация и генералите и Татяна Дончева я изнесоха", казаха Пламен Галев и Ангел Христов.

"На срещата с Петков нямаше разговор на тема бизнес", категорични са те.

Според двамата няма връзка между отношението към тях в момента и разговора им с бившия министър.

Галеви заявиха категорично, че Татяна Дончева и вътрешнопартийното й лоби използват службите за политически цели.

"Акцията в Дупница не е полицейска, а политическа", смятат двамата.

Според тях червено партийно лоби има интерес в публичното пространство да се завъртят имената на Румен Петков, Алексей Петров и братя Галеви.

"Дончева съсипа МВР, сега ще съсипе и ДАНС", заявиха бизнесмените.

Те са убедени още, че нападките срещу тях са заради новия икономически модел, който с тяхна помощ е създаден в Дупница.

"Нормално е, когато някой е облечен във власт и казва нещо срещу нас, то да се приеме за истина", отбеляза Пламен Галев.

"Нелепо е да се казва, че в завода на "Актавис" в извънработно време се произвеждат наркотици", допълниха те.

В началото на май тъмносиният депутат Атанас Атанасов хвърли бомбата пред Dnes.bg, че разполага с данни как в извънработно време фармацевтичният гигант бълва дрога.

"Има данни, че в района на Дупница нелегално, в цех на "Актавис", се произвежда синтетична дрога", каза тогава Атанасов.

По думите му парите от продажбата на дрогата пълнят червената партийна каса.

От "Актавис" веднага изпратиха до Dnes.bg опровержение на казаното от депутата от ДСБ.

"В завода в Дупница не съществува възможност да се организира каквото и да е нелегално съпътстващо производство в извънработно време, защото заводът работи на трисменен режим", написаха от фармацевтичната компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
спомени преди 15 години
Серко Сутрин Рано
16
0
 
2
 
! Отговори
Jo преди 15 години
pa u va6iq grad maimunite mn umni be, maimun.................
15
0
 
2
 
! Отговори
съмнения преди 15 години
Нямам съмнения че държавата и престъпността са се сработили отлично. Пак ме гледат самодоволни мутри от средставата за масова информация. Осъдени няма, всички се възмущават и всимат "мерки" срещу корупцията. Мила родна картинка. И до кога? Питам се докога можем да караме така?
14
0
 
2
 
! Отговори
kom преди 15 години
Турция и Гърция са купили за поледните 10г. години оръжие от Русия за 10-12 милярда долара. преди две седмици Гърция поръча от Русия 420бр. БМП-3М, Само сделката за хеликоптери на турция с русия струва 4.5милярда. За АЕЦ Белене след като проекта е толкова скъп и лош защо се намери купувач на половината и то Германска компания.
13
0
 
2
 
! Отговори
Дупничанин преди 15 години
Тези двамата братя правят целия български народ на маймуни, защо не кажат откъде са спечелили толкова пари, цяла Дупница знае, че това са мръсни пари.
12
0
 
2
 
! Отговори
pro преди 15 години
Не се заблуждавайте всички партии се финасират от фондации на чужди държави. Фондация отворено общество, Институт на Републиканската партия САЩ, Фридрих науман , Конрад Аденауер. Има ли някой който е ходил на такива семинари в боровец - като седнеш на масата си викаш, викаш и не мислиш кой ще плаща.
11
0
 
2
 
! Отговори
ха преди 15 години
Интернационалистите комунисти, които измислиха т.н. македонска нация и пишеха в паспортите на хората от югозападна България - македонец. Сега станаха родолюбци и страдат за писанията за Батак. Комунистите които искаха да ни правят република на СССР защото бяха толкова прости че бяха фалирали държавата след десетина години управление. Тези комунисти, които и до сега са кукли на конци на руските другари и сключват зарабоващи договори за АЕЦ и руската газ. Тези другари не са българи, те са от червената мафия. Те седят на една маса с всякакви престъпници и крадат от народа.
10
0
 
2
 
! Отговори
X преди 15 години
Това, че БСП се финансира от синтетична дрога, никой няма да изненада. Бандитите-терористи, чиято "революционна" дейност беше да ограбват мандри и после да ги палят, да палят данъчни регистри по кметствата взеха властта 1944 и не са я пускали оттогава. Тяхна рожба са и мутренските отряди на прехода, направени по спомени от миналото. На власт е най-тъпата и затова най-престъпна част от народа. Те могат да се конкурират единствено в кражби, контрабанда, изнудване, не издържат на нормална конкуренция, затова доколкото разбирам в Дупница тестват "нов икономически модел", при който мафията си има град, за да си прави дрогата на спокойствие. Такива модели са известни - един от производителите на дрога контролира голяма територия от джунглата и дори си има тежко въоражена армия.
9
0
 
2
 
! Отговори
мишо преди 15 години
То че е имало нещо в началото - имало е.Обаче съм сигурен че вече са чисти и са си изпрали парите. сега са се захванали да управляват дупница- не виждам нищо лошо в това след като последствията са по-добър живот за хората от дупница. Силни личности са и е нормално да имат много врагове. аз ги гледах при карбовски, където се изкараха супер невинни. Всеки знае че не са, но в крайна сметка казаха много умни неща относно всичките л**** в тая държава. мисълта ми е, че колкото и да са лоши са достигнали едно ниво, при което държат нещата в свои ръце, а това е нещо за което можем само да им се възхищаваме. Покрая тях ми се изясниха много неща около медиите и политиката..
8
0
 
2
 
! Отговори
zaz преди 15 години
КАКВО НИ ЗАВАЩА САЩ , ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО И МИТЪТ БАТАК. ФИНАСИРАНЕ НА МАКЕДОНИЗМА - ОТРИЧАНЕ НА ВСЧИКО БЪЛГАРСКО. БИГ БРАДЪРС
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
тоя на снимката на статията как прилича на Бойко Борисов не е истина ,че това ще е следващия ни премиер.
6
0
 
2
 
! Отговори
отврат преди 15 години
Какво ни завещават комунистите след повече от половин век управление. Завещават ни тяхните извратени *** като Станишев, Пирински и т.н. Завещават ни олимпийските шампиони по борба които сега тъпчат собстения си народ. Завещават ни разрушените храмове на вярата и морала. Завещават ни лъжливите морални ценности и лъжливата история. Завещават ни милиарди дългове, които са прахосали. Завещават ни една унищожена държава, разрядена от метастазите на комунизмът.Ето четете тази статия по горе. Това са хората които отглежда нашето общество. Те управляват един град и околностите му. Колят и бесят, подкупват държавни служители. Присмиват се на полицията и участват в избори. Срещат се политици и участват в управлението. За каква демокрация говорим, нали всеки които надигне глава ще бъде смазан от престъпната червена мафия.
5
0
 
2
 
! Отговори
xe преди 15 години
ma ti problem li vidq :D
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
dobre si re6il, samo s droga ne se zahva6tai, 4e tam smurtnostta e visoka
3
0
 
2
 
! Отговори
продд преди 15 години
Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ". КОМУНИСТИТЕ СТАНАХА НАТОВЦИ - НО ПЛАНА ПРОДЪЖВА.
2
0
 
2
 
! Отговори
имам преди 15 години
Имам план, това на днешно време е сериозно. В това безвремемие да имаш цел е все едно в бурно море да виждаш фар. И така какво ще правя? Първо ще започна с дребни неща, дрога, дребни кражби, заложи къщи, домове за почивка. Колкото повече неща толкова по-добре. Важното е да се запозная с много хора от подземния свят, няма да подбирам и няма да търся лека печалба. Както са казали важното е да има оборот. След извесно време ще сгазя лука, това е неизбежно, нали сме хора все пак. Ще ме приберат, ще ме разпитват, ще са доволни че са прибрали човек с връзки. Най-вероятно ще ми предложат сделка, да сътруднича. Аз само и това ще чакам, ще бъда двоен агент. Хем ще им сътруднича, хем ще ги подкупвам. Ама нали и хората на власт са хора, трябват има пари. Аз ще им ги осигуря и ще им "сътруднича". Ще им показвам неудобните за мен хора и ченгетата ще ги отстраняват от бизнеса, защо аз да си цапам ръцете. Постепенно бизнеса ще ми се разшири, хем ще си правя каквото искам, нали съм бандит все пак, хем ще "сътруднича" и ченгетата ще ми помагат. Ха така. Голям човек ще стана и в политиката ще вляза, нали там са най-големите бандити няма да ми е скучно...
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
problema e 4e vmesto da iznesat dannite sre6tu tiah, politicite gi kriat i izpolzvat za li4ni celi