Бургаски общинар напуска заради строеж на джамия и цигански общежития

Валери Симеонов от "Атака" имал чувството, че е председател на "Джамийско настоятелство"
22 яну 2009 12:40,
144
Бургаски общинар напуска заради строеж на джамия и цигански общежития
Валери Симеонов. Снимка: БГНЕС

Досегашният председател на общинския съвет в Бургас Валери Симеонов подаде официално оставката си.

Като мотиви той посочи, че не желае да работи с чувството, че е председател на "Джамийско настоятелство", а на български общински съвет.

”Решението ми е продиктувано от факта, че на 20 декември 2008г. Общинският съвет на община Бургас прие без каквито и да е разумни мотиви, и според мен под външен натиск, решение за предоставяне на общински парцел, земя за изграждане на мюсюлмански молитвен дом-джамия, както и за изграждане на около 20 социални жилища за живеещите цигани в незаконното гето в комплекс “Меден Рудник”, без да е проучена и доказана необходимостта нито на едното, нито на другото”, каза Сименов.

Той допълни, че това решение е в разрез с личните му политически и морални убеждения на българин-националист.

”Аз не мога да остана на този отговорен пост, работейки с чувство, че съм председател на „джамийско настоятелство”, а не на Български общински съвет”, каза още Симеонов.

„Взимам си химикалка и водата. Ето ви стола!”, с тези думи той се обърна към зам.-председателя Георги Киров, след което седна при своята група от „Атака”.

Друг съветник от "Атака" Валентин Касабов пък поздрави колегите си на турски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Metehan преди 15 години
Soioz na Turk spasqvane Evropa ot amerika i rusiq ! Samo TURK e gotov za BITKA sre6tu nevernici, vseki TURK dlyjen v armiq 2 godini ! TURKIYE strana na velik MYJE vinagi gotovi za bratq TURK I OTOMAN ! TURK SOIOZ ot 4ernoto more do Angliq !
102
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 15 години
оди да цунеш царют отзаде. и му оближеш гомното. Симеончо няма нищо общо с баша си Борис. Много го помнят с добро,ама сина му язък че е негов син един обикновен крадец и комарджия. Жалко ,излъга ни.Ама да има да взема
101
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 15 години
оди да цунеш царют отзаде. и му оближеш гомното. Симеончо няма нищо общо с баша си Борис. Много го помнят с добро,ама сина му язък че е негов син един обикновен крадец и комарджия. Жалко ,излъга ни.Ама да има да взема
100
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Големия "враг" на Доган и ДПС, масонът Бойко също даде подкрепата си за строеж на Джамия в Бургас, където почти няма ислямисти. Същия анти-български *** даде зелена светлина и за строителство на джамия в Малинова долина - София, където пък не живее нито един ислямист!Двете престъПления масонът Бойко извърши заедно с БСП, с която уж много се мразят ... Мразят се, ама друг път!Даже и през Турското робство НИКОГА не е имало такава гавра - джамии да се строят всред хритиянските селища и махали. Джамиите през турско са били само където е имало ислямистко население.НИТО ЕДИН ХРИСТИЯНСКИ ГЛАС ЗА МАСОНЪТ БОЙКО!
99
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Ами да за мен НВ е НВ!И много лъжите и клиповете ,който пускате против него и глупостите,който насаждате в обществото са отровени цинизми и лъжи..лъжлива ви е природата и много маниполулативна!НВ е комарджия само според комунистите/атакисти...присвоил имоти ..,как ще ги присвои от кого..наследническите фамилии бившите собственици на земите закупени от Цар Фердинанд са сред бг обществото..опитаха се да си ги вземат обратно..ама нали им е платено в златни франкове ..във времето и си седнаха на дупетата.Как може едни земи да са наследнически ...от времето преди Цар Фердинад ...а в момента да не са?Айде стига лъжи и манипулаци.Комунисти скапани мръсни атейстични прасета ..извратени хора сте.Враг на човек и общество.И да демократ съм..Но не съм фен на Обама..фен съм на Буш!Бог да пази царя маавии и сатанисти/комунисти.До онзи ден ми палихте и грабихте ..онова що не сте събирали ..благодарение на съветските сатрапи...сега националисти.Колко църкви съборихте бе..колко от тях направихте обори за *** и складове.Каква култура изградихте...я ме просвети комунист/атакист долен!Какво пробутваш ти..кога си бил за националното?Веете ми знамена без герб...езически символи..,каде бяхте по протестите..без да славите Сидеров ..и да мучите атака атака..не можете.Сидеров бил вторият Левски...и подобни..имате го за лице и фон..и изгпразвате от съдаржание...и не вярвам на брътвежите ви ,че той бил за чиста и свята република ..,както и за това,което е писано в дневника му..фалшифицирали сте го..изкарахте Ботев комунист..ужас ..Въпцаров един убиец богоподобен..и подобни .. бг е от Египет :) и Китай...айде слезте на земята..*** такива..малко факти вкарайте не свободни съчинения и откровенно лицемерие ..сатанисти долни.Пещерняци..ей това сте ***!Страната затъна и е на светлинни години от модерното от европейското...в културен ..в какъвто и да е друг обществен аспект.*** нагли долни и безпардонни.Били българи...вие не сте по българи от всеки един гражданин на тази страна.Забуждавате и себе си и най вече обществото!
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Господин Метехан, вие сте психично болен и неуравновесен. Не говорете глупости. Първо когато в Европа се развива Ренесанса/Възраждането вие все още сте били коне с капаци и на сляпо сте се водили по законите на Корана (не че има нещо лошо в това - всеки изповядва религията, която иска и се води по законите, които намира за добри). Второ именно такива като вас влияят лошо върху отношението на някои българи към турците. Аз лично имам познати турци, които са далеч от вашето мислене (и психическо състояние). Вашите думи за "готовност" на вашите сънародници в Европа са абсолютен нонсенс, защото не живем в средновековието и дори ако си помислят за подобно нещо ще бъдат екстрадирани по-бързо отколкото би им отнело да прочетат първата страница на Корана. Живея на запад и мислето на тези хора е много по-еволюирало от вашето. Подобно "въстание" би било най-слабоумната идея откакто ген. Монтгомъри казал на свой приближен "Върти ме се една операция Маркет-Гардън в главата".Затова ще ви бъда благодарен, ако си намерите продуктивна дейност и преустановите "спамерската" си дейност.
97
0
 
0
 
! Отговори
Бургас преди 15 години
А бе човек,защо заблуждаваш народа че в Бургас е имало над път и под път джамии. Къде видя джамия,от къде ти са историческите познания?За какви татарски махали говориш ?.Ти от къде си. За каква 1860 говориш, какви 5 лева. Да не бъркаш татари с гърци или арменци . В Бургас няма турци. Има *** в Комлука.По силата на твоята логика и правото на всеки да си вдига храмове би трябвало във всеки град със *** да се строят джамии така ли?. Религиозния храм приятелю е нещо различно от това каква вяра изповядваш. За да се изгради храм,той трябва да отговаря на нуждите на голяма част от населението.Да е свързан със дълбоки исторически обусловени традиции от миналото към бъдещето. Хайде да видим какво е положението: М.Рудник няма турци а една шепа -100 ***,самонастанили се от ямболско и сливенско крадливи мургавелчовци. Около катуна е смрад и мръсотия,конете им са пуснати на свобода. Защо ще правят джамия там , а не в Гетото да кажем където им отредиха парцел. Свободата никой не я оспорва,но да не е за сметка на огромната търпимост на християните- българи. Християнтвото и търпимоста ни е съхранило и сближавало във вековете. Ако ми кажеш колко убедени мюсюлмани има в Бургас аз ще нося вар за джамията и ще се хваля на внуците си как Пиргос /Бургас/ е космически град с изградените си Ракети / джамии
96
0
 
1
 
! Отговори
Чумагата преди 15 години
Ако някой има излишни пари и добри намерения,строи училища,детски градини и болници.Ако е *** гад с вражески намерения,строи джамий и всява разкол и хаос сред хората.Мисля,че не е толкоз трудно да се постави по една бомба на тия свърталища на разединението.Може и с гранатомет.Защото не след дълго гажалите ще сътворят отново терористични актове срещу невинни граждани на България!
95
0
 
0
 
! Отговори
национал преди 15 години
Ти си демократ колкото една *** е човек.От космоса прозира тъпотата и неграмотност в коментарийте ти.Вероятно както и други казаха си царска ***. Пак добре ,че такива като теб У. О. са малко. Р.S У.О. умствено ограничен.Ако се потопиш главата ти никога няма да потъне. Защо ли ,ами щото си куха шамандура
94
0
 
0
 
! Отговори
национал преди 15 години
Ти си демократ колкото една *** е човек.От космоса прозира тъпотата и неграмотност в коментарийте ти.Вероятно както и други казаха си царска ***. Пак добре ,че такива като теб У. О. са малко. Р.S У.О. умствено ограничен.Ако се потопиш главата ти никога няма да потъне. Защо ли ,ами щото си куха шамандура
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
я вземете да се върнете към истинската си вяра -християнството с неините добродетели ,стига тероризъм неверници !!!
92
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Турската армия и жандармерия в Анадола...доказват много.Ама вие си продължаватйте да развращавате обществото и да му пробутвате глупотевини и простотии.Сатанисти долни!Не еврейте ,не турците..не арабите ,не хомосексуалистите..не католици и протестанти са ви проблема ..а дебилноста.Скапахте страната!
91
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Да си скъсаш дипломата по история и знания ако имаш такива.Ваще глупости ,който насаждате нямат нищо общо с факти и хронология!Световни при това!Да не ми дрънкате глупости.Разлики има и ако бяхте такива *** и наукобразни същества да сте разбрали.Няма да ти давам уроци...имате някво си предаване по червеният Скат с ,което облъчвате хората ..каде са ви фактите обаче ..свободни съждения и съчинения.Фактите документираните при това говорят ,че има разлики.Световни истинни са това..та да те светна нямало е и "турско" робство..имало е отоманско..такова.И на юг от Анкара ...турци няма ...и да има не са съществени..ама дебилни глави и откровенни лъжци и маниполатури ,като вас оскотявят умишлено и не ограмотяват пак умищлено обществото.От вас нищо добро и стойностно не може да се очаква.Доказани *** сте!
90
0
 
0
 
! Отговори
Metehan преди 15 години
Stanii i ti 4ast ot na6 TURK SOIOZ velika imperia OTOMAN TURK EVROPA ! Bulgar pre4i i 6te vi dadem zemq v aborigen konclager Avstralia maimun ! TURKIYE !
89
0
 
0
 
! Отговори
Atakist преди 15 години
Volen Siderov 6te VLADEE Evropa edin den i samo antihristiqnski pravoslavni hristiqni 6te imat pravo da naselvat Evropa ! VOLEN ! VOLEN ! Ataka sami sre6tu vsi4ki ! Dori bylgarite ! URAAA !
88
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
ЖИВ ЩЕ ТЕ ЗАПАЛЯ *** !!
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
О,Шипка.....
86
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Калинчо е ДЕМОКРАТ!не гербер ..т.е комунист!
85
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Калинчо и каква е разликата между Османската империя и сегашна Турция бе,***?и двете са държави на военни релси...ааа,да сега тази се води светскаотиди в азиатската част да видиш как светски ще ти скъсат задникати сигурно си от НДСВ-само там има такива женствени като теб с 'европейско съзнание":))))))))))))гей
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Edinstvennite po-prosti ot BNC sa Ataka. Volene, koga 6te e sledva6itq pensionerski banket na Ataka v Sofiq? I