Протестът тръгна към НДК

Движението по булевард "Цариградско шосе" е оскъдно, 200 души с плакати скандират "Оставка"
14 яну 2009 14:41,
268
Протестът тръгна към НДК
Снимка: Х. Хубанов

Част от протестиращите, които бяха избутани от площада пред Народното събрание, след като Столичната община забрани митинга, се събраха на Орлов мост и блокираха движението там.

Движението по булевард "Цариградско шосе“ е оскъдно. Периодично се пропускат коли.

Районът около Орлов мост е блокиран от полицията, предаде репортер на Dnes.bg.

Тролеите от Университета в посока "Младост" са спрени.

По данни на репортер на Dnes.bg. над 200 са протестиращите.

На мястото са пристигнали два автобуса с полицаи.

Никакви автобуси не се движат от "Младост" към центъра.

Всички протестиращи се насочват към НДК.

Някои от тях носят плакати с надписи: “Серго в нужника, след това пуснете водата!“, "Сергей е най-добрият министър-председател, който Русия е имала!“.

Те замерят автобуси и леки автомобили със снежни топки.

 

  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
1
 
! Отговори
edmon преди 15 години
Neka da izlezem po ulitsite i da protestirame Israel.taq mrasna sgan
266
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Peace sells...,but whos buying?
265
0
 
1
 
! Отговори
j преди 15 години
tva zaslujavate da biete teq deto 6te vi hranqt kato ostareete ne vi e sram
264
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
...тия *** доброволно няма да си отидат, а изборите са толкова скоро, че няма смисъл от гражданска война. А дойде ли време, спазвайте три прости правила:1. Отидете всички пред урните - а не за гъби/риба/цветенца.2. Заключете баба си в къщи - ако я пуснете да гласува - пак ще ви натресе БеСеПе-то на главите и пак ще трябва да ядете бой.3. Ако видите някой въшлив *** да се прокрадва към училищния двор, претрепете го с ритници и го натикайте в някоя кофа за ***, където му е мястото.Спазвайте това, ако не искате тоя цирк да се повтаря.
263
0
 
1
 
! Отговори
някой си преди 15 години
НЕОБХОДИМА Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. СПЕШНО!!!
262
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ma kvi deca bre??? Samo pianki, narkomani-drucani i huligani:-DDD
261
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много сте зле страхливци и промити мозъци! Вашите деца са това, подкрепете ги и помислете какво наследство и какво бъдеще ще им оставите, защото те ще плащат заради вашите миши робски души!
260
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ОСВЕН ЧЕ ЦЯЛ ДЕН СЕ ГОНЕХА С ПОЛИЦИЯТА ИЗ СОФИЯ , КАКВО ДРУГО ПОСТИГНАХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ? ТОВА ПРОТЕСТ ЛИ БЕШЕ БЕ .. ПОВЕЧЕТО ХОРА ТАМ СА ОТИШЛИ С НЕЯСНА МИСЪЛ, ВМЕСТО ДА "ПОМОГНАТ" ЗА ОПРАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТЕ ХОДЯТ И ТРОШАТ.. 14-18 ГОДИШНИ ЛАПЕТА ВМЕСТО ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ТЕ ХОДЯТ И ПРАВЯТ МИЗЕРИИ .. АЛООО ТОВА ДА ВИ Е АМОР БЕЕ.. НЕЩАСТНИЦИ .. ПЪРВО ПРЕДИЗВИКВАТЕ.. ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ЗАЩО СА ВА БИЛИ .. МАЛКО ВИ Е МАЙКАВИ ЕЛЕМЕНТАРНА..
259
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Удивително е , че никой не излезе пред медиите да каже за какво протестира. Студентите да се извинят на семейството на убития Стоян Балтов / Бог да прости момчето! /от същите тези, които днес показаха , че сме "диви и щастливи". Какви са тези "студентски организации", каква е целта им. На една проста истина: на протест се излиза, след като всякакви преговори с управляващите са провалени. Чувам , че в протеста били и млекопроизводителите. Те за какво се борят цяла година - за Купата на Съветската армия? Еколозите за какво излязоха? Стана ли ясно - за чист въздух, против някакъв замърсител. Участвали и Сдружение на майките, които викали : Не бийте децата ни! Какви деца , бе? Тези дето слушкат, папкат и спинкат и държат наред с носната си кърпичка - бокс, нож, верига?Това , което видях по няколко ТВ станции показа , че МВР си свърши много добре работата. НИЕ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, А НЕ АНАРХИЯ!
258
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Свободата да протестираш не ти дава право да рушиш.Защото парите за поправка на разрухата пак ще са от бащите и майките на протестиращите.ТОЧНО КАЗАНО ПИЧ.. ШАПКА ТИ СВАЛЯМ !
257
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
mar6i ste vie,protest do dupka
256
0
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 15 години
И това ли ти беше мърдането на гъ...зъ... Да се сбиете с полицията и после да ги обвините че са ви разбили. Ами малко ви е било.
255
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
с теб съм бате.. тези протестиращи незнаят какво искат... и да свалят правителството .. пак нови ще дойдат и крадат... ПОЛИЦИЯ ЖАНДАРМЕРИЯ БОЙ ПО ТИЯ ХУЛИГАНИ !
254
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 15 години
ВСЕКИ, КОЙТО РУШИ И ХУЛИГАНСТВА, ЩЕ БЪДЕ БИТ ДО КРЪВ!НИЕ СМЕ ОТ "ГРАДЪТ НА АНГЕЛИТЕ" - АНТИТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА БОРБА С БЕЗРЕДИЦИТЕ И ХУЛИГАНСКИТЕ ПРОЯВИ СРЕЩУ МИРНИ ГРАЖДАНИ!СЧИТАЙТЕ СЕ ЗА ПРЕДУПРЕДЕНИ!
253
0
 
1
 
! Отговори
Протестиращ преди 15 години
к..ра го спечелиха индивидите като теб, които само реват и се оплакват, но не си мърдат *** за да направят каквото и да е:)
252
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
какво спечелихте драги протестиращи ? хахах само дет бяхте смешни .. спечелихте един голям ...ккк...ууу...ррр... хаха
251
0
 
1
 
! Отговори
МО преди 15 години
А какво да кажем за свободата на словото?Всички медий и вестници са под натиска на политиците и ги защитават и им праваят реклами.Как не се намери един да зададе неудобен въпрос и да води твърд разговор с тях.Как нито един не се зайнтерисува за сигналите който им подавам за мафиодските структори в държавата?А сега първи сейрджий на панайра и пак са срещу протестиращите и не отразяват точно и обективно случващото се.А за анализа пък да не говорим който се прави от тях!
250
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
"...Надигащата се вълна от негодование и гняв помита политическите чадъри над морално разложената МВР и ДАНС мафия. Полицейските мутри не могат да избият всички журналисти, които пишат за техните канали за проституция и наркотрафика. Не могат да избият всички достойни журналисти, които изобличават деградацията на полицейските началници, поставили се над закона и над държавата. Не могат да избият всички журналисти, които описват полицейските перверзии, оргии и издевателства. Дори и да е свързан със службите, Стефанов е част от IT общността. Единствената наказателна мярка на общността е прилагането на реципрочни действия срещу меките китки от хомодружинката на Миков, и разбира се чупене на сайтовете на полицейската мафия. ВСЕКИ ЖУРНАЛИСТ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ПУБЛИЧНО ДА ИЗОБЛИЧИ ПОЛИЦЕЙСКАТА ***. Време е правителството спешно да прочисти МВР от ***. Министерството е пълно с ***, извратеняци, перверзници и всякакъв вид комплексари и неудачници, които не могат да се похвалят нито с интелект, нито с образование, нито с някакви знания или умения. Единственото им достойнство , с което парадираха, е това между краката им. Но вече както Европейският парламент, така и цяла Европа разбраха, че и там нямат нищо. Кореспонденти на скандални западни издания обикаляха нощните заведения на България и срещу солидни суми получаваха пикантни подробности за сексуалните похождения на хомодружинката, предвождана официално от М. Миков. Полицейската мафия не може да задуши свободното слово чрез убийства на журналисти. Правителството се опитва да отклони вниманието от *** на полицейския генералитет към побои на журналисти, към каналите за проституция и публичните домове. Разбираемо е да са притеснени най-много тези мъжествени мачовци от системата на МВР, които направиха бърза кариера, благодарение на сексуслугите, извършвани от тях в йерархията. Особено мачото станал известен с това, че за старанията си в кръга на генерала, кръстник на БГ мафията, светкавично беше издигнат, а за труда си също получи генералска звезда, дори две. Проблемът е, че всички канали за проституция и трафик са организирани и ръководени от полицейската мафия в България. Тези канали трябва да бъдат затворени. Протестът на българската журналистика се изразява в тяхното разобличаване. МВР създавало структури и канали за проституция, за да хваща трафика за оръжие и наркотици. Там където има канали за оръжие и наркотици има и проституция. МВР обаче не е разкрило нито каналите за оръжие, нито тези за наркотиците през последните 20 години. Защото каналите и структурите са собственост на извратения, обратен генералитет, който трупа от тях огромни печалби. "
249
0
 
1
 
! Отговори
kyky преди 15 години
не разбирамзащо се толерира фашисткото поведение на `протестиращите`?защо медиите насъскват към погроми????странджа, мен ми е ясно :)на тоя похват учените хора му казват `риторичен въпрос`, но ти си момче просто, така че си отговаряй, ние пак ще ти се посмеем :)
248
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Колкото човека са нарушавали Конституцията, законите и наредбите в България, толкова човека трябва да са в ареста.