Румен Овчаров сбира слънце в Бразилия

От плажа Копа Кабана: "Газовата криза не ме интересува, не съм министър"
12 яну 2009 15:06,
129
Румен Овчаров сбира слънце в Бразилия
Снимка: БГНЕС

Бившият министър на икономиката Румен Овчаров, който е и сред най-запознатите с газовия договор, е на почивка в Бразилия, упорито твърдят слуховете из червената парламентарна група.

Той ще бъде в парламента едва на 14 януари, а от избухването на кризата насам депутатът е с изключен мобилен телефон.

Проблемът не го интересува, защото сега Овчаров е шеф на комисията по бюджет и финанси и подписът му не стои под договора с "Газпром“.

"Овчаров празнуваше Нова година в Рио де Жанейро, на плажа Копа Кабана. Каза ни, че газовата криза не го интересува, защото не е министър на енергетиката“, потвърждават пред вестник "Класа“ депутати от левицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ov4arov e kupil slamtseto v Brazil i go dava pod naem samo za balgarite:))
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
na koyto mu e studeno da hodi v Brazilia kopa kabana:)))))
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вътрешно се чувствам съгласен със 124
125
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дано хване и чума тоя ***
124
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След такива новини се замислям за смисъла на думите политическо убийство и наемен убиец-снайперист, и не ми се струват толкова брутални вече....
123
1
 
0
 
! Отговори
Сигoтури Накyра преди 15 години
Румен Овчаров е управлявал по времето на бащите ви, управлява ви вас и ще управлява и децата и внуците ви. И знаете ли защо? Защото сте *** и прости покорни булгаристански ***! Защото на изборите се барате по тoпките и повтаряте като папагали, че всички били маскари, вместо да отидете и да подкрепите народната националистическа партия АТАКА. А в това време червените бабички и турците определят кой да управлява България през следващите четири години. Вместо да гласувате когато му е времето, вие се каните да ходите да мръзнете на 14-ти пред парламента, без да осъзнавате, че го правите под вещото ръководство на шепа мутри от ГЕРБ, които са платили на няколко десетки подстрекатели да ви поведат за пореден път като овце. Всъщност "като" е излишно в предното изречение.
122
1
 
0
 
! Отговори
свинаров преди 15 години
Какъв шеф на комисията по бюджета е този овчар?
121
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
towa e nowina izsmukana ot prystite, tip vestnik SHOW
120
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 15 години
"Стани, стани и се сабоди Балгарино на 14- преврат."Ей толкова сте грамотни 99% от мрънкачите.Вместо да ревете се хванете на работа.
119
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тръгвам за София на 14ти!.. Просто не се издържа вече! Няма по-нагли от червената шайка! Този беше и по Виденово време!
118
1
 
0
 
! Отговори
Alastair преди 15 години
През живота си не си постигнал нищо достойно... за ТВОЕ съжаление и ничии друго. Ще ми се да те сравня с някое едноклетъчно същество като ***, който пробива път към еволюционно по - развитите твари, но за съжаление единствено бих обидил глиста. На тези години, когато всеки започва да се обръща назад, да осъзнава какво е извършил и какво е оставил зад гърба си (а не колко е откраднал най - нагло и безсрамно от бедните), но ти не само не правиш нищо по - стойностно от това да живееш като *** върху гърба на хора, които се чудят как да изкарат деня, а на всичкото отгоре заявяваш пред цял един измъчен народ, че не те интересува кризата, от която всички българи са засегнати и държавата губи всеки ден милиони... Искренно съжалявам наивните хора, които са гласували за *** като теб, които лицемерно и противно обещава и обещава и сам си вярва, че ще мисли за друго освен за собствения си ***.Помисли си върху това..., защото ти явно нямаш и прашинка достойнство, но за това ще си говорим друг път, защото колкото и да не ти се вярва, тук долу съм запазил едно специално място за теб...
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на лято пак за *** да гласувате!
116
0
 
0
 
! Отговори
14 преди 15 години
Тоя несретник на снимката,ще си остане цял живот ОВЧАР с промит мозък.Хак да му е на овчра смотан. ДА ГИ ИЗДУХАМЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО,ПРАВИТЕЛСТВОТО,НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПОСОЛСТВАТА. НА ПРОТЕСТА ФОРУМЦИ!
115
0
 
0
 
! Отговори
осъзнат българин преди 15 години
ако този *** ми падне, ще го дам на мънафите в диарбекир, да го ръгат-това е гад, мръсен национален предател...заслужава съчма в главата, нов 1944 трябва, и комунистите да се изтребят...по начина както убиваха обикновенните хора от 1944 досега.елате на 14.01.2009, мястото е ясно, да ги почваме.
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da pretarpi samoletna katastrofa,i padne v dguglata da go qzadat tuzencite,i pove4e nikoga ne se varne v bulgariq.
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вероятно този Руменчо е знаел нещо за спирането на газа,защото си пече спокойно гръбчето и се надсмива на нас жалките които сме гласували за него.Получил е и високата премия от Пирински.
112
0
 
0
 
! Отговори
radikalna promiana преди 15 години
Samo da vi kaja tam kadeto ne e igrala gilotinata nama opraviane. Primeri mnogo Francia - glavata na Lui, Rumania - glavata na Chaushesku, lubimata na komunistite Rusia - glavata na Nikolay i cialata mu familia. Za da se opravi BG triabva samo edno da gi pratim da lomiat kamani na ostrov Persin da go obgradim s tri reda bodliva tel po kojato teche tok i edin po edin da mrat ot slanchev udar gadovete. Narode dokoga.......... Na 14 pred narodnoto celia narod triabva da e tam i az shte ida i tozi put ska4ajki shte zanesa edin po goliam kamak no niama da go sloja na kamara a shte go hvurlia v liceto na samozabravilite se za da se setiat 4ii slugi sa i 4e ku4eto igrae spored toiagata kakva tojaga gi chaka samo.......... Da izhvurlim bukluka bratia i sestri po nevolia!!!
111
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
...че всеки народ си заслужава управниците?Пак гласувайте за БСП и другите две глави на ламята, пък и по-тежки случай ще видите!!!Ако пак БСП влезе в парламента след това управление, ще съм напълно убеден вече че сме народ от *** мазохисти и продажници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А знам със сигурност от къде е взел пари за почивка!От на Масларова програмата за почивка на море.Останалите е спестил от закуски.
110
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Вижте сега требва непременно да се разбере кога се връща тоз "мил" човечец от Бразилия, и да му спретнем едно яко посрещане. Да види с какво нетърпение го посрещаме, да ни разкаже как се почива в Бразилия.
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
се работи по нов закон за протестите. Ще протестираме срещу когото искаме, но където ни разрешат. Все едно Луи 16 да определи къде да стане Френската революция! Абсурдистааааан!