Старата школа в действие. Учителка млати деца (видео)

Математичка от Благоевград привиква учениците пред дъската и раздава "правосъдие "
21 окт 2008 10:57,
381

60-годишна учителка от 6. СОУ "Иван Вазов" в Благоевград взриви атмосферата в школото, след като нанесе побой над осмокласник.

Математичката Ангелина Досева твърди, че набила момчето, тъй като получила информация от неговите съученици, че в междучасието я псувал и наричал "к*рва".

Клиповете, които показват скандалното педагогическо "правосъдие", са два.

На първия ясно се вижда как учителката налага Даниел Денчев пред черната дъска.

Ученикът се опитва да се предпази, но Досева го дърпа за ушите, а после го засипва с шамари.

Същата картина се повтаря и на втория клип, с тази разлика, че тук як бой ядат три деца.

Математичката привиква момчетата едно след друго близо до учителската катедра, зашлевява им по няколко шамара и ги изпраща отново по местата им.

Насилието е заснето с GSM.

 


 "Не съм ги пребила, аз съм с инсулт, колко ми е силата!", твърди учителката.
 

"Всичко бих могла да преглътна, но няма да позволя да ме наричат "к*рва" някои, които ги търпим тука", категорична е Ангелина Досева.

В нейната професионална биография фигурират над 35 г. педагогически стаж, част от които като помощник-директор на 6. СОУ Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много са им! Да! След като има такива изкуфяли бабички които пребиват децата, не мога да ги подкрепя! За нищо! И най лошото е не че има такива бабички, ами че има хора които ги оправдават и смятат че подобна простия е нормална! Каквато работата, такава и заплатат им! Заслужават си го на 100%! Освен това аз не се оплаквам от професията си, учителите проглушиха ушите на всички ни колко са нещастни, онеправдани, зле платени, недооценени...ето оценявам ги! Гледам клипа и казвам с чиста съвест, подобни *** не заслужават повече! Много са им и 300 лв!!!!
299
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Не бъди толкова сигорна каква съм.Защото от такива мисли като твоите сме на това положение.А всъщност като си помисля имаш пълни данни за депутат.
298
0
 
0
 
! Отговори
майка преди 15 години
Синът ми е трети курс студент, не се дрогира, работи не защото не мога да го издържам, а защото смята че така е нормално. Това обаче НЕ Е ПОСТИГНАТО С БОЙ. Боят е за магаретата, казваше баща ми. Искам да видиш,че така бият твоето дете. Мене много ме заболя. Мразя слабо интелигентни хора.
297
0
 
0
 
! Отговори
Alexander Alexov преди 15 години
Поздравления г-жо Досева, винаги съм ви уважавал изключително много. Вие сте един от преподавателите ми благодарение, на които аз и много от съучениците ми станахме хора и постигнахме много в тоя живот.
296
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Казваш, че и 300 лв са им много и че бачкали половин работен ден. Ами като им е толкова розово положението, що ти не идеш да работиш като учител? Освен това какъв половин работен ден, бе? А тия домашни ти ли ги проверяваш? А, подготовката за другия ден? Освен това има учители които преподават на различни класове и имат часове и сутрин и следобяд. Примерно преподават на 5 и на 10 клас. Сутрин имат часове с едните, следобеда с другите. Та всички плюете по учителите, колко много пари получавали, колко малко работа имали... ми кой ви спира и вие да станете учители? Нали е много хубаво!
295
0
 
0
 
! Отговори
М преди 15 години
Естествено,че не е учителка! Не виждате ли ,че нарочно е написано по този начин /супер неграмотно/ , за да оплюят учителите.Повечето постове са в тяхна защита,а това явно не се харесва на НЯКОГО!!!?
294
0
 
0
 
! Отговори
ordinary human преди 15 години
Доста неща поназнайваме! И точно заради тях подкрепяме "директното възпитание". Защото заради "хуманисти" като тебе олигофренията превзема живота ни. А между другото, ти знаеш ли, че не можеш да ни обиждаш с твоето "да ви ..". Но го правиш! Така че: и аз да ти ....
293
0
 
0
 
! Отговори
родител преди 15 години
Абе като гледах клипа, тая ми прилича на надзирателка в концлагер. Така ли се бият чужди деца *** *** изкукала?! Родителите на децата да я съдят. Това не е учител, това е позор за реномето на българското училище!
292
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига вече с тези 300 лв де! За половин работен ден колко да получават?! Като гледам клиповете и това им е много! Да отиват да копат картофи като не стават или не искат да са учители!
291
0
 
0
 
! Отговори
томов преди 15 години
Тия ***, трябва от малки да се млатят, да се учат на дисциплина и ред. Сега училището е станало на бардак - цигари, алкохол, наркотици. Но след като е скапано цялото общество, не може да се сърдим на хлапетата, че пунтират родителите си.
290
0
 
0
 
! Отговори
Do 258 - rumen221 преди 15 години
Цитирам: "ЕДНО ВРЕМЕ НА ТОВА МУ ВИКАХМЕ "ДИРЕКТНО ВЪЗПИТАНИЕ" ИЛИ "ВКАРВАНЕ В ПРАВИЯ ПЪТ" И ВИНАГИ ДЕЙСТВАШЕ!!!ТРЯБВА ОБАЧЕ, ЗА ЗДА ИМА "ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ В УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС" И БАЩИТЕ ИМ ДА ИМ ХВЪРЛЯТ ПО ЕДНО "ДИРЕКТНО ВЪЗПИТАНИЕ" И ВИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ДЕЦАТА ЩЕ ХВАНАТ ПРАВИЯ ПЪТ..." Това е обощението на темата! Само че ако Родителя се върне на 2 ракии и n чалги от типа"... на закона мамата ... ? Няма и да разбере, че има син, камо ли какви ги е "натворил".
289
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ти случайно да познаваш някой млад човек, дето е толкова луд, че да се прави на звероукротител за 300 лв.? И от къде ще се появят тия млади и ентусиазирани учители?
288
0
 
0
 
! Отговори
superhuman преди 15 години
Абе вие знаете ли какво е това директор и учителски съвет. Тия хора се *** едни с други. Всички директори са мижетурки и въобще не помагат на учителите. Иначе тая учителка няма никакво право да удря каквито и да е други хора, ако ще ученици нейни колеги или каквито и да е било други. Знаете ли че ученик не може да се изключи от училище без да е направил 3 провинения и то големи.
287
0
 
0
 
! Отговори
Макаренко преди 15 години
Че не е правилно да се бият учениците, не е. Но както се казва в един, вече легендарен, скеч: " Не можеш да мъмриш, брат. Когато някой кривне от правия път и му шибна два шамара и той се оправи". Истината е, че днешните ученици и тинейднъри, като цяло, са ужасни, лошо възпитани от родителите си( в повечето случаи мутри и чалгаджийки) и на учителите не им остава друга възможнот да защитят достойнството си, освен тези крайни мерси. Затова аз съм "за" но както каза преди мен брат Макаренко, сега трябва и бащите им да им ударят по два шамара, за да имат и страха и уважението както от тях, так аи от училището като институция, иначе...ще се върнат и верно някое междучасие ще я изнасилят учителката, която просто се опитва да налее малко знания в промитите им мозъци.
286
0
 
0
 
! Отговори
Снежанка и седемте д преди 15 години
Много съм космат бееееее! Пък и да не забравяме атрибутите на седемте джуджета - по 3 сантиметра да са - 21 общо .....
285
0
 
0
 
! Отговори
kkk преди 15 години
Защо държат такива дъртофели изкофели още на работа? Да сложат млади хора които са по близо до мисленето на младежити и нещата мисля ще вървят много по добре в училищата.
284
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
RRRRRRRAAAAAAAAWWWWWWWW :)
283
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Ако родителите не сме отговорни за децата си, кой тогава? И защо някой трябва да мисли как се справяме ние? За това трябва да мислим ние - родителите. Препоръчително е да го направим ПРЕДИ да станем родители! Ако моята"рожба" нарече учителката си к*р*в*, боя от въпросната учителка ще и се стори приятелско потупване по рамото! Или ще ми препоръчаш ценностната система на американските негърски банди? Предпочитам германската (а още по-добре - японската) дисциплина!
282
0
 
0
 
! Отговори
Без име преди 15 години
Погледнете какво е написала 260. Тази жена не признава нито точки, нито запетаи, нито дори правопис. Твърди, че е учителка. Какво може да ме научи човек, който не може едно изречение да напише правилно?
281
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
сигуна съм че ти ходи на 100 процента да си Снежанка,знаеш ли в днешно време всичко става.........